Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Kto ma jakie plany na wtorek pierwszomajowy. Bo mam wolny cały dzień i mógłbym się podpiąć do jakiegoś wypadu rowerowego.

Jak nie to jeszcze mi chodzi po głowie mały treking po zboczach Baraniej. Ktoś chętny?

Może jeszcze na deser odwiedzę parę jaskiń naszych pięknych, beskidzkich, co planuje od tamtego roku, ale jeszcze nie było okazji. :wink:

• 2 tygodnie później...

Kto chętny na 6-7 dniowy rowerowo-trekingowy wypad na Słowację w lipcu.

Ważniejsze punkty wypadu:

-wjazd na Karlową hole (1946 m)

-treking po Słowackim Raju i Tatrach Słowackich.

- kilka przełęczy i szczytów w Małej i Wielkiej Fatrze.

Spanko w namiotach, to wiadomo. Dokładny termin jeszcze nieznany.

Tempo niewielkie :D:D Zobaczymy jeszcze jak duża grupa się zbierze.

Kto zainteresowany?

Nie lubie slowa "umiera" ;)

Niech ze sie ludzie odezwa!!

Co z Aga? Bo chyba tylko ona podtrzymywala jako tako zycie ow tematu...

Marix, Trroy, co z Wami ludzie?!

Zdublowanie postow, ale trudno :)

Otorz z inicjatywy Trroya <ktoremu padl komp> i trochu mojej proponuje zrobic jakis zlot Bielszczan <i okolic>. Cos na wzor tego sprzed prawie roku.

Co Wy na to?

Slucham propozycji i sugestii, zachecam do dyskusji :)

Ja si moge przyłączyć do jakichs wycieczek,ale dopiero w wakacje ^_^. Jestem z Inwałdu-wioska miedzy Wadowicami a Andrychowem. Często mykam na leskowiec / poniższe górki w jego stronę, poprostu mam tam blisko, fajne trasy i mozna na szybko objechac jak sie nie ma zbyt duzo czasu - a tak obecnie jest w mojej sytuacji - góra po 2 godzinki na góralu w dni weekendu, w Kraku na studiach na kolarce zazwyczaj 2-4 godzin w ciagu tygodnia.

[glos_ludu]

Bielsko i okolice bardzo sie ciesza, ze ktokolwiek z Forum wyraza zainteresowanie ^_^

A tak szczerze to chetnie, moze bysmy nawet zawitali w Twoje strony, tylko wiesz... Ekipa sie sypie i trza tu ludzi zebrac, coby postanowic cokolwiek. Ale dlaczego nie, ja jestem za :angry2:

[/glos_ludu]

Raczej :)

Fakt faktem, ze jezdzimy, tyle ze ostatnio chyba tylko ja jezdze... Nie wiem co sie dzieje z ekipa, nie dosc ze zero kontaktu...Ech, szkoda gadac.

Chcialo by sie zrobic zlot typu- wszyscy ktorzy moga, ale jak znam zycie wyjdzie z tego 5 os.

Musze dorwac Marixa i spole... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...