Shadow265 Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 No wiesz Matrix, ja nie mam nic przeciw Co do Szyndzielni to zdobyta oczywiscie Zobacze jeszcze jak z czasem i nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 termin nie jest sztywny mozna sie dogadac na piatek sobote etc. no to jest nas 3. na razie....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2006 można, ale od razu mówie w piątek nie moge, a w sobote wolałbym nie... z zwiazku z piatkowa imprezką w sobote rano nie da rady :/ dla mnie niedziela byłaby najlepsza. Shadow nie matrix tylko marix kiedy bedziesz wiedział czy Ci pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Sorcia najmocniejsze Sadze ze wiedziec winienem najpozniej jutro A jak co to moje gg 3545494 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emer Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Kęty - szosowy ... Wlk Puszcza i Przełęcz Targanicka, Kocierz, Żar, Przegibek, Hrobacza Łąka (ale asfalt tylko) - czasem wszystko na raz, jedną trasą, no i czasem Magurka (od Wilkowic) ... Uwielbiam te "pagórki" - ale tylko szosa .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Marix, wal na moje gygy, pogadamy dokladniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 marix przez to twoje imprezowanie caly weekend musialam przeplanowac a gdzie dokladnie w tym ustroniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam wrocilem wlasnie z klubu i chyba mniej wiecej pisze świadomie:) nie no spoko wg mnie to można tak jak bylo wstepnie niedziela 11. rondo (powiedzmy że to o ktorym Ty mowilas, podjedziemy tam) a co do ekipy z bielska to zeby miec zapas czasu proponuje zbiórke na lotnisku bb o godzinie 9:30 (na rozdrożu dwóch dróg, koło baru) pasuje wam? jeszcze zapytam Arila i koco bo moze tez pojada:) a teraz lece.. aga pasuje ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Ehhh... Ty i Twoje impry... :035: ja nadal sie zastanawiam jak poodzic plany z godzina wyjazdu/przyjazdu... jesli chodzi o mnie to na 50% bede... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2006 taaa impry. raz na pol roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 dzieki za fajna przejazdzke i ze tak nadlozyliscie drogi przeze mnie OFICJALNE PRZEPROSINY DLA SZCZESNEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 30 Września 2006 Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Ludu, z powodu mojej nieobecnosci na I zjezdzie integracyjnym okolobielskiej spolecznosci dwukolowych bardzo prosze o poinformowanie mnie kiedy bedzie zjazd II. Wtedy stane na glowie i dam rady, bede sie znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 1 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2006 spróbujemy zrobić drugą ustawke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 2 Października 2006 Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Fajnie by bylo Oczywiscie Marix- jak cos to na gg wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 4 Października 2006 Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Widze że coraz więcej osób z Bielska i okolic śmiga. To dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limerick Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Witam serdecznie, też jestem z Bielkska i troche śmigam. ozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 9 Października 2006 Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Widze że coraz więcej osób z Bielska i okolic śmiga. To dobrze. ale w prównaniu do tego ilu bikerów mozna zobaczyc powiedzmy w weekendy przy dobrej pogodzie w okolicy lotniska w Bielsku i Wapienicy to śmiem twierdzic ze wpisało sie tu może 0.5% czy nawet mniej :lol: biker na bikerze z każdej strony, a jak sie jedzie z lotniska do Wapienicy tą taką drogą koło kortu tenisowego to tam dalej jest jakas knajpa rowerowa, bo tam zawsze pełno rowerów o płot opartych stoi i chyba jakis bar tam jest dla rowerzystów, mam racje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 9 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2006 taaa "bar strudzonego rowerzysty" idealny dla niedzielnych rowerzystów. porażka. ostatnio tak zalewali strudzenie ze policja interweniowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 10 Października 2006 Udostępnij Napisano 10 Października 2006 eh.... ja tam nie lubie takich "masówek"........ nie ma jak lasy, góry i błoto im bardziej dziko tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 11 Października 2006 Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Ojj tak... nie ma to jak dziewicze tereny i "mapowanie" ich. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeSky Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Piszecie o lotnisku i zaporze... Zawsze zastanawiało mnie co te miejsca mają takiego że wielu bikerów tam ciągnie... Strusie? Dziewczyny? Samoloty? A przecież jest Cygański Las, Strconka... eh.... ja tam nie lubie takich "masówek"........ nie ma jak lasy, góry i błoto im bardziej dziko tym lepiej Nie wiem jak wygladasz ale juz sobie Ciebie wyobrażam wymorusaną w błocie, gdy mkniesz omijajac konary Sama jeździsz po tych bezdrożach? hehe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a to dobrze ze juz wiem co to za bar, to w takim razie nigdy tam nie zawitam tez wole pojeździc po górach, po błotku jakims ale jakby tak ktos mi zawsze miał rower wyczyścic, bo to mi po takich wypadach w góry strasznie duzo czasu zajmuje a no bo gdzie maja jeździc bielszczanie, w okolicy lotniska i zapory sa fajne tereny do jazdy na rowerze, a nie to co w miescie na strusie nigdy nie zwracam uwagi bo juz sie dosc napatrzyłem jak były u nas, dziwczyny owszem sa fajne i jest ich zawsze duzo, a samoloty, to mysle ze wiekszosc ludzi nie zwraca juz na nie uwagi dzis miałem sie przejechac na Szyndzielnie tylko jakims szlakiem chyba od Bystrej, ale pogoda jakas niepewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Piszecie o lotnisku i zaporze... Zawsze zastanawiało mnie co te miejsca mają takiego że wielu bikerów tam ciągnie... Strusie? Dziewczyny? Samoloty? A przecież jest Cygański Las, Strconka... Nie wiem jak wygladasz ale juz sobie Ciebie wyobrażam wymorusaną w błocie, gdy mkniesz omijajac konary Sama jeździsz po tych bezdrożach? hehe Pozdrawiam jak wyglądam? ładniej niż na czysto róznie bywa, ale lubie sama jeździć. przynajmniej nikt się nie śmieje jak wygrzmocę na tym błocie (brak umiejętności i nadmiar głupoty powoduje różne przypadki) pozdrawiam cie rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Apropos zlotu w 2007... Moze by zrobil taki zlot jak proponuja - w naszej okolicy, zeby wszyscy wiedzieli i zainteresowani sie pojawili. Cos wiekszego niz ta ustawka ktora miala miejsce Co sadzicie? Oczywiscie mysle raczej o wiosnie niz zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Wiadomo że coś sie zorganizuje niestety trzeba poczekać, chociaz ja bym zrobił ustawke zimową, no problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.