Skocz do zawartości

Lista forumowiczów z Trójmiasta i okolic.

tichy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

a jeździ ktoś w okolicach Łebcza, Władysławowa? Wybieram się na 10-dniowy pobyt od następnego tyg. Jest tam coś ciekawego do zwiedzania?

Jakieś szczególne miejscówki? Jakby jakiś śmiałek się znalazł do codziennej jazdy ( najchętniej teren, choć nie tylko ) było by miło ;)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam,

ja jestem właśnie z Władysławowa no i lubię średnie (30-40km) dystanse w terenie :P

PS. szkoda inferek ze dopiero teraz przeczytalem twoj post ; ((

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hello,

Alek z Zaspy, jezdze na składaku, rama Amulet żółto-czarna, osprzet lx/xt. Chętnie pośmigam z kimś z okolic, avg: 22kmh, trip z 40-50 km. Raczej teren, ale nie mam nic przeciwko asfaltowi.

Pozdro ! =)

Napisano

witam wszystkich biceruw bikerów z trujmiasta Trójmiasta ja jestem z wrzeszcza jerzdze jeżdżę gluwnie głównie na trasie wrzeszcz-gdynia w lykendy weekendy dzies gdzieś dalej jerzdze jeżdżę na srebrnej meridzie .pozdro wszystkim kturzy którzy kochajom kochają ten sport (jest wart wyrzeczen) krzysiek. :):)

• 2 tygodnie później...
Napisano

witam wszystkich biceruw z trujmiasta ja jestem z wrzeszcza jerzdze gluwnie na trasie wrzeszcz-gdynia w lykendy dzies dalej jerzdze na srebrnej meridzie .pozdro wszystkim kturzy kochajom ten sport (jest wart wyrzeczen) krzysiek. :no::thumbsup:

Widzisz i nie grzmisz? :o

Napisano

witam wszystkich biceruw bikerów z trujmiasta Trójmiasta ja jestem z wrzeszcza jerzdze jeżdżę gluwnie głównie na trasie wrzeszcz-gdynia w lykendy weekendy dzies gdzieś dalej jerzdze jeżdżę na srebrnej meridzie .pozdro wszystkim kturzy którzy kochajom kochają ten sport (jest wart wyrzeczen) krzysiek. :D:thumbsup:

Napisano

Siemanko!

Michał, w tej chwili mieszkam we Wrzeszczu. Śmigam w XC od tego sezonu, teren, teren i jeszcze raz teren + dojazdy do pracy i treningi na szosie.

Przed odkryciem piękna kolarstwa górskiego jeździłem na bmxie i trochę bawiłem się we freeride.

W tej chwili ujeżdżam własnoręcznie składaną biało-czarną Birią. Niedługo będzie wymieniona rama, a na zimę składam stalową "dojazdówkę" na sztywnym widelcu.

Jakby ktoś był chętny na wspólne jazdy, to jestem na tak, bo nudzi mi się samemu :)

pozdro dla wszystkich.

gg 6785049

Napisano

Ciao.

Jarek, mam 35 lat mieszkam w Gdańsku. Tak nie dziecięco, tylko świadomiej zaczynałem pomykać na rowerach w zeszłym wieku heheheheh, w okolicach 95 roku-zaczynałem od jakiejś kolarzówki na szytkach którą latałem przełajowo, poźniej latałem off roadowo Cannondalem. Później długa przerwa, latałem i latam motocyklami (aktualnie Husqvarna 450 supermoto i trialówka Beta 125), ewidentnie motocykla to moja największa pasja, wybaczcie mi to.

Ostatnio zona mi powiedziała że chce zacząc sie znowu zadawać z jakimiś dwoma dobrymi pedałami:). Pojechałem do sklepu, kupiłem jej Meridę na kołach 28` i coś mnie tak ścisneło w sercuuu że uuuuaaaa.....Stara miłość nie rdzewieje, kupiłem i sobie Gianta XTC3. Mam ochotę pośmigać po starych dobrze i mniej znanych mi szlakach. Kiedyś nałogowo latałem żołtym w kierunku Gdyni, mieszkam teraz tuż przy tym szlaku więc i pewnie się gdzies zobaczymy.

