Skocz do zawartości

[sztyca amortyzowana]

Bajerniak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, noszę się z zamiarem zakupu sztycy amortyzowanej.

Co polecicie i czy warto wydawać tych kilka stówek?

Może coś z Kind Shock ?

Dodam że moja jazda na rowerze to czysta rekreacja czasami z domieszką ostrzejszej jazdy po górkach.

Napisano

Posiadam Suntour NCX od prawie roku i bardzo sobie chwalę . Wcześniej  oryginalnie miałem SATORI HARMONY / AMORTYZOWANY i nawet nie da się tego porównać. NCX nie jest może tani , ale według mnie warty ceny. 

Napisano

Używałem Cane Creek Thudbuster i uważam, że do rekreacji jest to znakomity wynalazek, niestety ostatnio całkowicie "odjechał" cenowo (coś ponad 700 pln). Tym niemniej jak trafię używkę w sensownej cenie na pewno skorzystam z okazji. W rowerze miejskim mam suntour NCX - też znakomicie spełnia swoją rolę (poprawa komfortu), jednak do MTB (nawet używanego wyłącznie rekreacyjnie) wydaje mi się zbyt ciężki, mam barierę psychiczną przed nabyciem go, chociaż cena mocno konkurencyjna  w porównaniu z Cane Creek.

Napisano

mam cane creek st i jest mega

cena 650 z dostawą. czy to aż tak dużo ? ile kosztuje tylny amor ? bo w sumie można to do tego bardzo porównać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...