Skocz do zawartości

[Lubin]

Tomi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem z Lubina i chętnie bym trochę pojeździł ale z kimś w moim wieku lub podobnym, ale widze że tu większość to staruchy xD (bez urazy). Dobrze że przynajmniej są jacyś ludzie z Lubina na tym forum ;p

• 7 miesięcy temu...
Napisano

siemka panowie. Jeśli ta mapka jeszcze krąży to tez bym poprosił na marcinislaw@gmail.com

Mam do was pytanie. Macie jakieś sprawdzone miejsce na bika gdzies w okolicy dobre goreczki. Odrazu zaznaczam ze karpacz to daleko. wawoz mysliborski jest gody ale mały i juz znany. Tak wiec jesli macie jakies sprawdzone miejsce to prosze o info;)

apropos tras. godny jest niebieski szlak rowerowy wokol lubina jakies 70-80 km. trasa przez lotnisko w strone rynarcic na gore grzybowa i stare dobre juszowice:) http://www.lubin.pl/xinha/plugins/ImageMan...laki_powiat.jpg Pozdrawiam !

• 3 miesiące temu...
Napisano

Ello. Ja jestem z Polkowic. Wy jesteście na pewno zoorientowani: gdzie jest jakis sklep Krossa w Lubinie lub okolicach, bo poszukuje Hexagona V6 ^^ :D

Gość BarteX88
Napisano

W Legnicy zaraz koło reala sklep WORBIKE.

• 3 tygodnie później...
Gość BarteX88
Napisano

Ja jestem. Kiedy, Gdzie, Jaka trasa ? :icon_lol:

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
Napisano

Ja jestem. Kiedy, Gdzie, Jaka trasa ? :)

Jeśli szosa to Lubin - Tymowa - Dziesław - Górzyn - naroczyce - Buszkowice - Przychowa - Lasowice - Dębiec - Tymowa - Lubin

Chętni proszę pisać jakie dni wam pasują i jakie godziny ja prawie codziennie o 18 tą trasę robię po pacy

Napisano

i rozbujamy ten temat jak wątek Wrocław :huh:

gdzie zazwyczaj śmigasz na rowerze?

Kierunek Tymowa później Naroczyce Buszkowice Przychowa Lasowice Dębiec Tymowa Lubin - To tak w skrócie

Jutro tą trasę będę robił jak tylko pogoda będzie dobra miałem dzisiaj jechać ale zaczęło padać

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam serdecznie!

Czy ktoś ma jakiś pomysł jak dostać się z Lubina do Sobótki na Ślężę? W następny weekend będę jechał tam i chciałbym ominąć główne drogi, a jednocześnie nie nadłożyć kilometrów.

Pozdrawiam

Napisano

J a jestem z Polkowic osobiscie jezdzi nas 2 ale mamy jeszcze 1 osobe ktora jezdzi na skladaku :P Jubilacie i na pewno nie jeden go zna :yes: jesli sa chetni my sie dolaczymy:) myslimy jechac do szklarskiej gory moze jest ktos chetny :P

Napisano

ja jestem za :) mozna sie umowic i pojechac wieksza grupka rekreacyjnie oczywiscie bez szalenstw bo kbez sensu wydaje mi sie gonienie i przeganienie jeden drugiego na dystansie 130km

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...