szczurozor Napisano 16 Maja 2016 Napisano 16 Maja 2016 Witajcie! Przyszło mi wymienić suport, bo się korba kręci w dwóch płaszczyznach i stąd pytanie mam do szanownego towarzystwa: Czy ktoś może mi powiedzieć jaki gwint jest w tej ramie? http://katalog.bikeboard.pl/produkt,2012,rowery,4730,brand=182 Niestety, starły się strzałeczki z prawej miski a na lewej misce mają kierunek w prawo. Chcę zostać przy GXP i widzę, że są wersje BSA i ITA. Czasu na wymianę mam mało i nie bardzo mogę sobie pozwolić na odsyłanie i czekanie na inną wersję. Druga rzecz już przy okazji. Szukać Truvativa czy Accent da radę? Jeździec ~80kg, treningi, maratony MTB, ogólnie rower nie po bułki.
schwinn0 Napisano 16 Maja 2016 Napisano 16 Maja 2016 Zakupilem na probe accenta. Wg mnie warto sprobowac tym bardziej iz mozesz wymienic same lozyska czego w truvativie nie zrobisz
szczurozor Napisano 16 Maja 2016 Autor Napisano 16 Maja 2016 No ja Accenta w Krosie zajechałem w niecały sezon. Ale rower kupiony używka, nie wiem co się działo wcześniej więc nie mam żalu Tym bardziej, że dużo dobrego o Accentach czytam. Potem założyłem (nie wiedząc jeszcze, że można same łożyska wymienić) BB70, po pół roku przestały się kręcić, teraz mam BB93, zobaczymy co będzie Wracając do głównego zainteresowanego: ITA czy BSA? Na 99,9% BSA, ale to rower narzeczonej, nie chcę się narażać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.