kogut1992 Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 Pan pozna panią . A tak na serio : Tomek 19lat Wrzeszcz . Od niedawna posiadam rower górski (jakiś miesiąc) ,wcześniej typowy rower do freestylu -streetu MTb . W street MTB jakieś 2 lata na skateparkach teraz śmigam zazwyczaj ścieżkami Brzeźno-Oliwa-Sopot , głównie dlatego że nie znam żadnych ciekawych tras w okolicy . Chętnie bym pośmigał z kimś ,a najchętniej z jakąś panią Pozdrawiam
bartnik Napisano 29 Kwietnia 2011 Napisano 29 Kwietnia 2011 TPK TPK i jeszcze raz TPK Znajdź własne ścieżki. Zacznij od oznakowanych szlaków, a jak ci się znudzą to skręć w pierwszą nieoznakowaną i zobacz gdzie cię zaprowadzi,albo wyznacz sobie palcem po mapie. Jak zabłądzisz to zawsz wiadomo,że na zachód obwodnica, na wschód miasto. Sam się nieraz po powrocie zastanawiałem patrząc na mapę : gdzie ja do cholery dziś trafiłem? Są fajne mapy TPK część północna i południowa (do nabycia np w empiku). Bardzo pomocne - Ja używam. Na pewno też ktoś wrzucił na chomikuj.pl
Swallow Napisano 1 Maja 2011 Napisano 1 Maja 2011 Pan pozna panią . A tak na serio : Tomek 19lat Wrzeszcz . Od niedawna posiadam rower górski (jakiś miesiąc) ,wcześniej typowy rower do freestylu -streetu MTb . W street MTB jakieś 2 lata na skateparkach teraz śmigam zazwyczaj ścieżkami Brzeźno-Oliwa-Sopot , głównie dlatego że nie znam żadnych ciekawych tras w okolicy . Chętnie bym pośmigał z kimś ,a najchętniej z jakąś panią Pozdrawiam Hahahaha ...... no to nieźle trafiłeś ......tu pań jest wyjątkowo mało, forum jest bardzo .....hmmmm jakby to powiedzieć ........samcze
kogut1992 Napisano 2 Maja 2011 Napisano 2 Maja 2011 Haha No to wpadłem ;D A co do tych map TPK to będę musiał sobie zakupić , bo na pewno się przydadzą .
kuzyn123 Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Siem, Adrian, 15. Mieszkam dalekoo w obrębie Gdańsk Południe. Dokładnie to Zakoniczyn (osiedle Pięć Wzgórz). Jeżdżę na MTB i dualu na zmianę dla rozrywki, kręcę się wokół Oruni Górnej (szkoła) i Kowali.
Walter Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Cześć Waldek, Gdańsk śródmieście. Jeżdżę na crossie czasem ścieżka nadmorska czasem inną, oraz miejskim singlu.
Konradul Napisano 11 Maja 2011 Napisano 11 Maja 2011 Cześć Konrad, Bolszewo(Wejherowo), 19 lat, posiadam Kellysa Neos, czyli ogarniam bardziej szosy. Jeżdzę po kilka razy w tygodniu na rowerze, jeśli są jacyś chętni się ugadać to zapraszam Pozdrawiam
izbus88 Napisano 14 Maja 2011 Napisano 14 Maja 2011 Witam, widzę, że wiele osób się przedstawia to nie będę gorszy:) Tomek z Gdyni na rowerze jeżdżę od...bardzo dawna tzn. wieku 3-4 lat do dnia obecnego:) Z racji tego że mieszkam obok Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego to uwielbiam śmigać po lesie. Ostatnio też zasuwam rowerkiem na PG. W przyszłym roku chciałbym wziąć udział a jakimś maratonie/maratonach jednak zobaczymy jak czas na to pozwoli:) Jak ktoś chciałby pojeździć na dalsze wypady to z wielką chęcią dołączyłbym o ile czas pozwoli. Pozdrawiam Tomek
kello Napisano 14 Maja 2011 Napisano 14 Maja 2011 Uważaj żeby ci roweru nie skroili na polibudzie. Linka to nie zabezpieczenie, a najlepiej to jeśli to jeszcze istnieje to schron rowerowy na ETI.
izbus88 Napisano 14 Maja 2011 Napisano 14 Maja 2011 Uważaj żeby ci roweru nie skroili na polibudzie. Linka to nie zabezpieczenie, a najlepiej to jeśli to jeszcze istnieje to schron rowerowy na ETI. Heh wiem wiem. Właśnie studiuje na ETI i korzystam z tego udogodnienia zwanego "rowerownią"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.