Phuong Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Witajcie ! Simon z Gdyni -obecnie szukam nowego roweru dla siebie Na starym sie juz nie da poruszac bez zwracania uwagi przechodniow
yburg Napisano 23 Marca 2008 Napisano 23 Marca 2008 Zarzuć zdjęcie swojej machiny. btw, awatar pierwsza klasa
jerry1234 Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 Nadrabiam zaległości i ja witam was serdecznie :> smigam na Haro i kocham moj rower, rok temu prawie się zabiłem na bajku ale strach po wypadku przeszedł całkowicie i śmigam znów najszybciej jak się da
Proride Napisano 7 Kwietnia 2008 Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam Gdynia , Pustki Cisowskie Na rowerze śmigam odkąd pamiętam ,jeżdze amatorsko ale codziennie na trasach Trójmiejskich , czasem po lesie.
Radinx Napisano 15 Czerwca 2008 Napisano 15 Czerwca 2008 aktualnie reda, trzeba powrocic do dawnej formy wiec kto wie kiedy sie spotkamy kiedys ujezdzalem scotta , aktualnie troche egzotyk andy bike - wlasnie idzie kurierem - zobaczymy czy da rade zlamac mu rame POZdr
Kusti Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Kusti (Tomek) z Pruszcza. Jeżdżę amatorsko od 2000 r na czarno - niebieskim SCOTT rockwood. W sumie może jakieś 4 - 5 tyś km więc żaden ze mnie zawodowieć. Właściwie od ponad miesiąca jeżdżę więcej po pasie nadmorskim. Taka walka i wspomaganie przy rzucaniu fajek. Z każdym dniem mam coraz większe ciśnienie na jazdę rowerkiem więc myślę, że w najbliższym czasie trochę nadrobię. Pozdrawiam Ziomali
ExiT Napisano 2 Sierpnia 2008 Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam wszystkich maniaków rowerowych z 3miasta! Ja mam na imię Marcin i jestem z Gdańska śmigam na stree't znaczy zaczynam mam tez zwykły rower do zwykłej szosowej jazdy . Jeśli jest jakaś chetna osoba do pojezdzenia ze mną prosze pisać! . Pozdrawiam!.
tomekvolvo240 Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 witam Tomek mieszkam w Kowalach, trasa głównie teren pozdrawiam i może jakiś przejazd do \kolbud?
KAZUMI Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 No to jesteśmy prawie sąsiedzi Do Kolbud eeeee lepiej gdzieś w las pojechać
tomekvolvo240 Napisano 4 Sierpnia 2008 Napisano 4 Sierpnia 2008 witam,ziomal Kolbudy to przykładzik może coś rzucisz na ruszta...pozdrawiam
kobuk Napisano 25 Sierpnia 2008 Napisano 25 Sierpnia 2008 wita nowy crossowiec z gdansk oliwa i slupsk z okolicami ...
szefix Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Witam Michał z Bojana. Kupiłem sobie rowerek żeby za darmo jezdzić do gdynii Pozdrowionka
TomGdynia Napisano 6 Listopada 2008 Napisano 6 Listopada 2008 cześć Mam na imię Tomek (dla znajomych Franc), mieszkam w Gdyni (pozdrawiam wszystkich z tego cudownego miasta). Na rowerze jeżdżę od ok 15lat.... z 11 letnią przerwą. Zakończyłem jazdę na rometowskim Mustangu. Mysł o rowerze chodziłą za mną od kilku lat.. aż wykiełkowała. Mam swój cudowny rower i zastanawiam dlaczego tak długo czekałem. Zwariowałem na jego punkcie. Jeśli masz czas i chęci daj znać. Mam kolegę z którym zaczynamy sezon jesienno zimowy. Strzała Tom
Czamczak Napisano 11 Listopada 2008 Napisano 11 Listopada 2008 Na nowy sezon kupuję sobie pierwszą szosę, jestem z Gdyni
toivlas Napisano 16 Listopada 2008 Napisano 16 Listopada 2008 witam jestem z Gdyni Witomina, jeżdżę XC i na szosie miło by było znaleźć kogoś do wspólnych treningów, szczególnie na szosę. pozdrower
Kubusiowa Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 Witam Trójmiejskich i okolicznych mieszkańców. Szczególnie pozdrawiam ludzi z Tczewa i z Otomina :* Mieszkam obecnie w Tczewie Wołają na mnie Roksana Na rowerku pomykam od czasu do czasu jak mam chęci i pogoda dopisuje jak miałam 4 latka dostałam mój pierwszy rowerek żółty z 3 kółkami i twardym siodełkiem, ale pamiętam go do dziś później w wieku 11 lat dostałam 2 rower na którym nie umiałam jeździć, ale byłam uparta i codziennie wsiadałam na rower aby się nauczyć utrzymywać równowagę, potrafiłam męczyć się z nim cały dzień, zaś jak już się nauczyłam jeździć to nie umiałam przestać jeździć Lubie jazdę na rowerku, choć nie lubię dużych górek jak ja mam podjechać pod jakąś to mi się odechciewa hehe leniuch ze mnie ale nad wszystkim da się popracować Pozdrawiam
Kubolt Napisano 20 Listopada 2008 Napisano 20 Listopada 2008 O ,witamy bikerke z Tczewa Zajrzyj tutaj http://www.rowerowytczew.fora.pl Zastanawiam sie czy cie kiedyś nie mijałem w Śliwinach, bo rzadko widuje dziewczyny na rowerach
Kubusiowa Napisano 9 Grudnia 2008 Napisano 9 Grudnia 2008 jak to była zmęczona dziewczyna to pewnie byłam ja
wesi28 Napisano 26 Grudnia 2008 Napisano 26 Grudnia 2008 witam wszystkich mam na imie Paweł mam 17 lat mieszkam w Wejherowie jezdze na rowerze od nie dawna .. tzn oczywiscie kiedys jezdzilem ale tak " do okoła domu". moj sprzet to Unibike Viper 08
creative1989 Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 elo, tu Bartek, Gdańsk- Niedźwiednik, na rowerze jeżdżę od małego, ale dopiero od 4lat zacząłem jeździć w dalsze trasy. Najbardziej lubię utwardzone drogi, ale przy zakupie nowego amora będzie więcej terenu
Jack Danniels Napisano 27 Stycznia 2009 Napisano 27 Stycznia 2009 Melduję posłusznie że też po trójmieście śmigam. Z Lublina wprawdzie jestem, ale więcej czasu tutaj spędzam. Mieszkam w okolicach PEWIKU na witomińskiej. Jak mam czas to lubię potaplać się w błotku i dać osiołkowi wycisk w terenie, a jak nie to przynajmniej na zajęcia rowerkiem jeżdżę. Do końca lutego jestem chętny na wszelkie wspólne jazdy, kondychę mam raczej kiepską po rejsie, śmigam głównie z moją dziewczyną - początkującą, ale bardzo zawziętą Łatwo mnie wylukać, bo jeżdżę czerwono-czarnym kellim z wiejskimi białymi obręczami (na pewno rzuca się w oczy). Często w towarzystwie blondyny na bialej meridzie. Naklejki nie mam, bo nowy amorek. Zaczepiać, nie bać się!! Chętnie poznam forumowizów
Jaca_Sopot Napisano 27 Stycznia 2009 Napisano 27 Stycznia 2009 a widziałem bodaj w niedziele w lesie w sopocie parkę na rowerach. i coś mi sie wydaje, ze dziewczyna miała białą meridę. może to wy?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.