Skocz do zawartości

Lista forumowiczów z Trójmiasta i okolic.

tichy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pisze sie ale w sobote albo w niedizele, bo w tygodniu mam szkołe i troche pozno koncze i za bardzo do lasu czasu nie mam. Gdzie dokladniej chcialbys pojechac ??

Krzysi3kk to wstępnie na niedziele,ale wszystko uzależnione czy złoże rower,będę pisał na bieżąco. Co o trasy hmmmm może lightowo po depresji... czyli Krępiec, Grabiny Zameczek itp. lub Otomin Sulmin...

Napisano

Krzysi3kk to wstępnie na niedziele,ale wszystko uzależnione czy złoże rower,będę pisał na bieżąco. Co o trasy hmmmm może lightowo po depresji... czyli Krępiec, Grabiny Zameczek itp. lub Otomin Sulmin...

wolałbym się w taką pogode nie wybierac w te tereny

Napisano

wolałbym się w taką pogode nie wybierac w te tereny

sobota odpada na 100% pracuję kurcze nie wiem jak z niedzielą, bo nie mam jeszcze kasety...:-(, okzgadamy się co do niedzieli.

Napisano

krzysiek, aktualnie żabianka :)

a mozna mnie spotakac na trasach trojmiasta, jesli ktos reflektuje wspolne jazdy to piszcie na priv :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Krzysi3kk możemy się umówić poskładałem klamki, manetki amor, czekam tylko na linki i kasetę...może dojdzie do piątku, jak zona nie będzie chciał się spotkać z snowboardzistami to jedziemy w las ale delikato bo muszę dotrzeć amor...piszesz się?

kurcze ciekawy sprzęt, można się spotkac na scieżce i pośmigać jestem za... daj cynk kiedy Klara

Tomek spoko..... jak tylko w pracy będę miała trochę luzu, bo ostatnio nawet weekendy mam zawalone wallbash.gif to bardzo chętnie się przyłączę ;)

Napisano

Adrian, Gdańsk Oliwa :)

Spotkać mnie można aktualnie bardziej w okolicach morza, klifu w Gdyni, na ścieżkach rowerowych i w Parku Reagana :). Głównie XC. Jestem chętny na wszelkie ustawki :D

Napisano

Spotkać mnie można aktualnie bardziej w okolicach morza, klifu w Gdyni, na ścieżkach rowerowych i w Parku Reagana :). Głównie XC. Jestem chętny na wszelkie ustawki :D

Najlepsze ustawki to są na Traugutta ;)

No to i ja się przedstawię

Paweł, Morena/Stogi, obecnie Orunia Górna.

Rower złożony na czarno-białej ramię Giant Rincon.

Napisano

ja moge w sobote, w niedziele mnie nie bedzie. Jezdziles cos ostatnio :icon_question:

to może sobota, ale ja mog.ę nie na długo pokręcić, mysle ze tak od 9-10 do maks 13-14? jak coś to się spotykamy.

Napisano

aaaaaaaaaaaa racja ..... park Reagana jest świetny :) dawno tam nie byłam :/

pozdr.

Napisano

Ja planuje skoczyć w sobote rano szosą do Kartuz i nazad. Tempo pewnie nie będzie powalające u mnie po antybiotyku . <_<

Jakby jednak ktos byl chetny na ustawkę to szczegóły na PW

Pozdrower

Napisano

Zmieniam bazę wypadową z Nowego Portu na Kowale, więc jeśli jest tu ktoś z tych okolic chętnie podłączę się do wycieczek :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wojtek - Banino (ale urodzon i wiekszość żywota spędziłem w Gdańsk - Wrzeszcz, potem inne dzielnie, wiec sercem nadal uważam się za gdańszczanina)

śmigam głównie do pracy i z powrotem, zawsze przez TPK ( i w zeszłym roku była gleba - złamany obojczyk- 6 tygodni zwolnienia z pracy, co praktycznie zakończyło mi sezon) ale startując z różnych miejsc i kończę w Redłowie .

Zwykle dojeżdżam samochodem do wybranego miejsca, potem wyciągam rower i eksploruję.

Ale do końca maja jestem poza TRUJmiastem i tylko spinning/trenażer mam do dyspozycji (dobrze, że chociaż to :)

Napisano

cześć

Irek z Pruszcza Gdańskiego/Gdyni

Przejściowo mieszkam w pruszczu, cały zeszły z\sezon przejeździłem po TPK zaczynając w Redłowie/Orłowie.

pozdrawiam :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...