Luksan Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witanko Szukam ludzi chętnych na Hopki gdzieś w okolicach żoliborza, jak sie zrobi cieplej:) Jeżeli znacie jakies fajne miejscówki, z dużymi stolikami albo średnimi normalnymi hopkami to prosiłbym o jakieś podpowiedzi:D Pozdro Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekacek Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ja w prawdzie nie skaczę, ale 2 miejscówki znam. Pierwsza to takie nędznawe w lasku bielańskim, a druga to jak się jedzie do kampinosu wzdłuż wisły jakieś 30 min spokojnym tempem. Trafiłem tam kiedyś przypadkiem, i wygladało to na miejsce zorganizowane naprawde profesjonalnie (hopki takie że bym sie na piechote bał wejść ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ja w prawdzie nie skaczę, ale 2 miejscówki znam. Pierwsza to takie nędznawe w lasku bielańskim, a druga to jak się jedzie do kampinosu wzdłuż wisły jakieś 30 min spokojnym tempem. Trafiłem tam kiedyś przypadkiem, i wygladało to na miejsce zorganizowane naprawde profesjonalnie (hopki takie że bym sie na piechote bał wejść ) Hmmm. . . jeżeli jechałeś wałem wzdłuż Vistuli to nie radzę tam wchodzić hopy należą do TNT Bmw [szaleją na crossach] ,tzn nic nie zrobią ale teren prywatny więc na cóż się narażać. Podobno można korzystać przed wcześniejsszym omówieniem [$$ ]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.