tichy Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Witam. Mieszkam w Gdańsku - Oliwie, jeżdżę turystycznie (tzn. turlam się z niewielką prędkością), przez cały rok. Jestem początkującym rowerzystą (rower kupiłem sobie na 27 urodziny, wcześniej nie jeździłem).
wuju Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Witam wszystkich pod tematem zebranych . Mieszkam w okolicach Gdańsk - Siedlce i śmigam na samoistnie złożonym rowerku (ostatnio po wymianie napędu). Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.
Hellsing Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 jestem z Sopotu i chce z kims ostro posmigac
Olek-o1 Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Witam wszystkich. Mieszkam w Gdańsku - Przymorze, od 4 lat każdą wolną chwilę spędzam jeżdżąc na rowerze . Pozdrawiam Kasia
kadargo Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 dzien dobry, mam na imie michal, mieszkam na wielkim kacku w gdyni pozdrawiam m. ps.: witaj O.K.
sp0q Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Witam jak wszyscy. Mam na imię Paweł, jestem z Gdańska - Nowego Portu. Śmigam xc gdzie się da, nie pogardzę również sesją na szosie ;] Do zobaczenia na szlaku.
Hellsing Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 ej to moze ustawka jutro ? powiedzmy o 16 ?
sp0q Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Postaram się wpaść jeśli urwę się z roboty ;P Cholera, trzeba będzie wyprać strój, cały w błocie jest ;D
Lusza Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Cześć! Mam na imię Łukasz, i jestem z Osowy. Do zobaczenia na trasie! P.S. Ustawki itp. pogaduchy - sio do osobnego tematu, bo się zrobi bałagan. Tu niech będzie tylko lista.
uel Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 zdrastwujtie :] Ja z Gdańska Wrzeszcza jestem. Jeżdżę różnie, asfalt lub teren, w zależności od potrzeb ducha Pozdrawiam, Szymon.
stasiek Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Jestem z Siedlec i najczęściej jeżdżę na poligon na morenie i do Otomina.
Ptolemeusz Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Ja jestem z Gdańska - Oliwy, a więc blisko lasu gdzie się mogę wyszaleć ale także zrelaksować
JuNx Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 "Cześć, jestem Marcin i nie pije od..." dzien-do-bry-mar-cin )))) Gdzie? Morena Jak? rower = najlepszy z możliwych środków transportu + dobry sposób na odbicie się od ziemi i przelecenie paru matrów
renko Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 kacper jestem, z redy. rowerowo moze i nie zadupie, bo do lasu przynajmniej blisko, ale poza tym, to w redzie raczej tylko nocuje. reszte zycia spedzam w 3m - do niedawna gdynia (lo), teraz studia w gdansku.
orlenplock Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Witam. Tomasz z Gdyni. Asfalt, teren wtedy gdy tylko czas jest. Lubię dłuższe wypady (ponad 50km) średnim tempem
KAZUMI Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Szymon z Otomina Mtb, szosa i ostre. Preferuje kazde dystanse w kazdym terenie. Moze wypadalo by jeszcze wspomniec ze obecnie pracuje w serwisie rowerowym w Liverpoolu Odrazu lepiej sie poczulem jak to wyrzucilem z siebie
topol Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 poprostu topol zamieszkały-->Przeróbka.Chory na cykloze od około 10 lat. xc,czasem enduro. hydraulik z zawodu,wykonywany.
Myszek Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 A witam wszystkich na imie mam Rafal i jeszcze glownie po asfalcie.. czasem jakas sciezka w lesie ale zadne xc a mieszkam w gdansku na suchaninie
Halidar Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Oscar, W-wo Od niedawna w dirt'cie Pozdrawiam
fallout Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Michał z Tczewa, jeszcze na starym złomie na którym wstyd jeździć ale na wiosne już bedzie coś normalnego.
Żbik Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Mieszkam we Wrzeszczu, śmigam na czarnym Visionie (w podpisie fotka). Ostatnio niestety coraz rzadziej ze względu na brak czasu... Łatwo mnie rozpoznać po dość dużym napisie "Żbik" na kasku
Misiek1 Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 Witam! Michał z Moreny. Jeżdżę zarówno w terenie jak i po asfalcie. Z córką śmigamy na Krosach a żona na razie na makrokeszu (na szczęście bez amortyzacji także jakoś się trzyma a w przyszłym roku myślę, że to się zmieni). Do zobaczenia na trasie. Pozdrawiam
Putek Napisano 8 Września 2006 Napisano 8 Września 2006 Siema! Tu Michał, mieszkam na Wzgorzu Mickiewicza, to takie osiedle koło cmentarza łostowickiego. Śmigam na Introvercie 06, Mam nadzieje ze sie kiedyś spotkamy
kamilgd Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 Witam! Kamil z Moreny,śmigam na starym żółtym GT które sam poskładałem.Trasy to lasy,asfalty wypady za miasto.Tempo średnie.Od tego roku mam ostrą cykloze
JASIU Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 Ja jestem wstydliwy wiec napisze tylko że jestem JASIU z Gdyni i smigam na rowerq w pełni amatorsko i rekreacyjnie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.