Skocz do zawartości

Lista forumowiczów z Trójmiasta i okolic.

tichy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A tak się składa że całą niedzielę błądziliśmy po lasach za skmką.

W okolicy Sopotu spotkaliśmy dwóch bikerów: jednego na żółtym fulu, pytaliśmy o drogę, drugiemu machnęliśmy koło leśniczówki, ale wyglądał na bardzo zdziwionego pozdrawianiem (miał jakiś złoty, czy żółty gabelek manitou i okulary z pomarańczowymi szkłami - więcej nie zauważyłem).

Możliwe że się spotkaliśmy :)

Napisano

zółty full pozdrawia ;) ślisko było, nie ma co! trafiliście do leśniczówki i potem do oliwy? pogoda straszna, najgorsza w tym sezonie. w zeszłym zresztą też gorszej nie było. tylko dwie przejezdne traski znalazłem! tak to wszystko co najciekawsze zawalone przeklętym lodem i pokryte warstwą wody...

Napisano

;)

Dzięki za pomoc! Trafiliśmy bez problemu, a jeśli szukasz przejezdnych trasek to zapraszamy do Gdyni. Tu już lodu dawno nie ma :)

Browarek po przejeżdżce też się znajdzie :)

Napisano
a widziałem bodaj w niedziele w lesie w sopocie parkę na rowerach. i coś mi sie wydaje, ze dziewczyna miała białą meridę. może to wy?

Tak się składa że ta dziewczyna to byłam ja;]

pozdrawiam;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Heja,

zieleniak z Gdyni wita ;] Jeżdzę sobie XC głównie po lasach Gdyńsko-Sopockich. Sprzęcik giant biało-czarny z żółtym paskiem ;]

• 2 tygodnie później...
Napisano

Cześć ludziska.!!!!!!! Jestem z Przymorza. Śmigam po lasach oliwskich,czasem po deptaku,sam lub z kumplami. Do zobaczyska na trasie. Jeżdżę na czerwonej KONIE.

Napisano

Właśnie wróciliśmy z kumplem z rowerków. Dziś lajtowo, po deptaczku bo koledze kolano doskwiera. Pogoda rewelacja,nie mam pytań. Słoneczko wyszło i proszę ile ludzi na roweruch śmigało.

• 2 tygodnie później...
Napisano

cześć;] a ja wczoraj zrobiłam sobie rundkę po klifach w orłowie, pogoda była znakomita. po drodze spotkałam 2 bikerów na molo w orłowie. Śmigam nabiałej meridzie a mieszkam w gdyni. pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich. Jestem z Gdańska - Nowego Portu. Śmigam na czarno szosówce "Hanz Lutz" i rowerze górskim firmy dokładni nie znam wiśniowy z naklejką ITB, a jeżdżę gdzie mnie oczy poniosą. ;]

Napisano
Witam wszystkich. Jestem z Gdańska - Nowego Portu. Śmigam na czarno szosówce "Hanz Lutz" i rowerze górskim firmy dokładni nie znam wiśniowy z naklejką ITB, a jeżdżę gdzie mnie oczy poniosą. ;]

Sorr że dwa wpisy ale nie mogę edytować poprzedniego wpisu jeżdżę na czarno złotej szosówce firmy "Hans Lutz".

• 2 miesiące temu...
Napisano

Więc i ja się przywitam. Łukasz z Gdyni, dokładnie Karwiny i śmigam czarno-żółtym SCOTTem. Głównie teren ale i asfaltówką się zdarza choćby do pracy :) Pozdrawiam.

Napisano
:) witam wszystkich jestem Arek z Kolbud na rowerze tak na poważnie jeździć za czołem w tym roku jeżdze głównie po lasach na stary giancie ale na wakacje kupie coś nowego
Napisano
Więc i ja się przywitam. Łukasz z Gdyni, dokładnie Karwiny i śmigam czarno-żółtym SCOTTem. Głównie teren ale i asfaltówką się zdarza choćby do pracy :( Pozdrawiam.
O, moje osiedle, witam :) Scotta jakoś nie kojarzę, ale może widziałem :D
Napisano

No Karwiny jakies wielkie nie są więc wcześniej czy później gdzieś się na pweno miniemy :D Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Ja bylem ale przed slowackiego nam sie znudzilo i uderzylismy do lasu :P Ogolnie bylo sporo osob, rozciagnelismy sie od blednika do ambasady chinskiej :D tylko strasznie powoli no i po asfalcie to 45 minut jazdy zesmy wytrzymali :P

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam :mellow:

Ja w tym roku nie pojechałam :confused: bo po Zlocie kolano rozwalone, ale powoli powoli wracam do życia z tym badziewiem.

Pozdrawiam <_<

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Hej.

Właśnie znalazłam to forum.Jestem z Rumi.Jeżdżę sobie różnie,to do Gdyni,to w stronę Wejherowa,czasami po lesie,jak mi akurat do głowy przyjdzie.

Pozdrawiam :wub:

Napisano

To i ja się przywitam :)

Od stycznia mieszkam na Morenie a od czerwca śmigam na rowerku chętnie pośmigam z innymi.

Jak i gdzie śmigam widać na bikestats

Pozdrawiam

Napisano

Ja również witam.

Jestem z Sopotu (niemal centrum) i w przerwach od śmigania po mieście, jeżdżę po naszych pięknych sopockich lasach. Mój rower to czarny MTB z czerwoną naklejką "Dynamic" na ramie więc można mnie rozpoznać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...