aga Napisano 13 Maja 2008 Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Zjazd do wapienicy do lajtowych nie nalezy, Chlopaki Cie niezle wypuscili żeby to pierwszy raz ale mi się i tak bardzo podobało. Czekam na kolejny wypad. Może ttym razem ta sama trasa tylko od drugiej strony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 16 Maja 2008 Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Przemeq co z fotkami? Może wybierzemy się gdzieś w góry 24 maja? Hary co to za nieprzepisowa jazda koło sfery, przecinanie podwujnej ciągłej i wyprzedzanie prawą stroną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 17 Maja 2008 Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Wiesz jak to jest JAzda rowerem po miescie rzadzi sie swoimi prawami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 28 Maja 2008 Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ma ktoś ochote na wypad na szyndzielnie-Błatnią jutro 29go maja? ok godziny 15? tel.663831990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekg Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 hallo hallo..... przestaliście rowerować czy jak? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Wlasnie godzine temu wrocilem z wycieczki, nawet glebe udalo mi sie zaliczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Dzisiaj niestety było odsypianie 3ciej zmiany ;] na rower już niestarczyło sił. może jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekg Napisano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 no dzisiaj pada.... wiec trzeba poczekać na lepszą pogodę :-) harry-peek ,a Ty tylko zjazdy? Bo ja jakoś samemu mam słabą motywacje spinać się na szczyty pięknych górek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Absolutnie nie tylko zjazdy, chociaz rower do najlzejszych ine nalezy a doskonala motywacja jest mozliwosc zaliczenia zjazdu Zreszta trudny podjazd to piekna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekg Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Wybiera się ktoś gdzieś jutro?? Chętnie się podłącze, ja będę się gdzieś kręcił, ale nie mam sprecyzowanych planów ani godzinki wyjazdu..... Objechałbym jeszcze raz Klimczok i Błatnią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 jutro niebardzo, weekend praca :/ coraz mniej czasu na jeżdżenie ale jak by ktoś w tygodniu jeździł dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 wybiera się ktoś na opener festiwal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Teraz z beczki extremy xD może wybierze się ktoś na Jam Dirtowy do Hałcnowa? będzie koło 100 osób rowery dirty i nic więcej nie potrzeba do szczęścia jak ktoś chętny dajcie znać, prawdopodobnie przyszły tydzień, jeszcze dokładny termin podam. Hary może wpadniesz coś się interesowałeś hopami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Lipca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Klaniam, Jako ze TC 2008 zaczela smierdziec padlina postanowilismy sie razem z Grabarzem wycofac. Jednakowoz urlopy juz porezerwowane no i po zeszlorocznej TC ciaaaagnie wilka do lasu czyli w gory. Wstepny i wypracowany z niejakimi oporami plan (szkoda ze nie dalo sie tego zrobic tylko w "pedalskim" gronie) Zaklada jakies 10 dni pobytu w gorach. Jako baze wypadowa (to jest wlasnie ten kompromis...) ustalilismy Korbielow. I tu prosba do lokalsow: chcielibysmy zrobic 5-6 wypadow w gory po 4-6 godzin kazdy (jak bedzie dluzej to Kanada ). Czy moglibyscie polecic jakis konkretne miejsca, szlaki i mapy? Wiem ze jest tego sporo w internecie ale najlepiej uslyszec kilka sugesti od "miejscowych" ktorzy znaja gory jak wlasna kieszen... Licze na odzew! OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam Was, mam do sprzedania tylne koło mavic crossride 24 szprych płaskie, łożyska maszynowe, koło pod V-ki i tarczówki. Piszę na regionalnym bo chcę uniknąć konieczności pakowania, wysyłania itp. No i kupiec może zobaczyć koło na własne oczy ponieważ chętnie się spotkam w okolicach Bielska. Czekam na propozycje, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Szczesny, dzieki, dirt to nie