lukasz3k1. Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 witam ,jest to mój pierwszy post na tym forum. Co sądzicie o ofercie http://olx.pl/oferta/rower-kolazowka-triban-540-btwin-decathlon-roz-l-nowy-okazja-CID767-IDfoPi1.html#17baf645b9 (dziwna sprawa z paragonem) Nigdy nie miałem szosy i nie jeździłem, obecnie jeżdzę na trekkingu i robię co wyjazd 60km ze średnią 28km/h. Ewentualnie co polecacie na pocztek przygody z szosą w budżecie 2500 +- Trochę czytałem o osprzęcie i chciałbym minimum 105. Bawić się w uzywki czy raczej nowy sprzęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 poszukaj moze czegos z nowa tiagra 4700 , nienacznie rozni sie od 105 5800 w samym dzialaniu,ale to wszystko powyzej 3tys - nowka.ew bierz tribana - mialem kiedys i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.