inferek Napisano 9 Sierpnia 2009 Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam, a jeździ ktoś w okolicach Łebcza, Władysławowa? Wybieram się na 10-dniowy pobyt od następnego tyg. Jest tam coś ciekawego do zwiedzania? Jakieś szczególne miejscówki? Jakby jakiś śmiałek się znalazł do codziennej jazdy ( najchętniej teren, choć nie tylko ) było by miło
Gojas Napisano 1 Września 2009 Napisano 1 Września 2009 Witam, ja jestem właśnie z Władysławowa no i lubię średnie (30-40km) dystanse w terenie PS. szkoda inferek ze dopiero teraz przeczytalem twoj post ; ((
AgentOrange Napisano 2 Września 2009 Napisano 2 Września 2009 Gdańsk-Przymorze. Merida HFS. Pozdrawiam wszystkich Jeżdżę generalnie dość dużo, ostatnio aktywnie zwiedzam szlaki trójmiejskiego parku krajobrazowego.
supergdynia Napisano 10 Września 2009 Napisano 10 Września 2009 Gdynia Mały Kack .Cube Acid.Jezdze zazwyczaj codziennie.Najczesciej po lasach Gdynia-Gdansk-Sopot-Rumia.
alex1602 Napisano 13 Września 2009 Napisano 13 Września 2009 Hello, Alek z Zaspy, jezdze na składaku, rama Amulet żółto-czarna, osprzet lx/xt. Chętnie pośmigam z kimś z okolic, avg: 22kmh, trip z 40-50 km. Raczej teren, ale nie mam nic przeciwko asfaltowi. Pozdro ! =)
krisbi Napisano 14 Września 2009 Napisano 14 Września 2009 witam wszystkich biceruw bikerów z trujmiasta Trójmiasta ja jestem z wrzeszcza jerzdze jeżdżę gluwnie głównie na trasie wrzeszcz-gdynia w lykendy weekendy dzies gdzieś dalej jerzdze jeżdżę na srebrnej meridzie .pozdro wszystkim kturzy którzy kochajom kochają ten sport (jest wart wyrzeczen) krzysiek.
alex1602 Napisano 24 Września 2009 Napisano 24 Września 2009 witam wszystkich biceruw z trujmiasta ja jestem z wrzeszcza jerzdze gluwnie na trasie wrzeszcz-gdynia w lykendy dzies dalej jerzdze na srebrnej meridzie .pozdro wszystkim kturzy kochajom ten sport (jest wart wyrzeczen) krzysiek. Widzisz i nie grzmisz?
GdyniaBiker Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 J.w - nie wiem, czy to taki emo styl pisania popularny obecnie w przedszkolu, czy dobrze wyćwiczona tępota, ale takich popaprańców wolałbym nie widzieć
alex1602 Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 witam wszystkich biceruw bikerów z trujmiasta Trójmiasta ja jestem z wrzeszcza jerzdze jeżdżę gluwnie głównie na trasie wrzeszcz-gdynia w lykendy weekendy dzies gdzieś dalej jerzdze jeżdżę na srebrnej meridzie .pozdro wszystkim kturzy którzy kochajom kochają ten sport (jest wart wyrzeczen) krzysiek.
Kanclerz Napisano 29 Września 2009 Napisano 29 Września 2009 Siemanko! Michał, w tej chwili mieszkam we Wrzeszczu. Śmigam w XC od tego sezonu, teren, teren i jeszcze raz teren + dojazdy do pracy i treningi na szosie. Przed odkryciem piękna kolarstwa górskiego jeździłem na bmxie i trochę bawiłem się we freeride. W tej chwili ujeżdżam własnoręcznie składaną biało-czarną Birią. Niedługo będzie wymieniona rama, a na zimę składam stalową "dojazdówkę" na sztywnym widelcu. Jakby ktoś był chętny na wspólne jazdy, to jestem na tak, bo nudzi mi się samemu pozdro dla wszystkich. gg 6785049
jareks Napisano 30 Września 2009 Napisano 30 Września 2009 Ciao. Jarek, mam 35 lat mieszkam w Gdańsku. Tak nie dziecięco, tylko świadomiej zaczynałem pomykać na rowerach w zeszłym wieku heheheheh, w okolicach 95 roku-zaczynałem od jakiejś kolarzówki na szytkach którą latałem przełajowo, poźniej latałem off roadowo Cannondalem. Później długa przerwa, latałem i latam motocyklami (aktualnie Husqvarna 450 supermoto i trialówka Beta 125), ewidentnie motocykla to moja największa pasja, wybaczcie mi to. Ostatnio zona mi powiedziała że chce zacząc sie znowu zadawać z jakimiś dwoma dobrymi pedałami:). Pojechałem do sklepu, kupiłem jej Meridę na kołach 28` i coś mnie tak ścisneło w sercuuu że uuuuaaaa.....Stara miłość nie rdzewieje, kupiłem i sobie Gianta XTC3. Mam ochotę pośmigać po starych dobrze i mniej znanych mi szlakach. Kiedyś nałogowo latałem żołtym w kierunku Gdyni, mieszkam teraz tuż przy tym szlaku więc i pewnie się gdzies zobaczymy. Z pedałami zadają się tez moi dwaj synowie 5 i 8 lat. Pozdrawiam.