dla mnie , jakies drabinki to bym jeszcze przezyl A bylem ostatnio w trakcie naszych zawodow 24h na torze zrobionym w Bukowinie przez Mr. Karpiela, naprawde swietna zabawa, bardzo krety a hopki niezyt duze, takie ze dalem rade Mielsce znane tylko kilku lokalnym rajderom co dodawalo smaczku calej jezdzie. Ivan, jak bedzie chwilka siade przed mapa i cos naskrobie. Bedziecie mobilni czy zawsze chcecie ruszac z Korbielowa? jaki termin moze bym sie podlaczyl na jakis dzien. I chyba nie chcesz jechac na ostrym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Sierpnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Klaniam, Zdecydowanie na ostrym Plan ulegl modyfikacji (ku naszej uciesze) i aktualnie nasza baza bedzie Istebna. Niestety nie bardzo mozemy sie przemieszczac gdyz nie dysponujemy samochodem. Takze zakladamy wypady z tej samej bazy. Aktualnie beda to 4 mocne dni jazdy plus jeden rozgrzewkowy i jeden na zamkniecie (o ile dogadamy sie z wlascicielem mety aby przetrzymac graty do popoludnia). Bedziemy w Istebnej od 20 do 25 sierpnia. Mamy juz pewne pomysly wykopane na http://mtbbeskidy.pl/ oraz zamiarujemy sie podpierac http://www.compass.krakow.pl/sklep/?p=prod...bnej,-trasy-MTB Jesli bys mial jakies sugestie co do miejsc ktore sa "obowiazkowe" do objechania harry-peek to bede dzwieczny za sugestie OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Millten Napisano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Artemiusz z Pszczyny, rocznik 91 Uwielbiam Beskidy, ogólnie rzecz biorąc - góry, czy to z buta, czy na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A że tak zapytam- bielsko umarło? Nikt już nie śmiga?! Ło matko, sam zostałem?? Czy po prostu przestaliście posty pisać? Aga, Szczęsny, Trroy? Dajcie jakieś znaki życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a0h93077 Napisano 23 Marca 2009 Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam Proszę powiedzcie czy da się przejechać ta trasę (Dębowiec Szyndzielnia błatnia ) czy jest śnieg? jestem nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nevermind Napisano 23 Marca 2009 Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam Proszę powiedzcie czy da się przejechać ta trasę (Dębowiec Szyndzielnia błatnia ) czy jest śnieg? jestem nowy Po wyjrzeniu przez okno raportuję co następuje Śniegu jest tam jeszcze mnóstwo, a z każdym deszczem w Bielsku w górach jakby śniegu jeszcze przybywało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_-Paweł-_ Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam Proszę powiedzcie czy da się przejechać ta trasę (Dębowiec Szyndzielnia błatnia ) czy jest śnieg? jestem nowy Tej trasy to jeszcze spokojnie przez miesiąc się nie będzie dało zrobić - Dębowiec pewnie już tak ale na Szyndzielnie fragmenty trzeba będzie z buta zaliczyć, byłem w zeszłym roku jak jeszcze narciarze śmigali po Klimczoku ostro. Można by spróbować w środku zimy przyatakować taką trase na Klimczok bo gdy śnieg jest ubity to sie fajnie śmiga - może w przyszłym roku . Jakiś tydzień temu byłem prawie na Dębowcu, śnieg rozpaćkany i do końca nie szło wyjechać, podobnie na Kozią górkę i pętle w Wapiennicy - tam gdzie jeździli autem można jechać dalej niet. Zapodał bym fotki ale kabelek USB zaginął w akcji. Wapiennica jakieś dwa tygodnie temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a0h93077 Napisano 24 Marca 2009 Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 A miałem taka nadzieje mam dośc jazdy po asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebol Napisano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 hey przyjezdzam do bielska na 15(dopiero bede około 15 w bielsku pociagiem)-16-17-18-19(pwrót pociagiem) kwietnia wybiera sie ktos na jakies traski z chęcia pokreciłbym z kims?? napiszcie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No ładnie , czyżby nikt już nie jezdził, wystarczy zniknąć na rok albo 2 a tu już wieje pustką Tak więc uwaga !! W najbliższym czasie bedzie wielki powrót Trza troche poćwiczyć bo sie oponka na brzuszku robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.