Shkuli Napisano 24 Czerwca 2010 Napisano 24 Czerwca 2010 Witam, mam na imie Paweł I smigam na świeżo kupionym Scott'cie Aspect 40. Ogólnie to dopiero zaczynam swoją przygodę z rowerkiem i szlifuję formę bo jak na razie jest cienko Ogólnie od poniedziałku do czwartku można mnie spotkać w Juszkowie i Pruszczu Gdańskim a w weekendy w Gdyni Dąbrowie. Mam nadzieję że znajdzie się ktoś z okolicy aby pośmigać wspólnie a i czasem jakiegoś browarka wysączyć po ciężkiej trasie . Pozdrawiam
mariuszn Napisano 24 Czerwca 2010 Napisano 24 Czerwca 2010 witam, Nazywam się MAriusz i jestem z okolic Krokowej - pozdrawiam wszystkich cyklistów.
Hobart Napisano 27 Czerwca 2010 Napisano 27 Czerwca 2010 Tczewska Grupa Kolarska się kłania. http://www.grupakolarska.pl/
balles Napisano 3 Lipca 2010 Napisano 3 Lipca 2010 Witam Tomek z Gdańsk Południe. Kiedyś dużo po TPK teraz głównie ścieżki rowerowe ze względu na pasażera z tyłu.
wojtas40 Napisano 4 Lipca 2010 Napisano 4 Lipca 2010 Wojtek, Malbork Na rowerze praktycznie codziennie kręcę. Głównie pobliskie lasy, cierpię z braku wzniesień . Pozdrawiam
Neilipryde Napisano 5 Lipca 2010 Napisano 5 Lipca 2010 Witajcie. Gdańsk - asfalt, plener - Unibikie Fusion po wymianie osprzętu - w chwili obecnej nauka jazdy na SPD i poszukiwania amora - stary pada :-) ... Pozdrawiam serdecznie - do zobaczenia na stoku .... Adam
bani Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Witam, Łukasz z Pierwoszyna, dla nie zorientowanych miejscowość ok 6 km od Gdyni.
simpson Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 Siema, Szymon z Wejherowa. Jeżdżę na Giant Rock ale po zmianie znacznej ilości części Lubię śmigać po lesie i mniejszych hopkach
morganfriman Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 Witam, Łukasz z Pierwoszyna, dla nie zorientowanych miejscowość ok 6 km od Gdyni. jakie 6km? bez przesady
GdyniaBiker Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 Około, do zasadniczego miasta i tak ma dużo więcej.. Co nie zmienia faktu, że jeszcze nie eksplorowałem rowerem tych okolic, a wiem, że co nieco warto zobaczyć, chętnie wpadnę pojeździć ;]
morganfriman Napisano 12 Lipca 2010 Napisano 12 Lipca 2010 a wiem, że co nieco warto zobaczyć, chętnie wpadnę pojeździć ;] tam nic nie ma no chyba ze Rewa ale to za Pierwoszynem ps. zeby jakies fajne rowerzystki z 3miasta sie wpisywaly ech ech
GdyniaBiker Napisano 12 Lipca 2010 Napisano 12 Lipca 2010 No nie kurde człowieku, dookoła spożywczaka bym tam pojeździł. Rewa i fajne deniwelacje jeszcze w zakresie Gdyni.
exocet Napisano 12 Lipca 2010 Napisano 12 Lipca 2010 no panowie , niedaleko jest Dębogórze i powiem wam ze jest gdzie powspinać sie po lesie ..
GdyniaBiker Napisano 12 Lipca 2010 Napisano 12 Lipca 2010 W tym lasku dookoła Dębogórza? Polecasz? Nie jest on za duży.. Ale wiem, że właśnie górki są fajne w okolicy..
exocet Napisano 12 Lipca 2010 Napisano 12 Lipca 2010 polecam , takie małe XC jest tam do objechania, jak bedzie droga asfaltowa w lewo na Rumie a w prawo na Dębogórze ( jadąc od Puckiej z Gdyni ) , lecisz w prawo oczywiście, po wjeżdzie do lasu najpierw około 100 m prosto , potęp skręt 90 st w prawo, to samo 100-150 m i potem w lewo pod gókę do końca, na szczycie w lewo albo w dół ,jak juz sie chce, na razie obczaiłem takie małe kółko ale objadę tam więcej bo jest gdzie.. pzdr
Agamtb Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Dopisuję się. Obecnie z Redy, wcześniej z Gdyni. Jeździmy sporo po rumsko-redzkich lasach. Jaaaakie tam górki fajne
GdyniaBiker Napisano 16 Lipca 2010 Napisano 16 Lipca 2010 Uwaga, rozmowa o ustawce przeniesiona w całości TU.
xis Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Witam! Mam na imie Tomek,lat posiadam 15. Jeżdzę na Ktm'ie ultra flite . Moje pytania na forum umieszczał za mnie mój kolega,teraz zamierzam robić to osobiście. Mieszkam w Gdańsku,dokładniej na przymorzu koło bardzo znanego lokalu Chętnie pojeżdzę z kimś po jakimś lesie. Bedę śledził wątek o ustawkach oraz czekał na wiadomości tak zwane "PW"
skuner Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 Bartek. Gdynia. Kross A2. 25lat, 188cm, 99kg, wymiary: 108/100/110 jeżdżę: gdzie się da Dla forumowiczów korzystających z facebook'a stronka: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Rowerowe-Trojmiasto/150560518300876?ref=ts
pefimo Napisano 11 Września 2010 Napisano 11 Września 2010 Piotrek, rocznik 1982. Parafrazując Li Mu Bai z filmu Przyczajony tygrys, ukryty smok: "Rower to tylko stan umysłu". A tak bardziej na poważnie: jazda na rowerze jest dla mnie sposobem na odpoczynek po pracy lub innych czynnikach stresu. Bardziej konkretnie: dopiero od 2 miesięcy jeżdżę na rowerze (MTB) a przedtem miałem długą przerwę (10 lat) więc nad kondycją muszę jeszcze popracować, co nie dyskwalifikuje mnie chyba jako kompana na jednodniowe wypady po okolicach Gdańska / Trójmiasta.
witkaone Napisano 12 Września 2010 Napisano 12 Września 2010 Hej ho, Marta z Wrzeszcza Rower w moim życiu gości od dawien dawna, ale sama przygodę z XC właściwie dopiero zaczynam. Staram sie śmigać jak często się da, ale dni coraz krótsze.. Jeżdże sama, zwykle po lasach trójmiejskich i jeszcze duuuużo tras przede mną Pzdr!
jerry1234 Napisano 12 Września 2010 Napisano 12 Września 2010 Hej ho, Marta z Wrzeszcza Rower w moim życiu gości od dawien dawna, ale sama przygodę z XC właściwie dopiero zaczynam. Staram sie śmigać jak często się da, ale dni coraz krótsze.. Jeżdże sama, zwykle po lasach trójmiejskich i jeszcze duuuużo tras przede mną Pzdr! Witaj jak będziesz miała ochotę na Oliwsko Sopockie lasy zapraszam :>
migajek Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 Michał, Gdynia. Brykam głównie po trójmiejskich lasach (sopockie i oliwskie), w weekendy gdy czasu jest więcej wypuszczam się w okolice Żukowa albo i Kartuz Są chętni na "ustawki"?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.