aga Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 niestety nie masz 'możności' tego stwierdzić chyba że znasz Szczęsnego to możecie sobie pogadać pozdrowionko-jak najbardziej porządne i grzeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 No niestety nie znam Ale przekonam sie czy mialem racje >99.9% przypadkach mam racje < jak bedzie jakis zlot czy cus Pozdrowienia swietoszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 czekam z niecierpliwoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Coprawda 4 str topicu to jakis ponury zart, ale napisze teraz bo pozniej moze byc za pozno Co spolecznosc bikerowa na to, bysmy sie spotkali na roweruch w swieta? Komu jak odpowiada i kto jest za/przeciw ? No i kiedy? Poniedzialek, wtorek? Piszta cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 no nie wiem jak to w święta wyjdzie... jak będzie czas to na pewno nie cały dzień a jakaś marna jego część.. więc z mojej strony nie wiem.. i popatrz tylko znowu tylko my tu zostaliśmy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 jestem za ,najlepiej chyba wtorek,przynajmniej dla mnie :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 i popatrz tylko znowu tylko my tu zostaliśmy.. Jedyni odpowiedzialni urzytkownicy podtrzymujacy temat przy zyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Ale tłum Może zrobimy kolejne spotkanie? Albo jakiś wspólny wiosenny wypad w góry coś ala powitanie wiosny jakie już tu robili. A no i na 95 % będę na rajdzie rowerowym więc zróbmy jakąś zwartą grupę jeśli ktoś jeszcze jedzie (oprócz mnie i shadowa). ,proponuje spotkanie obok tego mostku za ratuszem , od strony parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Oooo Wypas, nie bede sam No jak dla mnie idealnie, jestem za zeby Bielsko pojechalo w zwartej grupie Poza tym proponowalem wszystkim userom, by sie jakos blisko 3mali, ale nie wiem co i jak z tym bedzie To co sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 EDIT: nie no, Bielsko i okolice, prosze Was, odzywajta sie... Sam tu jestem? Widze jak Agi nie ma, to w ogole cisza Co z tym rajdem? Bedzie ktos procz mnie i Trroya? Talk to me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 R.I.P. :twisted: Niech spoczywa w spokoju. :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 eehhhh nie było mnie bo nie samym internetem człowiek żyje no więc pogadajmy Shadzie i Trroyu .... byłam 2 tyg chora bez roweru... wreszcie wsiadłam (i tak chora) i to w spd wskoczylam. i muszę się pochwalić-nie zaliczyłam żadnej gleby przez 50 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Jasne ze tak To pogadajmy... a tak w ogole, Ty zyjesz? :) 50 powiadasz? no coz.. zero gleb? Juz niedlugo A tak w ogole to gratuluje zakupu Jaki zestawik? Wybierasz sie moze z nami na "Rajd"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 i w zasadzie nie widzę problemu w miescie czy-jak tam wspominali-na swiatlach.... Jedyne czego się boje to teren i porzadne podjazdy (ale to jest niezly motyw-tak się boję wypiąć, że biorę ten podjazd do upadłego;) zestaw shimano 520-ki i accenty terrano, fajnie się jeździ. a kiedy ten rajd i o co w nim chodzi???? (ja w czerwcu jade na rajd rodzinny do chybia wiec bierzcie sie ze mna - kielbaski za darmo beda ) hmm.. dziś bedzie ciekawie. Zaraz pomykam do Ustronia i chcę Pawła na Kubalonkę wyciągnąć (ciekawe kto kogo będzie na końcu ciągnął... ) no ale zobaczymy jak kondycja po chorobie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 A to calkiem milo Co do rajdu- cale bielsko i okolice <jada tez z katowic etc> zbieraja sie pod ratuszem zeby przejechac ok 40 kilosow i probowac sie nie zabic po drodze. Na polmetku jest postoj, bufet, konkursy i zabawy, pozniej ruszamy dalej i na ath na bloniach jest koniec. Wpisowe to ok <chyba> 20 zl, ale mozna sie wbic niepostrzezenie w peleton bez kasy z tym ze bez swiadczen <ubezpieczenia, zarcia itp>. Generalnie fajne zjawisko, bo procz dzieciakow i rodzicow mozna czasem uswiadczyc normalnych bikerow My z Trroyem sie ladujemy, nie wiem jak reszta Zaczyna sie o 9.00 pod ratuszem w niedziele, a tak poza tym to gdzies na forum byl temat o tym rajdzie caly Milej wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam nie pisałem bo byłem we Lwowie:D:D oglądac piękne panie miedzy innymi;) ten rajd był dzisiaj? czy za tydzien? swoje zdanie na temat tego rajdu juz pare razy na forum pisalem;) nie bede sie powtarzał powiem tylko ze bylem chyba 4 czy 5 razy jak bylem mlodszy ale gdzies od 3-4 lat nie jeżdże i nie zamierzam. głowny powod to taki że przez mase idiotów co nie umieją jeździć mozna stracić zęby, sprzęt itd. mase karamboli już widziałem. w taim tłoku to mogą jeździc profesjonalni bikerzy który wiedzą coś o rowerach smutne ale prawdziwe ja nie ejzdze teraz prawie bo mam małe problemy ze zdrowiem i to z powodu roweru chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Za tydzien dopiero Ja se przyznam, ze bylem we wrzesniu po raz pierwszy i przez gowniarzy i gnojkow sie popisujacych zaliczylem 2 gleby, ale ja tam jade zeby sie z tymi chociaz nielicznymi bikerami spotkac, pojechac i pomimo wszystki miec z tego zbiorowego gwaltu zasad i rowerow jakakolwiek przyjemnosc <czyt. w tym roku to Shad bedzie wywracal i wybijal zeby innym :twisted: > A coz to ze zdrowkiem nie tak? Rowerek zrobil cos be? