Shadow265 Napisano 5 Listopada 2006 Napisano 5 Listopada 2006 No tak, dla Ciebie no problem, ale dla innych moze byc. A przez to zapewne zjawi sie mniej chetnych, co za tym idzie glowna idea padnie... Wiec lepiej zaczekac do wiosny
aga Napisano 6 Listopada 2006 Napisano 6 Listopada 2006 no dobrze kombinujecie wszyscy proponuje masowa jazde na Salmopol albo Kubalonke
Shadow265 Napisano 6 Listopada 2006 Napisano 6 Listopada 2006 Jestem jak najbardziej za!! tylko pojawia sie tu pytanie...czy wszyscy dadza rade... :wink:
Marix Napisano 6 Listopada 2006 Autor Napisano 6 Listopada 2006 a ja mam jeszcze jedną propozycje... może spotkajmy się w aurze zimowej po cywilu w ustroniu np?
Shadow265 Napisano 7 Listopada 2006 Napisano 7 Listopada 2006 Wiesz Marix...to nie jest taki zly pomysl jestem jak najbardziej za...spotkac sie i pogadac, albo isc gdzies czy cos... Ty tu mozgiem jestes -zaplanuj cos...a ja chetnie Cie popre
Marix Napisano 8 Listopada 2006 Autor Napisano 8 Listopada 2006 myśle że tak przyszły weekend mógłby być a co inny o tym myślą?
Shadow265 Napisano 8 Listopada 2006 Napisano 8 Listopada 2006 No ja sie zgadzam...ale sobota czy niedziela?
aga Napisano 9 Listopada 2006 Napisano 9 Listopada 2006 Jestem jak najbardziej za!! tylko pojawia sie tu pytanie...czy wszyscy dadza rade... :wink: do mnie pijesz? jak marix cos zaplanuje to ja nie wiem jak mam skonczyc zas tak jak poprzednio to pomyslec musze...
Majkel Napisano 10 Listopada 2006 Napisano 10 Listopada 2006 ekipa z Katowic planuje na jutro wjazd na Szyndzielnię i Klimczok. start z B-B dogadajcie się to może fajna wycieczka wyjdzie
Witcher Napisano 10 Listopada 2006 Napisano 10 Listopada 2006 Dodam, że planwany przyjazd do Bielka Głównego to 9:35, więc jak będą chętni żeby się przyłączyć to ZAPRASZMY Wyjazd odwołany przez organizatora :/
Shadow265 Napisano 11 Listopada 2006 Napisano 11 Listopada 2006 do mnie pijesz? rolleyes.gif Niby dlaczego di Ciebie? Nie znamy sie jeszcze oficjalnie, bo nie bylem na ostatniej ustawce. Nie wiem co sie dzialo etc. Pisalem ogolnie myslac ze wiecej osob sie z BB pojawi ktore niekoniecznie musza dlugo jezdzic. Pozatym, mowilem trochu o mnie, bo tez najlepszy nie jestem
aga Napisano 12 Listopada 2006 Napisano 12 Listopada 2006 Niby dlaczego di Ciebie? Nie znamy sie jeszcze oficjalnie, bo nie bylem na ostatniej ustawce. Nie wiem co sie dzialo etc. Pisalem ogolnie myslac ze wiecej osob sie z BB pojawi ktore niekoniecznie musza dlugo jezdzic. Pozatym, mowilem trochu o mnie, bo tez najlepszy nie jestem żarcik ja raczej dałabym rade,ale pytanie: w jakim czasie? ja jezdze niecaly rok wiec wiesz..... mysle ze zdazylbys sobie odpoczac na gorze zanim ja bym dojechala :lol: a co sie dzialo na ustronskiej ustawce? poznalam marixa i szczesnego i zaliczyłam 'crasha'
Marix Napisano 12 Listopada 2006 Autor Napisano 12 Listopada 2006 w sobote nasz klub organizuje chyba piesza wycieczke w góry bo na tą chwilke na jakiś czas kazano nam odstawić rowery. więc nie wiem.. w niedziele pewno sie nas za dużo nie zbierze. no ale może poczekajmy na ta zimową aure i wtedy sie spotkamy? nie wiem, jak chcecie. co do konkretów... no to wiadomo któras sobota powiedzmy koło 11 w centrum ustronia... ci co by jechali z bb, skoczowa itd to sie mogą ze mną zabrać pksem do ustronia i już
Shadow265 Napisano 12 Listopada 2006 Napisano 12 Listopada 2006 ja jezdze niecaly rok wiec wiesz..... mysle ze zdazylbys sobie odpoczac na gorze zanim ja bym dojechala icon_lol.gif watpie :wink: co do konkretów... no to wiadomo któras sobota powiedzmy koło 11 w centrum ustronia... ci co by jechali z bb, skoczowa itd to sie mogą ze mną zabrać pksem do ustronia i już smile.gif jestem za, czekam w takim razie na termin
aga Napisano 16 Listopada 2006 Napisano 16 Listopada 2006 dorzucam propozycje, żeby -jak to marix wymyslil- poczekac na zimowa scenerie, ale zrobic jakis wypad w gory wedlug mnie mogloby byc fajnie, ale nie wiem jak wy to widzicie?
Marix Napisano 16 Listopada 2006 Autor Napisano 16 Listopada 2006 ja jestem elastyczny hehe, ale tej zimy to sie mozemy nie doczekac..
aga Napisano 16 Listopada 2006 Napisano 16 Listopada 2006 a spieszy ci sie do niej? bardzo dobrze ze ni ma zimy
Marix Napisano 19 Listopada 2006 Autor Napisano 19 Listopada 2006 Jeśli o mnie chodzi to chce zimy, bo chce na snowboard jechać a jak zima bedzie porządna... cały czas na minusie to i na rowerrze sie bedzie fajnie jeździć, nietylko w soli i chlapie
Shadow265 Napisano 28 Listopada 2006 Napisano 28 Listopada 2006 Ludzie co tu taki zastoj?? Piszcie cos, przeciez tak nie mozna A zeby nie bylo ze jakis OT czy cos to mam pytanie... co sadzicie na temat pogdy ostatnich dni? Czekamy na zime by zorganizowac spotkanie a tu pogoda nas ewidentnie zacheca do jazdy Pytanie numer 2: Zakonserwowaliscie juz rowerki? Czy jezdzicie caly rok? P.S. Jak to sie juz gdzies powtarzalo to sorcia Pozdro, Shad
Marix Napisano 28 Listopada 2006 Autor Napisano 28 Listopada 2006 pewnie że jeździmy co do spotkania to jak chcecie...ja moge nawet w tą sobote
Shadow265 Napisano 28 Listopada 2006 Napisano 28 Listopada 2006 Niech sie reszta zgada jeszcze, trza wszystkich zapytac A tak zupelnie cichaczem...tu rece Modow/Adminow nie siegaja? bo nie widzialem interwencji
aga Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 A tak zupelnie cichaczem...tu rece Modow/Adminow nie siegaja? bo nie widzialem interwencji hehe bo tu grzeczni ludzie bywają......
Shadow265 Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 Taaak? Gdzie? Ja grzeczny... :mrgreen: :021:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.