Shadow265 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Tanner - dobrze Cie znam Twoja byla klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Oj jarek jarek Jaki ten świat jest mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Bielsko to mala wies jest Poznales po imieniu w topicu czy po czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Opis na gg zawęził grono poszukiwań do 3 osob, linki w sygnaturze do 2 osob a data urodzenia do jednej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 No tak, od dawna chcialem zrobic z sygnatura porzadek, a jak juz zrobilem to Forum padlo i nei zapisalo zmian... Ehh... Ale fact factum- nigdy bym Cie nie podejrzewal o bikowanie... Tylko ta xyfka, jak ja zobaczylem pierwszy raz cos mi nie gralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Kto ma jakie plany na wtorek pierwszomajowy. Bo mam wolny cały dzień i mógłbym się podpiąć do jakiegoś wypadu rowerowego. Jak nie to jeszcze mi chodzi po głowie mały treking po zboczach Baraniej. Ktoś chętny? Może jeszcze na deser odwiedzę parę jaskiń naszych pięknych, beskidzkich, co planuje od tamtego roku, ale jeszcze nie było okazji. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Jak na razie to dziweoja cos planuje, ale jakby cos uleglo zmianie to dam znac Trroy, jutro jedziemy na Zar, piszesz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Nie, cały dzień w pracy siedzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Ajc, zapozmnialem Ale taka praca, o ile dobrze pamietam jak mowiles na rajdzie... marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 To chyba dostałem udaru i plotłem głupoty wtedy :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Nie wiem w sumie, mozliwe :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam, mozna powiedzieć marix reaktywacja po spooooorej przerwie w jeżdżeniu kto gdzieś chce jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Kto chętny na 6-7 dniowy rowerowo-trekingowy wypad na Słowację w lipcu. Ważniejsze punkty wypadu: -wjazd na Karlową hole (1946 m) -treking po Słowackim Raju i Tatrach Słowackich. - kilka przełęczy i szczytów w Małej i Wielkiej Fatrze. Spanko w namiotach, to wiadomo. Dokładny termin jeszcze nieznany. Tempo niewielkie :D Zobaczymy jeszcze jak duża grupa się zbierze. Kto zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ojeeeeeeej, Bielsko zyje? :twisted: Marix, jak bede sie wybieral krecic to dam Ci znac Trroy- chetnie, ale mam juz lipiec zajety :/ Poza tym, forma nie ta Powodzenia zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 byłby ktoś chętny na góry w sobote? , myśle że traska Szyndzielnia-Klimczok-Błatnia albo jakaś inna. Czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Odzewu zero A ja mam pytanko do kolegi Marixa- czemuz widze VIPa przy Tobie? Jak sie dostaje ten status? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 ten topic chyba umiera powolną śmiercią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Nie lubie slowa "umiera" Niech ze sie ludzie odezwa!! Co z Aga? Bo chyba tylko ona podtrzymywala jako tako zycie ow tematu... Marix, Trroy, co z Wami ludzie?! Zdublowanie postow, ale trudno Otorz z inicjatywy Trroya <ktoremu padl komp> i trochu mojej proponuje zrobic jakis zlot Bielszczan <i okolic>. Cos na wzor tego sprzed prawie roku. Co Wy na to? Slucham propozycji i sugestii, zachecam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Ja si moge przyłączyć do jakichs wycieczek,ale dopiero w wakacje . Jestem z Inwałdu-wioska miedzy Wadowicami a Andrychowem. Często mykam na leskowiec / poniższe górki w jego stronę, poprostu mam tam blisko, fajne trasy i mozna na szybko objechac jak sie nie ma zbyt duzo czasu - a tak obecnie jest w mojej sytuacji - góra po 2 godzinki na góralu w dni weekendu, w Kraku na studiach na kolarce zazwyczaj 2-4 godzin w ciagu tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 [glos_ludu] Bielsko i okolice bardzo sie ciesza, ze ktokolwiek z Forum wyraza zainteresowanie A tak szczerze to chetnie, moze bysmy nawet zawitali w Twoje strony, tylko wiesz... Ekipa sie sypie i trza tu ludzi zebrac, coby postanowic cokolwiek. Ale dlaczego nie, ja jestem za [/glos_ludu] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 26 Maja 2007 Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 . Wiesz ja sie spodziewam , że i tak jezdzimy w dużej części po tych samych terenach- żar, chrobacza, przegibek, ptrójna, kocierz,złota. W koncu ja to też dawne Bielskie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Raczej Fakt faktem, ze jezdzimy, tyle ze ostatnio chyba tylko ja jezdze... Nie wiem co sie dzieje z ekipa, nie dosc ze zero kontaktu...Ech, szkoda gadac. Chcialo by sie zrobic zlot typu- wszyscy ktorzy moga, ale jak znam zycie wyjdzie z tego 5 os. Musze dorwac Marixa i spole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 zlocik czemu nie , jak coś ja się pisze tylko jakiś sensowny termin trzeba ustalić , najlepiej weekend albo jakieś wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 zlocik czemu nie , jak coś ja się pisze tylko jakiś sensowny termin trzeba ustalić , najlepiej weekend albo jakieś wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 27 Maja 2007 Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Ano, a zeby ustalic to trzeba miec z kim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.