Skocz do zawartości

Lista forumowiczów z Trójmiasta i okolic.

tichy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam na imie Paweł I smigam na świeżo kupionym Scott'cie Aspect 40. Ogólnie to dopiero zaczynam swoją przygodę z rowerkiem i szlifuję formę bo jak na razie jest cienko :whistling: Ogólnie od poniedziałku do czwartku można mnie spotkać w Juszkowie i Pruszczu Gdańskim a w weekendy w Gdyni Dąbrowie. Mam nadzieję że znajdzie się ktoś z okolicy aby pośmigać wspólnie a i czasem jakiegoś browarka wysączyć po ciężkiej trasie :) . Pozdrawiam

Napisano

Witam

Tomek z Gdańsk Południe. Kiedyś dużo po TPK

teraz głównie ścieżki rowerowe ze względu na

pasażera z tyłu.

Napisano

Wojtek, Malbork

Na rowerze praktycznie codziennie kręcę. :) Głównie pobliskie lasy, cierpię z braku wzniesień :) .

Pozdrawiam

Napisano

Witajcie. Gdańsk - asfalt, plener - Unibikie Fusion po wymianie osprzętu - w chwili obecnej nauka jazdy na SPD i poszukiwania amora - stary pada :-) ... Pozdrawiam serdecznie - do zobaczenia na stoku .... Adam

Napisano

Siema, Szymon z Wejherowa. Jeżdżę na Giant Rock ale po zmianie znacznej ilości części :icon_redface:

Lubię śmigać po lesie i mniejszych hopkach :D

Napisano

Około, do zasadniczego miasta i tak ma dużo więcej..

Co nie zmienia faktu, że jeszcze nie eksplorowałem rowerem tych okolic,

a wiem, że co nieco warto zobaczyć, chętnie wpadnę pojeździć ;]

Napisano

a wiem, że co nieco warto zobaczyć, chętnie wpadnę pojeździć ;]

tam nic nie ma :) no chyba ze Rewa ale to za Pierwoszynem :rolleyes:

ps. zeby jakies fajne rowerzystki z 3miasta sie wpisywaly ech ech :)

Napisano

polecam , takie małe XC jest tam do objechania, jak bedzie droga asfaltowa w lewo na Rumie a w prawo na Dębogórze ( jadąc od Puckiej z Gdyni ) , lecisz w prawo oczywiście, po wjeżdzie do lasu najpierw około 100 m prosto , potęp skręt 90 st w prawo, to samo 100-150 m i potem w lewo pod gókę do końca, na szczycie w lewo albo w dół ,jak juz sie chce, na razie obczaiłem takie małe kółko ale objadę tam więcej bo jest gdzie..:)

pzdr

Napisano

Dopisuję się. Obecnie z Redy, wcześniej z Gdyni.

Jeździmy sporo po rumsko-redzkich lasach. Jaaaakie tam górki fajne ;)

Napisano

Witam!

Mam na imie Tomek,lat posiadam 15. Jeżdzę na Ktm'ie ultra flite :whistling: . Moje pytania na forum umieszczał za mnie mój kolega,teraz zamierzam robić to osobiście.

Mieszkam w Gdańsku,dokładniej na przymorzu koło bardzo znanego lokalu :D

Chętnie pojeżdzę z kimś po jakimś lesie. Bedę śledził wątek o ustawkach oraz czekał na wiadomości tak zwane "PW" :P

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Piotrek, rocznik 1982.

Parafrazując Li Mu Bai z filmu Przyczajony tygrys, ukryty smok: "Rower to tylko stan umysłu".

A tak bardziej na poważnie: jazda na rowerze jest dla mnie sposobem na odpoczynek po pracy

lub innych czynnikach stresu.

Bardziej konkretnie: dopiero od 2 miesięcy jeżdżę na rowerze (MTB) a przedtem miałem długą przerwę

(10 lat) więc nad kondycją muszę jeszcze popracować, co nie dyskwalifikuje mnie chyba jako kompana

na jednodniowe wypady po okolicach Gdańska / Trójmiasta. ;)

Napisano

Hej ho, Marta z Wrzeszcza :whistling:

Rower w moim życiu gości od dawien dawna, ale sama przygodę z XC właściwie dopiero zaczynam. Staram sie śmigać jak często się da, ale dni coraz krótsze.. Jeżdże sama, zwykle po lasach trójmiejskich i jeszcze duuuużo tras przede mną :wallbash:

Pzdr!

Napisano

Hej ho, Marta z Wrzeszcza :)

Rower w moim życiu gości od dawien dawna, ale sama przygodę z XC właściwie dopiero zaczynam. Staram sie śmigać jak często się da, ale dni coraz krótsze.. Jeżdże sama, zwykle po lasach trójmiejskich i jeszcze duuuużo tras przede mną :)

Pzdr!

Witaj jak będziesz miała ochotę na Oliwsko Sopockie lasy zapraszam :>

Napisano

Michał, Gdynia.

Brykam głównie po trójmiejskich lasach (sopockie i oliwskie), w weekendy gdy czasu jest więcej wypuszczam się w okolice Żukowa albo i Kartuz :)

Są chętni na "ustawki"? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...