Skocz do zawartości

[Warszawa] Żoliborz i okolice

Luksan

Rekomendowane odpowiedzi

Witanko

Szukam ludzi chętnych na Hopki gdzieś w okolicach żoliborza, jak sie zrobi cieplej:)

Jeżeli znacie jakies fajne miejscówki, z dużymi stolikami albo średnimi normalnymi hopkami to prosiłbym o jakieś podpowiedzi:D

Pozdro

Łukasz

• 1 miesiąc temu...

Ja w prawdzie nie skaczę, ale 2 miejscówki znam. Pierwsza to takie nędznawe w lasku bielańskim, a druga to jak się jedzie do kampinosu wzdłuż wisły jakieś 30 min spokojnym tempem. Trafiłem tam kiedyś przypadkiem, i wygladało to na miejsce zorganizowane naprawde profesjonalnie (hopki takie że bym sie na piechote bał wejść :D )

• 6 miesięcy temu...
Ja w prawdzie nie skaczę, ale 2 miejscówki znam. Pierwsza to takie nędznawe w lasku bielańskim, a druga to jak się jedzie do kampinosu wzdłuż wisły jakieś 30 min spokojnym tempem. Trafiłem tam kiedyś przypadkiem, i wygladało to na miejsce zorganizowane naprawde profesjonalnie (hopki takie że bym sie na piechote bał wejść :) )

Hmmm. . . jeżeli jechałeś wałem wzdłuż Vistuli to nie radzę tam wchodzić :) hopy należą do TNT Bmw [szaleją na crossach] ,tzn nic nie zrobią ale teren prywatny więc na cóż się narażać. Podobno można korzystać przed wcześniejsszym omówieniem [$$ :)].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...