GdyniaBiker Napisano 24 Września 2006 Napisano 24 Września 2006 No Witam! Mixołaj jestem z Gdyni karwin. Z kondycją to średnio, bo jeżdżę ok 1,5 roku a wcześniej byłem molem książkowym . i nowy rower mam od początku wakacji dopiero :glare: Na wspólne jazdy (Jak ktoś mnie zechce... ) to w przyszłym roku najwcześniej. Bo zbieram kasę na Biker's super clothes :wink: i kondycję może podciągnę. Przez zimę ?? Niewypada jeździć po cywilnemu więc na razie niepatrzcie na mnie Jeżdżę po lesie na razie.. XC w miarę kondycji.. pozdr 4 all
JEZIOR Napisano 27 Września 2006 Napisano 27 Września 2006 Grabówek. Do roboty jedzę i na wyprawy przeróżne po mieście a i luźne traski sie trafia i wspinaczki i zjazdy po TPK :twisted: Sprzęt nic ciekawego na stalowej ramie bez amorka w ciągłej modernizacj i upgrad'zie ale jeździ.
danzig1 Napisano 30 Września 2006 Napisano 30 Września 2006 Michał z Żabianki, choć rezyduję na codzień w Polsce centralnej, to często bywam w rodzinnych rewirach. Lasy Oliwskie to jest to!!!
tomciog Napisano 7 Października 2006 Napisano 7 Października 2006 No to i ja się przedstawię dokładniej: Tomek z Gościcina - od kilku lat (sam nie wiem ilu) telepałem się na Kross City, a jakieś pół roku temu fundnęliśmy sobie z łajw Schauffy (MrCo) na Shimano Acera i zaczęliśmy poiznawać przyje,mności z jazdy. Typowo amatorsko szaleję po lesie (nasze okołowejherowskie okolice są piękne i dość górzyste). Pozdrawiam
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Października 2006 Mod Team Napisano 7 Października 2006 Klaniam, Sebastian Vitava City (aktualnie na wygnaniu w JuKeju). Zajezdzam ojcowego Unibika Mirage po konwersji, a jak sie ziemia nie zawali to w przyszlym tygodniu apgrejduje sie w koncu do OSTREGO :twisted: Kiedys to byla kondycja ale dzis kiepsko... Kazumi cos wie na ten temat 3-miejski park krajobrazowy rulezz, a takze szoska do Kartuz, Koscierzyny... OSTRO! I.
Huhu Napisano 15 Października 2006 Napisano 15 Października 2006 Krzysiek. Przyjezdny szpieg od Ojca Dyrektora . Jeżdżę, na wysłużonym już Giancie X-1000. Zasadniczo to z Wrzeszcza. Smigam po utwardzonych drogach.
Crazy DK Napisano 23 Października 2006 Napisano 23 Października 2006 SIemka Ja to z Bolszewa drifterem jestem smigam grandem adventure doskonaly do driftu i szybkiej jazdy
tomciog Napisano 27 Października 2006 Napisano 27 Października 2006 SIemka Ja to z Bolszewa drifterem jestem smigam grandem adventure doskonaly do driftu i szybkiej jazdy To jedziesz z nami w niedzielę spod np Kauflandu?
Cybula Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 A ja jestem Marcin z Gdyni- Chwarzna (takie zadupie kolo obwodnicy). Mam 16 lat i chodze do 3 LO w Gdyni. Unibika Evo mam od roku. Jezdze glownie sam - 80% szosa, 20% las. Max dystans dzienny - 389km (gdynia-darlowo-gdynia), przejechane na unibiku - ok. 6500km i wyprawa do suwalk w 3 dni. W planach - dookola polski w 2 tygodnie, szwecja (w przyszle wakacje), nordkapp (moze za 2 lata...) i inne dluuugie wyprawy z sakwami.
tomciog Napisano 13 Listopada 2006 Napisano 13 Listopada 2006 To jedziesz z nami w niedzielę spod np Kauflandu? I so...nie dałeś rady? Może w tę niedzielę? Wejdź na www.wtc.wejher.pl i poszytaj...
