Skocz do zawartości

[Lubin]

Tomi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy są tu jakieś panie? szukam koleżanki do jazdy REKREACYJNEJ po lubinie i okolicach.

Pozdrawiam,

Kaśka, 30 lat

• 2 miesiące temu...
Napisano

tak ogolnie nie mam jakis bardzo stalych tras . w sumie tylko trzy mam takie ustalone gdzie jade i nie zastanawiam sie gdzie i jak ;)

1. Mozna ja nazwac drogowa :)http://img216.imageshack.us/img216/6189/mapatrasy1bv5.jpg lubin > ustronie> obora>szklary gorne> jedrzychow>sobin> kopalnia Polkowice glowne > dwupasmowka do zjazdu na obore> obora> lubin

dystans troche ponad 30km, srednia jest niezla zazwyczaj jade kolo 1h:10 -20 minut

2. lubin> wyjazd na scinawe> sciezka rowerowa do pierwszej asfaltowej w prawo> omijamy wysypisko> ksiegienice>polami do Ustronia( taka mala wioska a nie czesc lubina :P )> mleczno>juszowice(tutaj zaleznie od pogody i nastroju albo mala petla po wenus :D albo prosto)> rynarcice>czerwonym rowerowym do kozlic> gola >lotnisko>obora>lubin

traska tez kolo 30km

3. lubin w strone rudnej> lasem do kozlic> rynarcice> zelazny most> pieszkowice >tarnowek>polkowice>powrot dwupasmowka>obora ( lub szklary gorne wszystko zalezy od nastroju :P ) >lubin

jakby co to mam fajna mapke moge podeslac na jakis adres ( o ile ktos moze przyjac 12mb bo to pdf a nie mam czasu zamontowac u siebie gimpa i przerobic to na jpg :P ale moze to zrobie

Ja poproszę na adres Alfa30@o2.pl

• 4 tygodnie później...
Napisano

siemka jestem z lubina. Chętny do jazdy zawsze!!

3. lubin w strone rudnej> lasem do kozlic> rynarcice> zelazny most> pieszkowice >tarnowek>polkowice>powrot dwupasmowka>obora ( lub szklary gorne wszystko zalezy od nastroju

trasa spoko, ciągle lasami można cisnąć(prawie)

• 3 miesiące temu...
Napisano

Witam wszystkich

Jakie plany na nadchodzący sezon??, kto dalej jeździ, kto dał sobie spokój. Po tym jak patrze na mieście to widzę że coraz mniej łepków wsiada na rowery. Szkoda że rozpadł się nasz Biker i nic się nie dzieje już w tym temacie w mieście jedynie został jeszcze dzień bez samochodu, ale jak widziałem ostatnio to też pustki. Zapewne nic się nie zmieni jeśli chodzi o maraton w tym roku(nie będzie), a szkoda. Jeżeli jest ktoś kto planuje jeździć to niech się odezwie lub zaczepi na mieście, może cześć mnie zna...Ksywa gruby zreszta nie bez powodu:P kiedys czarny giant, a od tego sezony biała merida, jedna jedyna taka w Lubinie i zapewne w okolicy, a to za sprawą wielkości...24"

Napisano

Spokojnie jak tylko wrócę do Lubina to się zrobi małe zamieszanie i wróci temat kręcenia.

A tak przy okazji jakby ktoś szukał Marketingowca lub Przedstawiciela handlowego z doświadczeniem w Lubinie i okolicy będę wdzięczny za info :).

• 1 miesiąc temu...
Napisano

no chłopaki, ożyć!! Kiedy na rowerek. Tak, żeby z 10 osób było.

taka trasa na początek- lubin w strone rudnej> lasem do kozlic> rynarcice> zelazny most> pieszkowice i z powrotem. Przez lasy

Kto chętny. Trzeba ustalić datę.

Napisano

Czy są tu jakieś panie? szukam koleżanki do jazdy REKREACYJNEJ po lubinie i okolicach.Pozdrawiam,Kaśka, 30 lat

A moze bys tak jakiegos przystojnego kolegi poszukala? ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

może zorganizujmy wreszcie jakiś przejazd. Tak żeby z 20 osób było. Fajna trasa, to przez gole jak na koźlice, tam na grzybową górę podjazd, i potem ten zjazd stromy, lasami i przez lotnisko powrót. Co myślicie ?

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...