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 no bo trzeba sie ustawic albo z samego przodka i targać ile w butach siły albo spocząć rekreacyjnie z tyłu a wiesz że całkiem miło by było się tam władować.... hmm..tylko czy ja dam radę plany pogodzić..? odezwę się. a żeby nie było że taka zdolna dziewczynka to uczciwie się przyznam-zaliczyłam już 2 gleby i to w jakim stylu ! o wypinaniu się nie zapominam wcale tylko czasem nie na tą stronę mnie przeważa.... pierwszą zaliczyłam na parkingu na Kubalonce a drugą to już wogóle na prostej drodze w Głębcach. eeeh ta Wisła ma coś w sobie.. a ja mam pomysł! przejedź się z nami w sobotę na Salmopol.. spotkamy sie w ustroniu (z Pawłem sobie dojedziesz) i śmigniemy.. Z góry mówię że tempo to będzie jak tempo dziadka w kapciach ]:-> ale czekając na mnie możecie np. zszamac jakieś pirożki co ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Marix, hmm wycieczka do Lwowa... Do jakiej szkoły chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Miałby ktoś ochotę wyskoczyć w sobotę na Babią Górę. Szukam chętnych. A co do rajdu to będę na 100% ale nie wiem czy się zapiszę, to zależy od koloru koszulek. Pamiętam raz były różowe i rajd wyglądał jak Parada Równości :D. Shadow pierwszy raz mówisz. Ja też za pierwszym zaliczyłem glebę. Lepiej jechać w srodku rajdu niż w peletonie bo tam faktycznie ludzie bez wyobraźni jadą. Ale przynajmniej człowiek się uczy jechać w dużej grupie. Przydatna rzecz. Właśnie oczywiście rozumiem że wszyscy jadą na maraton w Ustroniu. Ja zaklepuje ostatnie miejsce :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Prrrr szaleni No to tak... rajd rowerowy na pewno 200% ze bede, ale tez raczej mniej legalnie bo nie widze sensu kasy tracic, a zywnosc to wole sobie targac Po drugie- jazda w tym rajdzie... raczej wolne pedalowanie i cwiczenie "prawa wolna" niz walka o miejsca... chociaz musi byc ciekawie zaraz za cyklistami Po trzecie- co do soboty to nie wiem, ale chetnie bym sie zabral... tylko nie wiem jak mi sie pouklada jeszcze... ale napisze Teraz pytanie czy z Trroyem czy z Aga Jeszcze naskrobi co w koncu P.S. O piknych glebach kolezanki czytalem w innym topicu- co do sukienki to nos dluzsze, co do spd- zawsze tak jest... Staram sie pamietac, ale kiedys przyjdzie ta chwila kiedy zapomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Wróć,na Babią ale nie rowerkiem. Co chyba jest jasne Po miękkim topniejącym śniegu w słońcu nie da się jechać co już parę razy sprawdzałem w rejonach szyndzielni, podczas roztopów. Przy okazji od roku chodzi mi po głowie fajny pomysł. Nocny wjazd na jakąś górkę np: Szyndzielnia, Skrzyczne i podziwianie wschodu słońca o 4 rano Nocna jazda po lesie ma swój specyficzny, fajny klimacik. Swego czasu śmigałem troche po cygańskim w nocy. Fajnie:D No ale wjazd na Klimczok np to już zupełnie inna bajka , o ile się człowiek nie zgubi :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Podejrzewam ze nie rowerkiem Tak myslalem sobie nad tym i wykoncypowalem, ze musze sie brac za trenowanie przed wakacyjnymi maratonami, wiec Aga- macie na wycieczce dodatkowy balast Balast, bo dawno nie jezdzilem i jeszcze okaze sie, ze to wy bedziecie czekac na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 zamiast sukienki mogę ubrac spodenki z dużym napisem "biker-amator" na tyłku czyli jedziesz z nami w sobote? ja myślę że paweł sobie śmignie na górę, kupi nam coś do zszamania i spokojnie poczeka a my w tym czasie rekreacyjnie 5/h pogawędzimy :twisted: eh ty wogóle nie schodź do mojego poziomu.. na Kubalonkę na podjeździe chyba nie przekroczyłam 7/h poważnie! a ten rajd kurcze.. ja mam dojechać 35 kilosów do biela, dystans i kolejne 35 do domu?! a! i jeśli jedziesz to dogadaj się z Pawłem-on jakoś przez Górki śmiga do Ustronia. myślę że jeśli będzie cieplutko i słoneczko to tak 10.00, 10.30 na moście na Zawodzie byłoby optymalnie (zanim ja tam dojade to i tak się nam popołudnie zrobi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Nie przesadzaj, nie bedzie tak zle Co do pogody... oby byla, bo ja tam slyszalem ze ma lac Jade, jade, o ile nic naglego sie nie stanie <pozar roweru etc > ja tez jestem kiepski na podjazdach :/ A co do rajdu... No to bedziesz sie pozniej mogla wpisac w temat "najdluzszy dzienny przelot" Bo rajd sam w sobie ma kolo 40 km... ponad stowa, bedzie dobrze Z Pawlem sie jakos jeszcze zgadam, poza tym musze jeszcze kupic plecak o ktorym jest osobny temat na forum, bo sieganie po bidon caly czas mnie nie kreci <plecak- camelbag> A i jeszcze jedno... nie planujmy az tak dzisiaj, bo okaze sie ze nic z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.