Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Dzizas, 2 tyg mnie nie bylo a tu 3 strony zapisane :P

Co do mojej rodziny, to spoko, zapanowalem nad zywiolem ;)

Co do wypadu to tez chetnie :)

Moze byc 28, i potwierdzam zdanie Agi o magicznosciach weekendow :)

bardzo wstepnie sie pisze juz dzis, ale pomimo to nie dopisuje sie jeszcze na razie do listy, nie chce zeby znow bylo - Shad mial byc i znow go nie ma :)

Wiec jakby co to sie jeszcze zobaczy.

Co do pomyslu z zawodami w brennej to jeszcze chetniej, biorac pod uwage ze mial by byc team forumowy- nie po to zeby wygrac, ale po to zeby sie przejechac i zeby dobrze sie wspolnie pobawic na imprezie rowerowej, ktora nie bedzie jakims powaznym super maratonem, od ktorego zalezy miejsce w tabeli, a ktora tez nie bedzie zajezdzac rajdem bielskim ;)

Tyle ode mnie :)

Dzis zamowilem nowy rowerek wiec mam nadzieje ze pod koniec wrzesnia bedzie mozna zaliczyc np Skrzyczne i poznac ludzi z okolic BB :P

W sumie szkoda ze sie nie uda w wakacje ale wazne ze w ogole bedzie...

Pozdrawiam

ps juz sie nie moge doczekac jazdy po kamieniach...

hey, bede w Bielsku w sobote od rana pewnie prosze o kontakt pod numer 692123313, no bo bym sie zabrał na traske z kim pojedzić, pokazał bym mi okolice , ja moge nawet na jaksa dłusza traske sie wybrac ,w maire troszke jedze wiec tragicznie nie powinno byc, obojetnie moge jedzic w terenie po lasach i po asfalcie, byle by pojedzić, ja juz bede pewnie w piatek wieczorem w Bielsku i wtedy nie ktos mógł by sie odezwać i pojechalisbysmy w sobote a to juz godzine mozna ustalić, nie bede miał dostepu do neta od jutra , tylko pod komórka, wiec kto lubi jezdzić po ternach tamtejszych to nie oddzwoni na mój numer lub eska wysle ze jest chetny a ja najwyzej zadzonie w celu ugadania sprawy do konca

Co do pomyslu z zawodami w brennej to jeszcze chetniej, biorac pod uwage ze mial by byc team forumowy- nie po to zeby wygrac, ale po to zeby sie przejechac i zeby dobrze sie wspolnie pobawic na imprezie rowerowej, ktora nie bedzie jakims powaznym super maratonem, od ktorego zalezy miejsce w tabeli, a ktora tez nie bedzie zajezdzac rajdem bielskim :D

Tyle ode mnie :P

Shadow, podoba mi sie Twoj entuzjazm :P Zbieraj druzyne. Moge Cie zapewnic, ze rajd Bielski nie bedzie to na pewno, tylko czysta, zywa jazda po Beskidach, czyli to co tygryski lubia najbardziej B) a w okolicy Brennej beskidy sa dosyc strome, trasa kreci sie wokol Horzelicy (Stary Gron).

A ja wracam 31 rano, moze byc wtedy?

Czy twoja ramka jest koloru szarego? Widzialem kiedys przy zaporze w Wapienicy taki rower ze stosunkowo mlodym bajkerem na siodelku.

Shadow, na waszym forum jest tylu chetnych, ze spokojnie dwa teamy zmontujecie, dodam, ze najwieksza satysfakcje bedziesz mial jazdy w dwojce, da Ci to ok 4 okrazenia trasy (ma jakis 10km). W 3-4 osobowym teamie bedziesz mial duzo czasu na odpoczynek.

A jakiz to ciezki kamien Ci tak icazyl?

A co co Tannera, to zwrocilem na niego uwage bo moj kuzyn tez ujezdza coilera tylko tego oczo######nie :D niebieskiego, bylo to w zeszlym roku, wiec rowerek byl funkel nowka, co bylo po nim zreszta widac, moze to byla nawet pierwsza jazda, bo byl wtedy towarzysko z rodzinka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...