grzala25 Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Witam. moze ktos jezdzil mial stycznosc z tym rowerem? osprzet spoko cena mysle tez ale moze ktos cos wiecej powie?? to chyba Rumunska produkcja? http://allegro.pl/nowy-szosowy-sprint-monza-elite-tiagra-2x10-i6187398862.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 sugeruję dodać [rower] do tytułu tematu bo zaraz mod przeniesie do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 23 Maja 2016 Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 W danych kontaktowych widnieje Bułgaria. Trochę martwi mnie brak opinii co do samego roweru. Czuje się na tyle zdeterminowany, że chyba podjadę do Dzierżeniowa, żeby zobaczyć rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mismic Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 A ja się pytam skąd się biorą tacy ludzie, co najpierw wyszukują w internecie jakąś super okazję, w której wątpliwe jest nawet to, czy rama przypadkiem nie jest z rurek pcv do kanalizacji, a potem piszą, że są na tyle zdeterminowani, że są gotowi oddać cyganom narzeczoną pod zastaw, by jeszcze dziś kupić rower. "Bo promocja się kończy!", "Bo już od tygodnia szukam i zwariuję, jak zaraz nie kupię!", "Bo zaraz dostanę rozwolnienia!", "O boże!". Rozgorączkowanie takie, jakby chodziło nie o kupno roweru, lecz maści na świąd weneryczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 24 Maja 2016 Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Widzę, że kolega ma słabszy dzień i powinien nieco poluzować opaskę na czole a nóż krążenie wróci do normy. Część ludzi nie lubi kupować czegoś w ciemno i wywalać kasy w błoto. Nie mam parcia, ale zwyczajne organoleptycznie oceniam produkt przed zakupem bo może faktycznie zamiast amelinium jest tam PVC czy tam PCV. Zawsze komuś się przyda krótka informacja co widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.