aga Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 termin ponoć po 28sierpnia. Ja zaraz wyjeżdżam do Zakopanego, więc opuszczam parodniowo wasze grono pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Dzizas, 2 tyg mnie nie bylo a tu 3 strony zapisane Co do mojej rodziny, to spoko, zapanowalem nad zywiolem Co do wypadu to tez chetnie Moze byc 28, i potwierdzam zdanie Agi o magicznosciach weekendow bardzo wstepnie sie pisze juz dzis, ale pomimo to nie dopisuje sie jeszcze na razie do listy, nie chce zeby znow bylo - Shad mial byc i znow go nie ma Wiec jakby co to sie jeszcze zobaczy. Co do pomyslu z zawodami w brennej to jeszcze chetniej, biorac pod uwage ze mial by byc team forumowy- nie po to zeby wygrac, ale po to zeby sie przejechac i zeby dobrze sie wspolnie pobawic na imprezie rowerowej, ktora nie bedzie jakims powaznym super maratonem, od ktorego zalezy miejsce w tabeli, a ktora tez nie bedzie zajezdzac rajdem bielskim Tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Trroy pisał że 28 dopiero wraca więc lepiej 29. Wszystkim pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Dzis zamowilem nowy rowerek wiec mam nadzieje ze pod koniec wrzesnia bedzie mozna zaliczyc np Skrzyczne i poznac ludzi z okolic BB W sumie szkoda ze sie nie uda w wakacje ale wazne ze w ogole bedzie... Pozdrawiam ps juz sie nie moge doczekac jazdy po kamieniach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A ja wracam 31 rano, moze byc wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebol Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 hey, bede w Bielsku w sobote od rana pewnie prosze o kontakt pod numer 692123313, no bo bym sie zabrał na traske z kim pojedzić, pokazał bym mi okolice , ja moge nawet na jaksa dłusza traske sie wybrac ,w maire troszke jedze wiec tragicznie nie powinno byc, obojetnie moge jedzic w terenie po lasach i po asfalcie, byle by pojedzić, ja juz bede pewnie w piatek wieczorem w Bielsku i wtedy nie ktos mógł by sie odezwać i pojechalisbysmy w sobote a to juz godzine mozna ustalić, nie bede miał dostepu do neta od jutra , tylko pod komórka, wiec kto lubi jezdzić po ternach tamtejszych to nie oddzwoni na mój numer lub eska wysle ze jest chetny a ja najwyzej zadzonie w celu ugadania sprawy do konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Co do pomyslu z zawodami w brennej to jeszcze chetniej, biorac pod uwage ze mial by byc team forumowy- nie po to zeby wygrac, ale po to zeby sie przejechac i zeby dobrze sie wspolnie pobawic na imprezie rowerowej, ktora nie bedzie jakims powaznym super maratonem, od ktorego zalezy miejsce w tabeli, a ktora tez nie bedzie zajezdzac rajdem bielskim Tyle ode mnie Shadow, podoba mi sie Twoj entuzjazm Zbieraj druzyne. Moge Cie zapewnic, ze rajd Bielski nie bedzie to na pewno, tylko czysta, zywa jazda po Beskidach, czyli to co tygryski lubia najbardziej a w okolicy Brennej beskidy sa dosyc strome, trasa kreci sie wokol Horzelicy (Stary Gron). A ja wracam 31 rano, moze byc wtedy? Czy twoja ramka jest koloru szarego? Widzialem kiedys przy zaporze w Wapienicy taki rower ze stosunkowo mlodym bajkerem na siodelku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Chetnie Harry, tylko co ja moge sam Jak sie brac zgodzi to pomoge, jak nie to Odpowiem za Tannera: Tak Co do pomocy i pojezdzenia w sobote, pokazania terenu, to chetnie, ale od jutra mnie nei ma :/ do niedzieli. Harry- kamor spadl mi z serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Shadow, na waszym forum jest tylu chetnych, ze spokojnie dwa teamy zmontujecie, dodam, ze najwieksza satysfakcje bedziesz mial jazdy w dwojce, da Ci to ok 4 okrazenia trasy (ma jakis 10km). W 3-4 osobowym teamie bedziesz mial duzo czasu na odpoczynek. A jakiz to ciezki kamien Ci tak icazyl? A co co Tannera, to zwrocilem na niego uwage bo moj kuzyn tez ujezdza coilera tylko tego oczo######nie niebieskiego, bylo to w zeszlym roku, wiec rowerek byl funkel nowka, co bylo po nim zreszta widac, moze to byla nawet pierwsza jazda, bo byl wtedy towarzysko z rodzinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ludzie co z tą ustawką? pasuje wszystkim 31? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Kamor- ze to nie bielski rajd A co do teamow, no wlasnie, ktos by sie pisal moi drodzy na zawody? 31 ok, ale najpozniej 18 musze byc w domu bo pozniej mam impre, ale tak jak mowie, wstepnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Jedzie ktoś w niedziele do szczyrku na Family Cup? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 niee. miałem jechać ale wole jechać do Rydułtów.;] wiec niestety.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 harry-peek, tak, czesto robie tam petelke dookola jeziora, a dodatkowo rodzina lubi tam spacerować, wiec bardzo mozliwe No to jak, ustalamy termin na 31? Godzina może być taka sama jak ostatnio, o 10:00 na dębowcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 przepraszam a jaki to dzień?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Piatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 kurde niewiem. chyba wtedy bede bika składał.;/ po za tym jestem w pracy do 16.;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 A ktos jest chętny na 8h na okrągło w brennej we wrześniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 z tego co wiem to siwyex coś tam myśli o tym wiec go spytaj na PW.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ale siwyex nie jest z moich okolic ;d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 no tak i tak sie tam spotkacie.;] zrobice team forumowy i można śmigać.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 no to niewiem może sobota? mi pasuje w każdy dzień chyba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 kurde. my w niedziele jedziemy do krk na wypad. wiec juz niewiem co zrobić.;/ może we wrześniu co? jakoś na poczatku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Siwyex nie jest chetny na team ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Paskuda A kiedy to dokladnie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.