trroy Napisano 14 Października 2007 Napisano 14 Października 2007 26 październik (piątek) robię imprezke na działce w Kamienicy. Zapraszam wszystkich chętnych, można to uznać jako mały zlocik. Jest możliwość zostania na noc. szczegóły jeszcze podam, ale start ok 19.
Shadow265 Napisano 15 Października 2007 Napisano 15 Października 2007 Trroy, nie odpisalem bo nie mam kasy na koncie :/ Sorry A co do imprezy to watpliwe ze sie zjawie, bo 27 mam wesele, na ktore jestem zaproszony, wiec nie wiem jak z czasem Ale zobaczymy, zobaczymy
aga Napisano 16 Października 2007 Napisano 16 Października 2007 Pomysł mi się podoba taaaa pomysł ci się podoba bo dobrze wiesz że nie zostanę z tobą....
trroy Napisano 25 Października 2007 Napisano 25 Października 2007 Witam. Jak ktoś się wybiera do mnie na działkę to tu jest plan jak trafić. http://img88.imageshack.us/my.php?image=obrazao7.jpg Czerwone kółko to zamknięta droga (można przejść ale nie przejechać) więc narysowałem zalecany objazd. Na Skarpowej należy skręcić w lewo na drogę gruntową na pierwszym wzniesieniu. 150m prosto i jest duży parking dla samochodów. stamtąd przez bramę ogradzającą teren ogródków działkowych i druga alejka w prawo. Ostatnia (3)działka (czerwony dach)w rzędzie. Zapraszam. Jak coś to dzwonić. Z Osiedla Karpackiego ruszamy ok 18. na nogach + busem trochę, więc można się dołączyć. Pozdrawiam Rafał A telefon moj. 0697 869 598.
Shadow265 Napisano 25 Października 2007 Napisano 25 Października 2007 Tak jak zapowiadalem mnie nie bedzie... troche klopoty mam i zabiegany jestes :/ Ale zycze milej zabawy Bielska Spolecznosci
trroy Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 O ile jakaś społeczność oprócz Marixa przyjdzie.
jeendrek Napisano 5 Grudnia 2007 Napisano 5 Grudnia 2007 witam szanownych roweromaniaków z byłego bielskiego. jestem z okolic andrychowa, po długiej przerwie kompletuje sprzecik i mam nadzieje, ze czas w koncu pozwoli na górskie smiganie. pozdrawiam
Shadow265 Napisano 5 Grudnia 2007 Napisano 5 Grudnia 2007 No nie moge, Bielsko zyje.... Co to ma byc, 2 miesiace zastoju, co wy robicie? I czemu nikt nie pisze?!?!?!?!?!?!?! Witamy w podbeskidzkim kregu;) Andrychow- czesto tam bywam... jak cos mozemy wspolnie posmigac
harry-peek Napisano 5 Grudnia 2007 Napisano 5 Grudnia 2007 Nie pisze, ale co nieco jezdze, ostatnie trzy niedzielki ze wzglegu na pogode po Koziej. Mozna cos wspolnie porowerowac
Shadow265 Napisano 5 Grudnia 2007 Napisano 5 Grudnia 2007 no prosze:) wiec jeszcze nie koniec sezonu w bb?
harry-peek Napisano 5 Grudnia 2007 Napisano 5 Grudnia 2007 Absolutnie! Wzasadzie to trwa przez caly rok. Czasami, jak sa dobre warunki na szlakach, to zapinam snowboardzik na plecak i rowerkiem dojezdzam na Klimczok troszke posmigac
Shadow265 Napisano 5 Grudnia 2007 Napisano 5 Grudnia 2007 Rowerek caloroczny, czy zimowka? Czekaj, jedziesz z decha i butami i calym sprzetem snowboardowym na Klimczok na rowerze?!
harry-peek Napisano 5 Grudnia 2007 Napisano 5 Grudnia 2007 Caloroczny, tzn. mam jeszcze ht ale moja d**a nie lubi na nim jezdzic czasami jakis asfalcik. Ad.2 dokladnie tak! Fotki z tej niedzieli na Koziej
Blitzer Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Ja juz nie wytrzymam:/ Musze sie do kogos przyczepic i troche pojezdzic. Nowy sprzet juz jest a nie ma go gdzie wykorzystac... Moze udalo by sie zebrac wiecej ludzi na wycieczke? Chociaz z 20km w gorach...
harry-peek Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 No dziwie sie, ze nie testowales jeszcze nowej maszynki w gorach, ja bym nie wytrzymal Ja mam czas tylko w niedzielki, w godzinach okolopoludniowych. Nizsze pagorki do 800-900m sa przejezdne, powyzej bedzie raczej nieg.
Blitzer Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Troche jezdzilem po lesie ale musze go na kamieniach wyprobowac. Najgorsze jest to ze w weekend siedzie na uczelni ktora jest pod Szyndzielnia. Ciagle ktos sobie tam jezdzi a ja musze siedziec na zajeciach :/ Nastepny weekend mam wolny ale jak znam zycie nie bede mogl przyjechac do B-B i gory zalicze dopiero na wiosne Jedyny plus jest taki ze do wiosny skompletuje sobie jakies ubranko i ochraniacze...
Shadow265 Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Gdyby nie fakt ze nie mam odpowiednich ciuchow to bym sie wybral posmigac... ale obawiam sie, ze w kurtce i jakis dlugich spodniach by nie wyszlo;) Jak dobrze pojdzie na wakacje bede mial 2 komplety to posmigamy Blitzer- jedz na uczelnie na rowerze, a z wykladow w gory Harry- szacun
Szczesny Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 nauka:/ niema czasu na śmiganie, choć sporadycznie się zdarza wypad do lasu, aczkolwiek jak było by coś organizowane można by śmignać;]
harry-peek Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Blitzer, bardzo ciekawy ten mongoosik KONIECZNIE wybierz sie w gorki, moze ta niedzielka? Schadow, nie trzeba specjalnych ciuchow, ja ubieram dwie koszulki i lekkka kurteczke a na nogi zwykle getry a dopiero jak jest ok 5st to cos cieplejszego.
Blitzer Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 W niedziele tez mam zajecia Ale obiecuje ze kiedys troche pojezdzimy. Bardzo chetnie obejrzal bym jakiegos tituska i twojego zmutowaneo cannonka
harry-peek Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Spod Szyndzielni masz rzut oszczepem do 'titusowa' a ja jestem dokladnie z Bestwiny, czasem jade na basen do Brzeszcz.
Shadow265 Napisano 6 Grudnia 2007 Napisano 6 Grudnia 2007 Bestwina? w lecie bywam tam codziennie Zobacze, moze pod choinke cos kapnie Blitzer, wspolczuje Szczesny- mow mi jeszcze:/ Matura :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.