tomekvolvo240 Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 pisze sie ale w sobote albo w niedizele, bo w tygodniu mam szkołe i troche pozno koncze i za bardzo do lasu czasu nie mam. Gdzie dokladniej chcialbys pojechac ?? Krzysi3kk to wstępnie na niedziele,ale wszystko uzależnione czy złoże rower,będę pisał na bieżąco. Co o trasy hmmmm może lightowo po depresji... czyli Krępiec, Grabiny Zameczek itp. lub Otomin Sulmin...
Krzysi3kk Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 Krzysi3kk to wstępnie na niedziele,ale wszystko uzależnione czy złoże rower,będę pisał na bieżąco. Co o trasy hmmmm może lightowo po depresji... czyli Krępiec, Grabiny Zameczek itp. lub Otomin Sulmin... wolałbym się w taką pogode nie wybierac w te tereny
tomekvolvo240 Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 wolałbym się w taką pogode nie wybierac w te tereny sobota odpada na 100% pracuję kurcze nie wiem jak z niedzielą, bo nie mam jeszcze kasety...:-(, okzgadamy się co do niedzieli.
klv Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 krzysiek, aktualnie żabianka a mozna mnie spotakac na trasach trojmiasta, jesli ktos reflektuje wspolne jazdy to piszcie na priv
Swallow Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 Krzysi3kk możemy się umówić poskładałem klamki, manetki amor, czekam tylko na linki i kasetę...może dojdzie do piątku, jak zona nie będzie chciał się spotkać z snowboardzistami to jedziemy w las ale delikato bo muszę dotrzeć amor...piszesz się? kurcze ciekawy sprzęt, można się spotkac na scieżce i pośmigać jestem za... daj cynk kiedy Klara Tomek spoko..... jak tylko w pracy będę miała trochę luzu, bo ostatnio nawet weekendy mam zawalone to bardzo chętnie się przyłączę
Czyzby Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 Chętnie przyłączę się i ja - jak tylko skończę uzdrawiać kolano.
tomekvolvo240 Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 to może coś w niedziele zorganizujemy??? propozycje proszę...
Adish Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 Adrian, Gdańsk Oliwa Spotkać mnie można aktualnie bardziej w okolicach morza, klifu w Gdyni, na ścieżkach rowerowych i w Parku Reagana . Głównie XC. Jestem chętny na wszelkie ustawki
Krzysi3kk Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 to może coś w niedziele zorganizujemy??? propozycje proszę... ja moge w sobote, w niedziele mnie nie bedzie. Jezdziles cos ostatnio
mrSpock Napisano 8 Marca 2011 Napisano 8 Marca 2011 Adrian, Gdańsk Oliwa Spotkać mnie można aktualnie bardziej w okolicach morza, klifu w Gdyni, na ścieżkach rowerowych i w Parku Reagana . Głównie XC. Jestem chętny na wszelkie ustawki Najlepsze ustawki to są na Traugutta No to i ja się przedstawię Paweł, Morena/Stogi, obecnie Orunia Górna. Rower złożony na czarno-białej ramię Giant Rincon.
tomekvolvo240 Napisano 9 Marca 2011 Napisano 9 Marca 2011 ja moge w sobote, w niedziele mnie nie bedzie. Jezdziles cos ostatnio to może sobota, ale ja mog.ę nie na długo pokręcić, mysle ze tak od 9-10 do maks 13-14? jak coś to się spotykamy.
Swallow Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Adrian, Gdańsk Oliwa Spotkać mnie można aktualnie bardziej w okolicach morza, klifu w Gdyni, na ścieżkach rowerowych i w Parku Reagana . Głównie XC. Jestem chętny na wszelkie ustawki aaaaaaaaaaaa racja ..... park Reagana jest świetny dawno tam nie byłam :/ pozdr.
tasior Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 hey planowane sa jakies nowe wypady treningowe? Tasior - przymorze
SilverXC Napisano 15 Marca 2011 Napisano 15 Marca 2011 Ja planuje skoczyć w sobote rano szosą do Kartuz i nazad. Tempo pewnie nie będzie powalające u mnie po antybiotyku . Jakby jednak ktos byl chetny na ustawkę to szczegóły na PW Pozdrower
tasior Napisano 16 Marca 2011 Napisano 16 Marca 2011 a nikt nie chce sie wybrac w weekend na mazovie? w Mrozach jest
AnnGDA Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Ania, Gdańsk Oliwa Teren: Najczęściej trójmiejski park, czasem ścieżka nadmorska. Pozdrower
FeMn Napisano 20 Marca 2011 Napisano 20 Marca 2011 Krzysiek, Gdańsk Żabianka Lekki teren, czsami szosa na rowerze MTB
sp0q Napisano 24 Marca 2011 Napisano 24 Marca 2011 Zmieniam bazę wypadową z Nowego Portu na Kowale, więc jeśli jest tu ktoś z tych okolic chętnie podłączę się do wycieczek
tomekvolvo240 Napisano 31 Marca 2011 Napisano 31 Marca 2011 witam, i pozdrawiam z Kowal to kiedy na trasę???? planuje co nieco w sobotę jak coś to pisz. pozdrawiam
bartnik Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Wojtek - Banino (ale urodzon i wiekszość żywota spędziłem w Gdańsk - Wrzeszcz, potem inne dzielnie, wiec sercem nadal uważam się za gdańszczanina) śmigam głównie do pracy i z powrotem, zawsze przez TPK ( i w zeszłym roku była gleba - złamany obojczyk- 6 tygodni zwolnienia z pracy, co praktycznie zakończyło mi sezon) ale startując z różnych miejsc i kończę w Redłowie . Zwykle dojeżdżam samochodem do wybranego miejsca, potem wyciągam rower i eksploruję. Ale do końca maja jestem poza TRUJmiastem i tylko spinning/trenażer mam do dyspozycji (dobrze, że chociaż to
witkaone Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Wstępnie tak mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje mi planów!
PePkAr Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 cześć Irek z Pruszcza Gdańskiego/Gdyni Przejściowo mieszkam w pruszczu, cały zeszły z\sezon przejeździłem po TPK zaczynając w Redłowie/Orłowie. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.