Shadow265 Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Prawie, przed Bestwina A jezdze bo calkiem fajna traska jest, zeby sie za bardzo nie spocic, ale zeby pojezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Co sie lamiesz podaj adres Ja czasami sie krece z fotelikiem z ktoras z corek po Bestwinie, a jak mnie czasami najdzie ochota na asfalt to lece np przez Bielsko na Przegibek i wracam przez Kozy. Ze zdziwieniem wtedy odkrywam, ze na ht (i w dodatku ciezkim) spokojnie mozna utrzymywac srednia 30km/h, gdzie na moim fulliku problemem jest utrzymanie 25... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 byłby ktoś chętny na śmignięcie jutro(sobota) o 6 rano na szyndzielnie- błatnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 A sobote nie dam rady, ale w niedzielke pojade na 95%, pewnie gdzies na Kozia. Zrob rekonesans, ale obawiam sie, ze wyzsze partie moga byc nieprzejezdne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 hmmm w sumie w niedziele też mam czas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ostatnio udaje sie nam zebrac tak ok 12 i smigamy jakies 2-3h, jak Tobie pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 W sumie najlepiej rano, ale mam całą niedziele wolna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Poslalem Ci wiadomosc, bedziemy sie zdzwaniac. Pogoda powinna byc ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ja w niedziele odpadam, na poniedzialek mam tyle nauki ze bede 5 metrow pod warstwa ksiazek:/ masakra:/ Harry, a co masz przed Bestwina? Jesli kiedykolwiek widziales bikera na Konie siedzacego pod piekarnia <ost przystanek 56> no na 100% bylem ja Szczesny- sobota, 6 rano to dla mnei srodek nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 eee tam środek nocy, niema to jak wypady 4-5 rano na wschód słońca w górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Zalezy z ktorej strony przed Jak kiedys widziales przejezdzajacego bialego LT-ka to najprawdopodobinej bylem ja Widuje jakas kone w takich kolorach khaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Przed od BB Lt? nie kojarze :/ w ogole malo tam bikerow Nie, to nie ja, ja mam hossa deluxe takiego jak w sygnaturze w sesie to ownet, a nie rider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Przed od BB, to moze byc CzDz, Janowice ewentualnie Komorowice VW LT Fakt bikerow niespecjalnie duzo, jest ekipa dirtowa - maja niezly tor za szkola, extrema! Jutro sie zbierzemy do jazdy pewnie ok 10-11, traska - zobaczy sie, cos zaimprowizujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 To srodkowe Nie, nie kojarze Powiedzmy "ekipa"... z tego co zdarzalo mi sie spotkac to poprostu pozerzy niskosiodelkowi, nie chce nikogo obrazic, ale jakos tak mi sie to widzi A jak kiedys jechalem, przed Bestwina widzialem 2 kolarzy na szosach... raczka, kultura, a oni nic... :D jacys nie ten teges To ja moze kiedy indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Zamiast jezdzic siedze na algorytmice :/ Harry jak wrocisz napisz jakie warunki i jak sie smiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Było bardzo pozytywnie:) warunki nawet niezłe miejscami lód i śnieg, troche błotka, wyższe partie raczej nieprzejezdne;] Dzięki za przejażdżke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Ciesze sie, ze ci sie podobalo Po zebraniu ekipy ruszylismy spod karczmy w straconce w kierunku na magorke, niebieskim po fajnych kamyczkach do przegibka i dalej na gaiki, wstepny plan zakladal jazde w kierunku chrobaczej ale raz, ze warunki na szczycie zrobily sie trudne a dwa jeden z uczestnikow solidnie zamoczyl sie w kaluzy , wobec czego ruszylismy w dol czerwonym z powrotem do straconki, jednym z moich ulubionych szlakow Szczesnemu tez sie chyba spodobalo, bo zaczal sie pojawiac banan na spokojnej dotad twarzy Generalnie wycieczka bardzo udana, nie liczac drobnego szlfowania gleby (bez strat w ludziach). Warunki jak pisal Szczesny, powyzej ok 800m trudne ale pogoda dzis sprzyjala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 "na spokojnej dotąd twarzy".... haha już ja znam te spokojne oczka.. Jedziesz z tą spokojną twarzyczką jakimś spokojnym lasem a nagle kamienie, korzenie i kupa radości Mnie już nieraz sprowadził na manowce tym pozornym spokojem. cieszę się, że wam się udał wypad i żeście mi chłopaka całego przywieźli z powrotem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Kurde, ale mnie ciągnie w góry na wiosne musimy sie gdzieś Harry ustawić na wspólne jeżdzenie , bo przez ostatni rok to strasznie się opuścilem z jeżdzeniem po górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Aga, pewnie bedziesz miala obszerniejsza wersje relacji z naszego wypadziku "na manowce" powiadasz Cie sprowadzil... no no no Dawid, jak ostatnio w glowie masz tylko szoske to nic nie poradze Ale wiesz, mamy na przyszly sezon cztery imprezki HF, a i na loozne wypady czas tez sie znajdzie, tylko nie wiem , czy ja jestem odpowiednia liga dla Ciebie Stary ze mnie dziadek Wykonczysz mnie na pierwszych 10km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 bez przesady, jak wycieczka w góry to wycieczka, nie ma potrzeby wtedy się śpieszyć . No imprezy HF mam zamiar wszystkie zaliczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Od przyszlego sezonu biore sie za starty A HF to gorski czy raczej mozna na szosie jechac? Przez zime trza forme zbudowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Coz... szoska jest przynajniej lekka, bedziesz mial malo do wnoszenia A powaznie, zagladnij na linka w podpisie i poszperaj troszke po stronie, moze sie na forum zalogujesz? I polecam poszukac sobie kogos do druzyny, samemu jest ciezko... Dawid, cieszy mnie to A na jazde umawiamy sie wiesz gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 No buduj, buduj forme, bo w tej imprezie warto wystartować ja co prawda startowałem tylko solo, ale widziałem ze ludzie w drużynach mieli dużo zabawy ścigając się między sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 oficjalnie witam znajomego rzeźnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.