staniolbiker Napisano 7 Października 2009 Napisano 7 Października 2009 Studiuję aktualnie w Gdyni, jestem chętny na weekendowe jazdy po okolicach trójmiasta. Może co tydzień zbiera się określone grono osób w jakimś miejscu? W razie czego, prosił bym o informację. Pozdrawiam!
borowka Napisano 31 Października 2009 Napisano 31 Października 2009 siemka mieszkam w Gdyni Wielki Kack lubie pośmigać po lasach ale nie mam nic przeciwko asfaltowi często jeżdże z Gdyni do Gdańska i z powrotem raz wybrałem sie na Hel z rowerami i z tamtąd do Gdyni
redrabbit Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 Siema, jestem z Gdańska wrzeszcza. Śmigam raczej po lesie, chyba że robi się ciemno, na drzewach lamp nie montują (a szkoda). Po mieście raczej z kimś bo samemu to zmuła bierze, a ścieżka rowerowa ogranicza tor ruchu Jak będzie jakiś zlot w 3mieście, palenie gumy na rowerach czy coś to ja się na to piszę Pozdrawiam
GdyniaBiker Napisano 21 Grudnia 2009 Napisano 21 Grudnia 2009 Ale można powiesić lampę na rowerze, bardziej ekonomiczne i bardzo sympatycznie się chyba jeździ
Arkowiec1929 Napisano 25 Lutego 2010 Napisano 25 Lutego 2010 Gdynia , GT Avalanche 2.0 Jeżdżę w sumie dość często ( głównie po lasach Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego )
Arek03170 Napisano 25 Lutego 2010 Napisano 25 Lutego 2010 Arek, Gościcino/k. Wejherowa. Najchętniej jeżdżę po puszczy Darżlubskiej
creative1989 Napisano 25 Lutego 2010 Napisano 25 Lutego 2010 Najchętniej jeżdżę po puszczy Darżlubskiej Macie tam jakieś fajne traski? Dużo wzniesień etc. ?
szych Napisano 25 Lutego 2010 Napisano 25 Lutego 2010 Widzę sporo postów poginęło od ostatniej wizyty (jakaś reforma czy cuś ), więc witam ponownie. Marcin z Osowej, niedługo prawdopodobnie już z Wrzeszcza. Ujeżdżam lekko zupgradowaną Meridkę SUB 20, głównie ścieżki miejskie (Osowa-Oliwa-Gd. Główny) plus w wolnym czasie ścieżka nadmorska, trasy TPK oraz rejony polne górnego tarasu Trójmiasta (Żukowo-Rębiechowo-Kack). Po dosyć spokojnych dwóch ostatnich sezonach, mam zamiar w obecnym zaatakować poważniejsze trasy. Na mojej liście czekają Szlak Trójmiejski (niegdyś Wzgórzami Trójmiasta), wypad do Żarnowca oraz Żuławy (dwudniowy Gd-Malbork-Gd). Szczególnie po ambicjach chodzi mi ten pierwszy, bo już jedno nieudane podejście zaliczyłem. Jak starczy czasu to i jakiś lżejszy maraton. Postaram się informacje o dalszyc hwypadach umieszczać z wyprzedzeniem, w grupie zawsze weselej
Arek03170 Napisano 26 Lutego 2010 Napisano 26 Lutego 2010 Macie tam jakieś fajne traski? Dużo wzniesień etc. ? podobno juest jedno miejsce z hopkami, szpitalu, ale niegdy tam nie byłem, nie kręci mnie skakanie po hopkach, wg. mapy na odcinku ok. 2km przewyższenie wynosi ok.45m (W pionie). Właściwie jakbyś nie pojechał będzie pod górę (albo z góry). jest kilka szlaków, i świetny odcinek asfaltu (ok. 15km), przez las na którym ruch samochodowy jest znikomy jest wyznaczonych jeszcze kilka szlaków (pttk, konnych itd.)
blombi Napisano 2 Marca 2010 Napisano 2 Marca 2010 Cześć wszystkim. Krzysiek Gdańsk, pomykam jak tylko mogę najczęściej ale zdecydowanie za rzadko po Trójmiejskim Parku Krajobrazowym i nie tylko. Rowerek to GT Zaskar Pro 2007 i osadzone na nim prawie 100kg żywej wagi... eech a na razie nic lepiej nie będzie kostka w gipsie i oczekiwanie żeby wsiąść na maszyne...
szefix Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 Szefi z Gdańska. Niestety na razie nie jeżdżę na rowerze bo mi zaj...... - tzn ukradli. Jestem w trakcie rozmów z żoną - odnośnie nowego sprzętu ma to być GF.
soltys Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 krzempi z Gdańska codziennie jeżdżę rowerkiem do pracy (Gdańsk Niedźwiednik -> Gdynia Wzgórze Św. Maksymiliana)
edyta18 Napisano 20 Czerwca 2010 Napisano 20 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Mieszkam w Gdańsku - Przymorze, od 4 lat każdą wolną chwilę spędzam jeżdżąc na rowerze . Pozdrawiam Kasia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.