wojtekkrakow Napisano 16 Stycznia 2011 Napisano 16 Stycznia 2011 Ja rozebrałem rower na części, ani km nie zrobie już tej zimy, nowe części w drodze, czekam na wiosne. Teraz biegam
jacekp Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Pogoda czasem mniej czasem wiecej ale sprzyja rowerowaniu.Duzo latwiej jezdzic jak w grudniu. Dzis wybralem sie na Magurke.Caly podjazd od przystanku w sniegu.Z poczatku kolo zapadalo sie i jechalo po asfalcie.Srodkowa czesc najgorsza jak kolo sie zapadlo w sniegu trzeba bylo mocno krecic,koncowka podjazdu w miare latwa bo snieg twardszy i jechalo sie dobrze. Na forum cos cisza ale pewnie czesc z Was jezdzi
jacekp Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 Czerwony szlak na szyndzielnie super przejezdny.W miejscach zacienionych albo malo sniegu a wyzej choc duzo jest ubity natomiast w miejscach odlonietych prawie sucho.W siodelku na sama gore wyjechac mozna bez trudu.Tak bylo dzis a jutro chyba sie nie zmieni wiele.Moze wybiera sie ktos jutro, ja mysle ze pojade okolo 11.
jacekp Napisano 12 Marca 2011 Napisano 12 Marca 2011 Pobudka panie i panowie.Wiosna tuz tuz a tu cos bielski temat coraz nizej. Moze ktos pojechalby na XC ? Regulamin Gwarantowany szybki rozruch po zimie. Jeszcze nie zdecydowalem na 100% ale chyba pojade.Wpisowe malutkie bo 10zl A poki co piekny weekend na przejazdzki.Bedzie mozna spotkac forumowiczow ?
kondzios230 Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Link nie działa :/ Ja wczoraj jechałem w stronę Jaworza. Ciepło niesamowicie, pakiet krótka koszulka+ gatki 3/4 w zupełności by styknął.
jacekp Napisano 14 Marca 2011 Napisano 14 Marca 2011 No faktycznie cos skopalem wklejajac link chodzi o http://mtborzesze.bloog.pl/?ticaid=6bf18 opis wyglada jakby to dla totalnych amatorow wyscig takie odnioslem wrazenie Orzesze nie tak daleko wiec mozna by sie przejechac
kondzios230 Napisano 23 Marca 2011 Napisano 23 Marca 2011 Czy "kierowca" czarnej szosy CUBE jest z tego forum i był dzisiaj w Jaworzu? Jak tak, to pozdrawiam
kondzios230 Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 Jak tam? Wiosna już wzeszła, wraz z kolegą o nicku Piaseq walnęliśmy wczoraj 126km GP Euroregionu Startował ktoś w zeszłym roku? Bliskość BB i możliwość wystartowania w prawie całym cyklu jest kusząca
kubek20 Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 Jak chodzi o GP Euroregionu, to trasy są super, nie ma skracania albo usuwania najtrudniejszych odcinkow w czasie np. deszczu ale oznakowanie trasy nie jest najlepsze (jak zrobi się objazd trasy przed wyścigiem to nie ma problemu), reszta OK
jacekp Napisano 31 Marca 2011 Napisano 31 Marca 2011 to jak tam kondzios230 wybierasz sie na XC w Wodzislawiu? Nie ma zadnego maratonu w zasiegu wiec jade Startuje z 15 lat mlodszymi zawodnikami wiec nie zaszaleje ale co szkodzi sie poscigac chocby bez szans na dobre miejsce To bedzie drugie moje XC pierwszy raz bylem w niedziele w Orzesze to jak tam kondzios230 wybierasz sie na XC w Wodzislawiu? Nie ma zadnego maratonu w zasiegu wiec jade Startuje z 15 lat mlodszymi zawodnikami wiec nie zaszaleje ale co szkodzi sie poscigac chocby bez szans na dobre miejsce To bedzie drugie moje XC pierwszy raz bylem w niedziele w Orzesze
kondzios230 Napisano 31 Marca 2011 Napisano 31 Marca 2011 Startuję, startuję o ile choróbsko mnie nie rozłoży :/ Choć w takim wypadku startowałbym prawie jak Włoszczowska
piaseq Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Chętnym na niedzielę polecam: http://www.forumrowerowe.org/topic/74754-bielsko-biala/page__st__20
gizmomk Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 ZAPRASZAMY ..... Tempo raczej spokojne - każdy da radę - to nie wyścig MTB Miejsca Zbiórki miejsce I .......... Lotnisko - 8:30 - skrzyżowanie ulic: Lotnicza i Zwardońska miejsce II ........... parking pod Dębowcem - 9:00 - skrzyżowanie ulic: Karbowa, Olszówka , Skalna i Aleja Armii Krajowej, http://www.facebook.com/pages/Modelarnia/147340938640075#!/event.php?eid=104777899606738
Gość Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 Mieszkam w okolicach Bielska, jeżdżę głównie po górach traski Klimczok, Szyndzielnia, Skrzyczne, Barania Góra, Magurka już mi się trochę znudziły. Gdzie są jeszcze jakieś fajne górki gdzie można było by pośmigać w promieniu 150km od Bielska?
jacekp Napisano 24 Kwietnia 2011 Napisano 24 Kwietnia 2011 planujesz podjechac pod gorke autem czy rowerem w tym promieniu ? cos pewnei zostalo jeszcze w okolicy.Zar wjezdzales ? Nie bylem nigdy na Baraniej z checia bym pojechal A moze trzy szczyty w dzien Klimczok Skrzyczne Barania
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.