Z pedałami zadają się tez moi dwaj synowie 5 i 8 lat.

Pozdrawiam.

Napisano

Studiuję aktualnie w Gdyni, jestem chętny na weekendowe jazdy po okolicach trójmiasta. Może co tydzień zbiera się określone grono osób w jakimś miejscu? W razie czego, prosił bym o informację. :blink:

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

siemka mieszkam w Gdyni Wielki Kack lubie pośmigać po lasach ale nie mam nic przeciwko asfaltowi :w00t: często jeżdże z Gdyni do Gdańska i z powrotem raz wybrałem sie na Hel z rowerami i z tamtąd do Gdyni :sick:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Siema,

jestem z Gdańska wrzeszcza. Śmigam raczej po lesie, chyba że robi się ciemno, na drzewach lamp nie montują (a szkoda);). Po mieście raczej z kimś bo samemu to zmuła bierze, a ścieżka rowerowa ogranicza tor ruchu :o Jak będzie jakiś zlot w 3mieście, palenie gumy na rowerach czy coś to ja się na to piszę :blush:

Pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Napisano

Widzę sporo postów poginęło od ostatniej wizyty (jakaś reforma czy cuś :)), więc witam ponownie. Marcin z Osowej, niedługo prawdopodobnie już z Wrzeszcza.

Ujeżdżam lekko zupgradowaną Meridkę SUB 20, głównie ścieżki miejskie (Osowa-Oliwa-Gd. Główny) plus w wolnym czasie ścieżka nadmorska, trasy TPK oraz rejony polne górnego tarasu Trójmiasta (Żukowo-Rębiechowo-Kack). Po dosyć spokojnych dwóch ostatnich sezonach, mam zamiar w obecnym zaatakować poważniejsze trasy. Na mojej liście czekają Szlak Trójmiejski (niegdyś Wzgórzami Trójmiasta), wypad do Żarnowca oraz Żuławy (dwudniowy Gd-Malbork-Gd). Szczególnie po ambicjach chodzi mi ten pierwszy, bo już jedno nieudane podejście zaliczyłem. Jak starczy czasu to i jakiś lżejszy maraton. Postaram się informacje o dalszyc hwypadach umieszczać z wyprzedzeniem, w grupie zawsze weselej :)

Napisano

Macie tam jakieś fajne traski? Dużo wzniesień etc. ?

podobno juest jedno miejsce z hopkami, szpitalu, ale niegdy tam nie byłem, nie kręci mnie skakanie po hopkach,

wg. mapy na odcinku ok. 2km przewyższenie wynosi ok.45m (W pionie). Właściwie jakbyś nie pojechał będzie pod górę (albo z góry). jest kilka szlaków, i świetny odcinek asfaltu (ok. 15km), przez las na którym ruch samochodowy jest znikomy :icon_mrgreen: jest wyznaczonych jeszcze kilka szlaków (pttk, konnych itd.)

Napisano

Cześć wszystkim. Krzysiek Gdańsk, pomykam jak tylko mogę najczęściej ale zdecydowanie za rzadko po Trójmiejskim Parku Krajobrazowym i nie tylko.

Rowerek to GT Zaskar Pro 2007 i osadzone na nim prawie 100kg żywej wagi... eech a na razie nic lepiej nie będzie kostka w gipsie i oczekiwanie żeby wsiąść na maszyne...

Napisano

Szefi z Gdańska.

Niestety na razie nie jeżdżę na rowerze bo mi zaj...... - tzn ukradli.

Jestem w trakcie rozmów z żoną - odnośnie nowego sprzętu ma to być GF.

• 3 miesiące temu...
Napisano

Witam wszystkich. Mieszkam w Gdańsku - Przymorze, od 4 lat każdą wolną chwilę spędzam jeżdżąc na rowerze :) .

Pozdrawiam Kasia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...