Skocz do zawartości

[podgrupa] Podbeskidzie i dawne woj. Bielskie

Marix

Rekomendowane odpowiedzi

Pogoda w najbliższych dniach ma się poprawić więc w związku z tym zastanawiam się nad ewentualną wizytą w Bielsku w celu pośmigania. Ja jeszcze w Bielsku nie byłem nigdy więc totalnie nie znam okolicznych tras. Czy ktoś ewentualnie mógłby pomóc mi i zdradzić jakieś fajne trasy? :P Bo nie mam za bardzo ochoty jechać na żywioł, jeszcze zginę i co będzie... :P

mi jest obojetne jak traska.;]

mam takie pytanie czy ktoś z Was miałby chile czasu żeby w środe w okolicach południa przejechać sie na przegibek?? Bo jutro wyjeżdzam do Jeleśni a w środ wraz z kumplem będziemy wracać do Siebie. trase mamy z Jelesni przez żywiec, potem wspinamy sie na Żar, stamtąd zjeżdżamy czerwonym szlakiem i zaczynamy kolejna wspinaczkę na Chrobaczą łąke z której zjeżdżamy na przegibek. Chcemy jechać przez Bielsko i następnie kierować sie w stronę tych, tylko boimy sie możemy sie trochę pogubić i stad moja prośba. Mógłby ktoś poświecić na trochę tak cennego czasu?;] pozdrawiam Omen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...