Skocz do zawartości

Lista forumowiczów z Trójmiasta i okolic.

tichy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mieszkam w Gdańsku - Oliwie, jeżdżę turystycznie (tzn. turlam się z niewielką prędkością), przez cały rok. Jestem początkującym rowerzystą (rower kupiłem sobie na 27 urodziny, wcześniej nie jeździłem).

Napisano

Witam wszystkich pod tematem zebranych :).

Mieszkam w okolicach Gdańsk - Siedlce i śmigam na samoistnie złożonym rowerku (ostatnio po wymianie napędu).

Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.

Napisano

Witam wszystkich. Mieszkam w Gdańsku - Przymorze, od 4 lat każdą wolną chwilę spędzam jeżdżąc na rowerze ;) .

Pozdrawiam Kasia

Napisano

Witam jak wszyscy. Mam na imię Paweł, jestem z Gdańska - Nowego Portu. Śmigam xc gdzie się da, nie pogardzę również sesją na szosie ;] Do zobaczenia na szlaku.

Napisano

Postaram się wpaść jeśli urwę się z roboty ;P Cholera, trzeba będzie wyprać strój, cały w błocie jest ;D

Napisano

Cześć!

Mam na imię Łukasz, i jestem z Osowy. Do zobaczenia na trasie! :)

P.S. Ustawki itp. pogaduchy - sio do osobnego tematu, bo się zrobi bałagan. :) Tu niech będzie tylko lista.

Napisano

zdrastwujtie :]

Ja z Gdańska Wrzeszcza jestem. Jeżdżę różnie, asfalt lub teren, w zależności od potrzeb ducha :)

Pozdrawiam, Szymon.

Napisano

"Cześć, jestem Marcin i nie pije od..." dzien-do-bry-mar-cin :P))))

Gdzie? Morena

Jak? rower = najlepszy z możliwych środków transportu + dobry sposób na odbicie się od ziemi i przelecenie paru matrów :)

Napisano

kacper jestem, z redy. rowerowo moze i nie zadupie, bo do lasu przynajmniej blisko, ale poza tym, to w redzie raczej tylko nocuje. reszte zycia spedzam w 3m - do niedawna gdynia (lo), teraz studia w gdansku.

Napisano

Szymon z Otomina ;)

Mtb, szosa i ostre.

Preferuje kazde dystanse w kazdym terenie.

Moze wypadalo by jeszcze wspomniec ze obecnie pracuje w serwisie rowerowym w Liverpoolu ;)

Odrazu lepiej sie poczulem jak to wyrzucilem z siebie :):)

Napisano

poprostu topol zamieszkały-->Przeróbka.Chory na cykloze od około 10 lat.

xc,czasem enduro.

hydraulik z zawodu,wykonywany. ;)

Napisano

A witam wszystkich :)

na imie mam Rafal i jeszcze glownie po asfalcie.. czasem jakas sciezka w lesie ale zadne xc :)

a mieszkam w gdansku na suchaninie

Napisano

Mieszkam we Wrzeszczu, śmigam na czarnym Visionie (w podpisie fotka). Ostatnio niestety coraz rzadziej ze względu na brak czasu... :(

Łatwo mnie rozpoznać po dość dużym napisie "Żbik" na kasku :)

Napisano

Witam!

Michał z Moreny. Jeżdżę zarówno w terenie jak i po asfalcie. Z córką śmigamy na Krosach a żona na razie na makrokeszu (na szczęście bez amortyzacji także jakoś się trzyma a w przyszłym roku myślę, że to się zmieni).

Do zobaczenia na trasie.

Pozdrawiam

Napisano

Siema! Tu Michał, mieszkam na Wzgorzu Mickiewicza, to takie osiedle koło cmentarza łostowickiego. Śmigam na Introvercie 06, Mam nadzieje ze sie kiedyś spotkamy :rolleyes:

Napisano

Witam!

Kamil z Moreny,śmigam na starym żółtym GT które sam poskładałem.Trasy to lasy,asfalty wypady za miasto.Tempo średnie.Od tego roku mam ostrą cykloze :)

Napisano

Ja jestem wstydliwy :D wiec napisze tylko że jestem JASIU z Gdyni i smigam na rowerq w pełni amatorsko i rekreacyjnie :002: Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...