Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No tak, dla Ciebie no problem, ale dla innych moze byc. A przez to zapewne zjawi sie mniej chetnych, co za tym idzie glowna idea padnie... Wiec lepiej zaczekac do wiosny :excl:

Napisano

Wiesz Marix...to nie jest taki zly pomysl :036: jestem jak najbardziej za...spotkac sie i pogadac, albo isc gdzies czy cos... Ty tu mozgiem jestes -zaplanuj cos...a ja chetnie Cie popre :002:

Napisano

Jestem jak najbardziej za!! :) tylko pojawia sie tu pytanie...czy wszyscy dadza rade... :P :wink:

do mnie pijesz? :P

jak marix cos zaplanuje to ja nie wiem :) jak mam skonczyc zas tak jak poprzednio to pomyslec musze... B)

Napisano

Dodam, że planwany przyjazd do Bielka Głównego to 9:35, więc jak będą chętni żeby się przyłączyć to ZAPRASZMY ;)

Wyjazd odwołany przez organizatora :/

Napisano
do mnie pijesz? rolleyes.gif

Niby dlaczego di Ciebie? Nie znamy sie jeszcze oficjalnie, bo nie bylem na ostatniej ustawce. Nie wiem co sie dzialo etc. Pisalem ogolnie myslac ze wiecej osob sie z BB pojawi ktore niekoniecznie musza dlugo jezdzic. Pozatym, mowilem trochu o mnie, bo tez najlepszy nie jestem :)

Napisano

Niby dlaczego di Ciebie? Nie znamy sie jeszcze oficjalnie, bo nie bylem na ostatniej ustawce. Nie wiem co sie dzialo etc. Pisalem ogolnie myslac ze wiecej osob sie z BB pojawi ktore niekoniecznie musza dlugo jezdzic. Pozatym, mowilem trochu o mnie, bo tez najlepszy nie jestem :D

żarcik :D ja raczej dałabym rade,ale pytanie: w jakim czasie? :P ja jezdze niecaly rok wiec wiesz..... mysle ze zdazylbys sobie odpoczac na gorze zanim ja bym dojechala :lol:

a co sie dzialo na ustronskiej ustawce? poznalam marixa i szczesnego i zaliczyłam 'crasha' :P

Napisano

w sobote nasz klub organizuje chyba piesza wycieczke w góry :P bo na tą chwilke na jakiś czas kazano nam odstawić rowery.

więc nie wiem.. w niedziele pewno sie nas za dużo nie zbierze.

no ale może poczekajmy na ta zimową aure i wtedy sie spotkamy? nie wiem, jak chcecie.

co do konkretów... no to wiadomo któras sobota powiedzmy koło 11 w centrum ustronia... ci co by jechali z bb, skoczowa itd to sie mogą ze mną zabrać pksem do ustronia i już :D

Napisano
ja jezdze niecaly rok wiec wiesz..... mysle ze zdazylbys sobie odpoczac na gorze zanim ja bym dojechala icon_lol.gif

watpie :wink: :P

co do konkretów... no to wiadomo któras sobota powiedzmy koło 11 w centrum ustronia... ci co by jechali z bb, skoczowa itd to sie mogą ze mną zabrać pksem do ustronia i już smile.gif

jestem za, czekam w takim razie na termin :)

Napisano

dorzucam propozycje, żeby -jak to marix wymyslil- poczekac na zimowa scenerie, ale zrobic jakis wypad w gory :) wedlug mnie mogloby byc fajnie, ale nie wiem jak wy to widzicie?

Napisano

Jeśli o mnie chodzi to chce zimy, bo chce na snowboard jechać :)

a jak zima bedzie porządna... cały czas na minusie to i na rowerrze sie bedzie fajnie jeździć, nietylko w soli i chlapie

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ludzie co tu taki zastoj?? :P

Piszcie cos, przeciez tak nie mozna :P

A zeby nie bylo ze jakis OT czy cos to mam pytanie... co sadzicie na temat pogdy ostatnich dni? Czekamy na zime by zorganizowac spotkanie a tu pogoda nas ewidentnie zacheca do jazdy :D

Pytanie numer 2: Zakonserwowaliscie juz rowerki? Czy jezdzicie caly rok?

P.S.

Jak to sie juz gdzies powtarzalo to sorcia B)

Pozdro, Shad :)

Napisano

A tak zupelnie cichaczem...tu rece Modow/Adminow nie siegaja? bo nie widzialem interwencji B)

hehe bo tu grzeczni ludzie bywają...... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...