Sławek Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 To teraz ja Sławek z Sopotu, smigam sobie głównie na szosie, raz w tyg. w lesie. Jeżdże i ścigam sie w mtb od 8 lat. Rower traktuje głównie jako narzędzie do treningu i ścigania. Moje sprzęty można sobie obejrzeć w podpisie pod postem
QóBa Napisano 13 Kwietnia 2007 Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam. Kuba z Sopotu, smigałem na makrokeszu, ale dzisiaj przesiadłem sie na Meridkę Kalahari 510 SX z 04' Pozdr.
Halidar Napisano 15 Kwietnia 2007 Napisano 15 Kwietnia 2007 to ja też cos od siebie dodam. Mam na imię Oscar, mieszkam w Wejherowie, na roweże jeżdże właściwie od niedawna. Obecnie jeżdżę na czarnym Scott'cie Voltage... (patrz opis). Ze wzgledu na bardzo plastycze i wytrzymałościowe specyfikacje mojego roweru jeżdże troche w XC, ale moja miłoscią jest 4X i lekki FR.
rzk Napisano 25 Kwietnia 2007 Napisano 25 Kwietnia 2007 również dołączam do grona trójmiejskich rowerzystów mam na imię Marcin, mieszkam w Gdyni na wzg. św. Maksymiliana. jeżdżę na maszynie zbudowanej na ramie Krossa. Śmigam gdzie tylko się da i jak czas pozwoli (a tego ostatnio coraz mniej, szkoła + praca skutecznie go 'zabierają'..)
tomciog Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 to ja też cos od siebie dodam. Mam na imię Oscar, mieszkam w Wejherowie, na roweże jeżdże właściwie od niedawna. Obecnie jeżdżę na czarnym Scott'cie Voltage... (patrz opis). Ze wzgledu na bardzo plastycze i wytrzymałościowe specyfikacje mojego roweru jeżdże troche w XC, ale moja miłoscią jest 4X i lekki FR. A nie chciałbyś dobić do neszego WTC? Np jutro o 10 pod "Leonem" - rajdzik rodzinny. Zapraszam. Będzie fajna atmosfera , wojskowa grochówka w Leśniewie no i przede wszystkim jazda.
strzala4 Napisano 6 Maja 2007 Napisano 6 Maja 2007 A ja z Lęborka:D I smiegam rowerem juz długo:D Mam 15 lat;
kello Napisano 14 Grudnia 2007 Napisano 14 Grudnia 2007 to moze ja sie tez w koncu przywitam Gdynia Centrum Olek
Ghostwell Napisano 14 Grudnia 2007 Napisano 14 Grudnia 2007 Witam. To może i ja się dopiszę. Michał z Gdyni Cisowej. Obecnie mieszkam w Belfaście ale planuje powrót. Już się stęskniłem za naszym pięknym TPK. Śmigam na grafitowym Giant XtC 2 2004. Głownie teren jeśli chodzi o Polskę a tu NI prawie tylko utwardzone drogi Pozdrawiam
Jaca_Sopot Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Jacek z Sopotu, kłaniam się. jak by się szykowała jakaś wyprawa maruderów niezbyt silnym tempem (ze 4 miechy nie jeździłem) to ja bardzo chętnie. zresztą, również bardzo chętnie poznał bym trochę więcej terenów niż tylko sopot, orłowo i okolice. jeżdże głównie sam więc towarzystwem żadnym nie pogardzę pozdrawiam i do zobaczenia na trasie
GdyniaBiker Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 Zasadniczo już się tu wpisywałem, ale chyba mi wybaczycie, że zrobię to ponownie, ponieważ mój "status" się zmienił Stałem się bikerem. Niezbyt zaawansowanym czy szybkim, ale od roku myślę, mogę zwać się bikerem. No więc ponownie - Mikołaj - Gdynia Karwiny. Jaca_Sopot - nie pomyśl, że Cię kopiuję, ale ciężko to napisać inaczej, niż Ty: też zwykle brak mi towarzystwa na rowerze a i traski w okolicy (Sopot-Gdynia-okolice Gołębiewa-Chwaszczyno) mi się znudziły
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.