Jack Danniels Napisano 27 Stycznia 2009 Napisano 27 Stycznia 2009 A tak się składa że całą niedzielę błądziliśmy po lasach za skmką. W okolicy Sopotu spotkaliśmy dwóch bikerów: jednego na żółtym fulu, pytaliśmy o drogę, drugiemu machnęliśmy koło leśniczówki, ale wyglądał na bardzo zdziwionego pozdrawianiem (miał jakiś złoty, czy żółty gabelek manitou i okulary z pomarańczowymi szkłami - więcej nie zauważyłem). Możliwe że się spotkaliśmy
Jaca_Sopot Napisano 27 Stycznia 2009 Napisano 27 Stycznia 2009 zółty full pozdrawia ślisko było, nie ma co! trafiliście do leśniczówki i potem do oliwy? pogoda straszna, najgorsza w tym sezonie. w zeszłym zresztą też gorszej nie było. tylko dwie przejezdne traski znalazłem! tak to wszystko co najciekawsze zawalone przeklętym lodem i pokryte warstwą wody...
Jack Danniels Napisano 27 Stycznia 2009 Napisano 27 Stycznia 2009 Dzięki za pomoc! Trafiliśmy bez problemu, a jeśli szukasz przejezdnych trasek to zapraszamy do Gdyni. Tu już lodu dawno nie ma Browarek po przejeżdżce też się znajdzie
kello Napisano 30 Stycznia 2009 Napisano 30 Stycznia 2009 Kto będzie chętny na niedzielne z rana śmiganie po klifie i lasach gdyńsko - sopockich ?
kotkaPsotka Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 a widziałem bodaj w niedziele w lesie w sopocie parkę na rowerach. i coś mi sie wydaje, ze dziewczyna miała białą meridę. może to wy? Tak się składa że ta dziewczyna to byłam ja;] pozdrawiam;)
apasf Napisano 14 Lutego 2009 Napisano 14 Lutego 2009 Heja, zieleniak z Gdyni wita ;] Jeżdzę sobie XC głównie po lasach Gdyńsko-Sopockich. Sprzęcik giant biało-czarny z żółtym paskiem ;]
hisia Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Cześć ludziska.!!!!!!! Jestem z Przymorza. Śmigam po lasach oliwskich,czasem po deptaku,sam lub z kumplami. Do zobaczyska na trasie. Jeżdżę na czerwonej KONIE.
hisia Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Właśnie wróciliśmy z kumplem z rowerków. Dziś lajtowo, po deptaczku bo koledze kolano doskwiera. Pogoda rewelacja,nie mam pytań. Słoneczko wyszło i proszę ile ludzi na roweruch śmigało.
kotkaPsotka Napisano 13 Marca 2009 Napisano 13 Marca 2009 cześć;] a ja wczoraj zrobiłam sobie rundkę po klifach w orłowie, pogoda była znakomita. po drodze spotkałam 2 bikerów na molo w orłowie. Śmigam nabiałej meridzie a mieszkam w gdyni. pozdrawiam
Baros94 Napisano 13 Marca 2009 Napisano 13 Marca 2009 Witam wszystkich. Jestem z Gdańska - Nowego Portu. Śmigam na czarno szosówce "Hanz Lutz" i rowerze górskim firmy dokładni nie znam wiśniowy z naklejką ITB, a jeżdżę gdzie mnie oczy poniosą. ;]
Baros94 Napisano 14 Marca 2009 Napisano 14 Marca 2009 Witam wszystkich. Jestem z Gdańska - Nowego Portu. Śmigam na czarno szosówce "Hanz Lutz" i rowerze górskim firmy dokładni nie znam wiśniowy z naklejką ITB, a jeżdżę gdzie mnie oczy poniosą. ;] Sorr że dwa wpisy ale nie mogę edytować poprzedniego wpisu jeżdżę na czarno złotej szosówce firmy "Hans Lutz".
xtR Napisano 14 Maja 2009 Napisano 14 Maja 2009 Więc i ja się przywitam. Łukasz z Gdyni, dokładnie Karwiny i śmigam czarno-żółtym SCOTTem. Głównie teren ale i asfaltówką się zdarza choćby do pracy Pozdrawiam.
bakteria Napisano 15 Maja 2009 Napisano 15 Maja 2009 witam wszystkich jestem Arek z Kolbud na rowerze tak na poważnie jeździć za czołem w tym roku jeżdze głównie po lasach na stary giancie ale na wakacje kupie coś nowego
GdyniaBiker Napisano 15 Maja 2009 Napisano 15 Maja 2009 Więc i ja się przywitam. Łukasz z Gdyni, dokładnie Karwiny i śmigam czarno-żółtym SCOTTem. Głównie teren ale i asfaltówką się zdarza choćby do pracy Pozdrawiam. O, moje osiedle, witam Scotta jakoś nie kojarzę, ale może widziałem
xtR Napisano 20 Maja 2009 Napisano 20 Maja 2009 No Karwiny jakies wielkie nie są więc wcześniej czy później gdzieś się na pweno miniemy Pozdrawiam.
witomin Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 gdynia vitominko pozdrawia jelsi tkos chetny to zapraszam w celu umowienia sie na jazdy na pw podam tel
Darko Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Witam Darek - Gdynią Dąbrowa, Jazda leśno-szosowa , rowerek - to czarna Biria samemu składana
gregz22 Napisano 13 Czerwca 2009 Napisano 13 Czerwca 2009 Witam!! Grześ z gdańska- zaspy, śmigam sam, ewentualnie z kumplami (rzadko). Czerwono biały wheeler. Oliwa, i ogólnie TPK to moja domena;) XC.
hisia Napisano 14 Czerwca 2009 Napisano 14 Czerwca 2009 jak tam ludziska ? Był ktoś dziś na przejeżdzie rowerowym ?
kello Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 Ja bylem ale przed slowackiego nam sie znudzilo i uderzylismy do lasu Ogolnie bylo sporo osob, rozciagnelismy sie od blednika do ambasady chinskiej tylko strasznie powoli no i po asfalcie to 45 minut jazdy zesmy wytrzymali
Darko Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 Też byłem, dałem radę całą trasę przejechać ale cięzko było
Kubusiowa Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 Witam Ja w tym roku nie pojechałam bo po Zlocie kolano rozwalone, ale powoli powoli wracam do życia z tym badziewiem. Pozdrawiam
Daredevil Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Hej. Właśnie znalazłam to forum.Jestem z Rumi.Jeżdżę sobie różnie,to do Gdyni,to w stronę Wejherowa,czasami po lesie,jak mi akurat do głowy przyjdzie. Pozdrawiam
Vilk Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 To i ja się przywitam Od stycznia mieszkam na Morenie a od czerwca śmigam na rowerku chętnie pośmigam z innymi. Jak i gdzie śmigam widać na bikestats Pozdrawiam
Phil Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Ja również witam. Jestem z Sopotu (niemal centrum) i w przerwach od śmigania po mieście, jeżdżę po naszych pięknych sopockich lasach. Mój rower to czarny MTB z czerwoną naklejką "Dynamic" na ramie więc można mnie rozpoznać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.