Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

F**k, wrzesien i to polowa jeszcze.... Oj, nie wiem nie wiem czy sie wyrobie... 3cia klasa, itp ;)

A co do smigania i forumowiczow;)

Bylem od ptk do dzis w Koszarawie, za Zywcem...

Jechalo dwoch swoich- na bialo-zoltym Giancie i bialo-jakims Authorze, full kask, stroj, plecaki- sobie mysle pro ;)

Szedlem z dziewoja, wiec zamiast na nia - zboczenie- patrzylem na rowery owych jegomosci, a tu nagle slysze "znow sie na nas gapia"... "I poczulem sie tak jakby ktos dal mi w morde" ze zacytuje jeden film... Troche to chamskie bylo, tym bardziej, ze od rowerowej braci :)

Dodam, ze po cywilu bylem i jakby nie patrzec nie wygladalem na tamtejszego wiesniaka...

Napisano
Kamor- ze to nie bielski rajd <_<

A co do teamow, no wlasnie, ktos by sie pisal moi drodzy na zawody?

31 ok, ale najpozniej 18 musze byc w domu bo pozniej mam impre, ale tak jak mowie, wstepnie :P

shaduniu, ty już nie masz nic do powiedzenia ;p no chyba że nas zaprosisz na tą imprezę ;p;p

no to niewiem może sobota? mi pasuje w każdy dzień chyba:)

o ile ci dziewczyna pozwoli :P

a tak wogóle to witam po powrocie z nieco ładniejszych miejs polski :P

Napisano

Witaj Agusiu ;p Impra odwolana, w piatek chyba, chyba ;)

Z tym ze w sobote mnie na bank nie bedzie, bo mam juz wielki plan jak zdobyc swiat :)

Wiec?

Nie chce wrzeszczec, wiec zapytam once more... Co z ekipa rajdowa?

Napisano

Szczesny, nie bój sie, Shad znow dal dy.y... Mnie tez jutro ni ma, choc nie mowilem ze na gwarant bede.

A to wszystko przez naped, a konkretniej przedniego deorka, muszę z nim jutro porozmawiac powaznie... :D

Powodziska B)

Napisano

a my tak z mym lubym wymyśliliśmy że teraz pora na spotkanie 'po cywilu'.. w końcu było już takowe i źle nie było :) nie wiem jak innym ale mi się mój pierwszy raz na ściance podobał :D

pogoda nie sprzyja, szkoła dobija.... może uda się wam wygospodarować jakiś skrawek weekendu na spotkanie pozarowerowe?? hm? ścianka, kręgle, basen?jakies propozycje? nastawieni pozytywnie do pomysłu??

pozdrawiam matematycznie i znudzono szkoła :|

Napisano

jestem na tak :)

Chetnie bym poszedl na jakas scianke, czy kregle, moze bilard? :D

Co do ostatniego to najchetniej, a to chyba najtanszy sposob :)

Gdyby nie maly, tyciutki, i zupelnie niezauwazalny szkopul... Chory jestem :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...