mjack Napisano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Ema! Mam do sprzedania trenażer tacx satori, dokładnie taki jak ten http://www.xtrabike.webd.pl/catalog/produc...products_id=213, nie wysyłam, tylko okolice BB. Za para zł dokładam przystosowany do trenażera rower (stary apache z gładką oponą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 mjack to siodełko z podpisu aktualne? jaka cena no i waga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Siema mjack, jakbyś potrzebował kogoś kto ma Satori'ego, bo klient byłby nie zdecydowany to odeślij go do mnie, tez mam tą zabaweczkę i jakby co mogę poopowiadać co i jak W roli bezstronnego <kupujący-sprzedający> P.S. Zarąbista sprawa z tym trenażerem Jestem very zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 4 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dzięki Shadow za zaoferowaną pomoc, trenażer jednak sprzedałem bez problemu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 17 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Hej Ludziska, budzimy sie, w gorach sa swietne warunki do jazdy Traska, Szyndzielnia-Klimczok-Blatnia-Palenica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 18 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Byliście w moich stronach i nie poinformowaliście mnie nie wybacze tego warunki na rower są zawsze dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 18 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 W ostatniej chwili sie zdecydowalismy na ta trase , musisz byc czujny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dobra, to ja walne z grubej ruły Znając warunki logistyczne tego forum i nas samych, chciałbym zapowiedzieć, poinformować i zapytać za razem co letnim zlotem? Bo chyba nikt nie wątpi, że takowy się odbędzie Otóż, biorąc pod uwagę matury rocznika '89 i fakt, że sam owym rocznikiem jestem stawiam na czerwiec/koniec maja... A czemu tak wcześnie informuje? Bo musimy się dogadać, co wymaga czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 26 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 i jeszcze trzeba ustalić miejsce spotkania i trase.... chyba się nie wyrobimy do czewca jeśli chodzi o czerwiec to raczej jakiś weekend (szkoła) na pewno się odbędzie może znowu w trójke albo czwórke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 26 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No wiesz co, za grosz optymizmu No to pod koniec czerwca, out of szkoła A może by się spotkać na pseudo-lansiarskim-rajdzie-rodzinnym-do okola-bielska? Co do trasy to proponuje górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 to że górki to pewne tylko które? Koniec czerwca pasuje, ale widze że na razie to dwóch zainteresowanych no w sumie to troje kiedy ten rajd Bielska? jakoś nie siedze w takich imprezach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 O ile dobrze pamiętam to koło kwietnia chyba, w jakąś niedziele. 40 km, lekkim tempem, takie to bardziej dla spotkania niż pojeżdżenia No dlatego mówię dość wcześnie, żeby się ludzi trochę zebrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Shad, Troy, Kochany i cała reszta ekipy!!! Co to za przestuj w temacie? Skoro się wam jeździć nie chce to może sie na impreze razem wybierzemy? albo chociaż na symboliczne piwo hmm? jakis piatkowy wieczor ze starymi znajomymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Na piwko to i ja się piszę jeżeli można:) A co do jazdy to może najbliższy długi weekend majowy? Taka jakaś skromna trasa na dobry początek sezonu... (przynajmniej dla mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 ja odrazu mówie 2 i 4 niedam rady;] można by coś pośmigać 1 albo 3, w sumie 5 i 6 też wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hello, ziera sie ekipa na jutro, traska szyndzielnia - klimczok - karkoszczanka - salmopol - czarnym do brennej pzez horzelice (zjazd trasa wyscigu horizonfive) - blatnia - bielsko jakby ktos sie krecil w okolicy moj nr.608662776 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 kurcze żałuje że nie mogłem dziś śmigać :/ a tak ciągnie w góry:) może w czwartek 01.05 gdzieś wyskoczymy w góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Traska zaliczona, 6h łojenia w przyzwoitym tempie (znaczy na granicy mozliwosci ) Szczesny, jeszcze nie wiem co bede robil w czwartek, jak bede wiedzial to skrobne na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry476753 może sie dołączycie na przegibku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 podoba mi się pomysł jak by ktoś się wybierał z Bielska dajcie znać, no i jakieś szczegóły by się przydały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 ewentualnie możemy zacząć z Bielska :] właściwie to by było dobre.. i Chrobacza jako masakra na koniec też dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 pisze się jeśli moge;] jeśli chodzi o miejsce startowe dostosuje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 a co z resztą ekipy Bielskiej ? Może macie jakiś kontakt z Shadowem ? pewnie też byłby chętny :] może byś sie tak wszyscy razem wybrali.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Shad chyba jest zajęty maturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 aa. szkoda.. może innym razem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.