Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Zjazd do wapienicy do lajtowych nie nalezy, Chlopaki Cie niezle wypuscili :(

żeby to pierwszy raz :wub: ale mi się i tak bardzo podobało.

Czekam na kolejny wypad. Może ttym razem ta sama trasa tylko od drugiej strony ? :D

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Teraz z beczki extremy xD może wybierze się ktoś na Jam Dirtowy do Hałcnowa? będzie koło 100 osób rowery dirty i nic więcej nie potrzeba do szczęścia ;) jak ktoś chętny dajcie znać, prawdopodobnie przyszły tydzień, jeszcze dokładny termin podam.

Hary może wpadniesz coś się interesowałeś hopami :) ?

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Klaniam,

Jako ze TC 2008 zaczela smierdziec padlina postanowilismy sie razem z Grabarzem wycofac.

Jednakowoz urlopy juz porezerwowane no i po zeszlorocznej TC ciaaaagnie wilka do lasu czyli w gory.

Wstepny i wypracowany z niejakimi oporami plan (szkoda ze nie dalo sie tego zrobic tylko w "pedalskim" gronie) Zaklada jakies 10 dni pobytu w gorach. Jako baze wypadowa (to jest wlasnie ten kompromis...) ustalilismy Korbielow.

I tu prosba do lokalsow: chcielibysmy zrobic 5-6 wypadow w gory po 4-6 godzin kazdy (jak bedzie dluzej to Kanada <_< ). Czy moglibyscie polecic jakis konkretne miejsca, szlaki i mapy? Wiem ze jest tego sporo w internecie ale najlepiej uslyszec kilka sugesti od "miejscowych" ktorzy znaja gory jak wlasna kieszen...

Licze na odzew!

OSTRO!

I.

• 4 tygodnie później...

Witam Was, mam do sprzedania tylne koło mavic crossride 24 szprych płaskie, łożyska maszynowe, koło pod V-ki i tarczówki. Piszę na regionalnym bo chcę uniknąć konieczności pakowania, wysyłania itp. No i kupiec może zobaczyć koło na własne oczy ponieważ chętnie się spotkam w okolicach Bielska. Czekam na propozycje, pozdrawiam.

Szczesny, dzieki, dirt to nie dla mnie :D , jakies drabinki to bym jeszcze przezyl B) A bylem ostatnio w trakcie naszych zawodow 24h na torze zrobionym w Bukowinie przez Mr. Karpiela, naprawde swietna zabawa, bardzo krety a hopki niezyt duze, takie ze dalem rade :P Mielsce znane tylko kilku lokalnym rajderom co dodawalo smaczku calej jezdzie.

Ivan, jak bedzie chwilka siade przed mapa i cos naskrobie. Bedziecie mobilni czy zawsze chcecie ruszac z Korbielowa? jaki termin moze bym sie podlaczyl na jakis dzien. I chyba nie chcesz jechac na ostrym :P

• Mod Team

Klaniam,

Zdecydowanie na ostrym ;)

Plan ulegl modyfikacji (ku naszej uciesze) i aktualnie nasza baza bedzie Istebna. Niestety nie bardzo mozemy sie przemieszczac gdyz nie dysponujemy samochodem. Takze zakladamy wypady z tej samej bazy.

Aktualnie beda to 4 mocne dni jazdy plus jeden rozgrzewkowy i jeden na zamkniecie (o ile dogadamy sie z wlascicielem mety aby przetrzymac graty do popoludnia). Bedziemy w Istebnej od 20 do 25 sierpnia.

Mamy juz pewne pomysly wykopane na http://mtbbeskidy.pl/ oraz zamiarujemy sie podpierac http://www.compass.krakow.pl/sklep/?p=prod...bnej,-trasy-MTB

Jesli bys mial jakies sugestie co do miejsc ktore sa "obowiazkowe" do objechania harry-peek to bede dzwieczny za sugestie :)

OSTRO!

I.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Witam

Proszę powiedzcie czy da się przejechać ta trasę (Dębowiec Szyndzielnia błatnia ) czy jest śnieg?

jestem nowy

:D

Po wyjrzeniu przez okno raportuję co następuje :)

Śniegu jest tam jeszcze mnóstwo, a z każdym deszczem w Bielsku w górach jakby śniegu jeszcze przybywało.

Pozdrawiam

Witam

Proszę powiedzcie czy da się przejechać ta trasę (Dębowiec Szyndzielnia błatnia ) czy jest śnieg?

jestem nowy

:D

Tej trasy to jeszcze spokojnie przez miesiąc się nie będzie dało zrobić - Dębowiec pewnie już tak ale na Szyndzielnie fragmenty trzeba będzie z buta zaliczyć, byłem w zeszłym roku jak jeszcze narciarze śmigali po Klimczoku ostro. Można by spróbować w środku zimy przyatakować taką trase na Klimczok bo gdy śnieg jest ubity to sie fajnie śmiga - może w przyszłym roku :). Jakiś tydzień temu byłem prawie na Dębowcu, śnieg rozpaćkany i do końca nie szło wyjechać, podobnie na Kozią górkę i pętle w Wapiennicy - tam gdzie jeździli autem można jechać dalej niet. Zapodał bym fotki ale kabelek USB zaginął w akcji.

Wapiennica jakieś dwa tygodnie temu :voodoo:

zdjcie002enc.th.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

No ładnie , czyżby nikt już nie jezdził, wystarczy zniknąć na rok albo 2 a tu już wieje pustką :wacko:

Tak więc uwaga !! W najbliższym czasie bedzie wielki powrót :wub: Trza troche poćwiczyć bo sie oponka na brzuszku robi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...