sebass52 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Witajcie,Stoję przed wyborem spodenek na szelkach na sezon letni.Zastanawiam się nad dwoma modelami i nie wiem,który wybrać dlatego liczę na Waszą pomoc.Konkretnie chodzi mi o spodenki Rogelli Lugo i Forza(te rodzimej firmy).W Lugo jest wkładka żelowa natomiast w Forzie jest piankowa.Pytanie brzmi,które z tych są lepsze?Czy brak żelowego pampersa w forzie jest dyskwalifikujący?Czy ktoś może używał już obu modeli i może się wypowiedzieć?Byłbym wdzięczny.Dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warthog Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Nie wiem jakiej jakości są wkładki o których mówisz ale ja generalnie żelowe wkładki bardzo polubiłem. Nie wiem czy się nie ugniata w czasie ale jeśli tak to znacznie wolniej niż pianka Generalnie kiedy tylko mam wybór to biorę spodenki z żelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebass52 Napisano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Czy ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebass52 Napisano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Czy ktoś może powiedzieć czym różni się pomaranczowa wkladka forzy od tej z Lugo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebass52 Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuszkos Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Dla mnie żelowe wkładki w spodenkach to podstawa. Odzież kolarska musi być wygodna Dlatego na twoim miejscu wziąłbym te z żelową wkładką, zwłaszcza na lato są lepsze. Sprawdź na sobie co ci będzie lepiej pasowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebass52 Napisano 9 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Sęk w tym,że tych dwóch produktów nie kupię jednocześnie,a dodatkowo nie przymierzę i nie zobaczę z powodu braku sklepów stacjonarnych w pobliżu.Pierwotnie miałem bać te spodenki rogelli ale poczytałem tutaj na forum,że nasza forza jest chwalona.Stąd ten dylemat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.