koncertownik Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Co za spotkanie? Koncertownik chętny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Ja tez, najlepiej w sobote 1szego wrzesnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 tylko fajnie by bylo jakby nas bylo wiecej niz trzech a ci co się zjawili ostatnio (poza wydziedziczonym Shadosławem rzecz jasna) dostaną oficjalne pozwolenie na marudzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Ja tez, najlepiej w sobote 1szego wrzesnia 2 września mam marton wiec prosiłbym o inna date.;] w przyszła sobote bede w okolicy;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 w przyszlą sobotę jestem w Tatrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Też jestem za, ale tak po 28 sierpnia. O ile by się dało szanowną komisje o taki termin prosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 to żeby wszystkim pasowało chyba zostają nam 28,29,30sierpnia ew.31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 JA tęż chętnie pisze sie na to spotkanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 uzależnijmy wszystko od pogody, bedzie dobre pole manewrowo-wymowkowe czyli kto po 28 sier by jechal? 1. Aga 2. Paweł (szczęsny) 3. Marcin 4. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 A moze taki pomysl? 15IX robimy zawody w Brennej, moze zmontujecie druzyne forumowa? Jako uczestnicy tego forum macie znizke 20%. info o Brennej galeria z Bialki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Ja moge dopiero od 1go wrzesnia, wiec niestety:] harry-peek, linki nie dzialaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Rzeczywiscie, nie sprawdzilem, nie widze edycji wiec wkleje bez kombinacji. Brenna: http://www.horizonfive.com/index.php?optio...3&Itemid=51 Fotki: http://www.horizonfive.com/index.php?optio...=62&catid=3 (najlepiej puscic pokaz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 na 28 sie pisze.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 może zostańmy na razie przy tej ustawce po 28, a co do zawodów to się zobaczy ale wrzesień to już szkoła :/ więc ciężko będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trroy Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 uzależnijmy wszystko od pogody, bedzie dobre pole manewrowo-wymowkowe czyli kto po 28 sier by jechal? 1. Aga 2. Paweł (szczęsny) 3. Marcin 4. ? 4. trroy. Ale jak mowilem po 28 bo dopiero 28 wracam z Włoch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Po 28 moge ale badzcie ludzmi, 28 to wtorek, pojdzmy sobie w sobote 1go wrzesnia Data latwa do zapamietania 1. Aga 2. Paweł (szczęsny) 3. Marcin 4. trroy 5. Tanner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Pogoda w najbliższych dniach ma się poprawić więc w związku z tym zastanawiam się nad ewentualną wizytą w Bielsku w celu pośmigania. Ja jeszcze w Bielsku nie byłem nigdy więc totalnie nie znam okolicznych tras. Czy ktoś ewentualnie mógłby pomóc mi i zdradzić jakieś fajne trasy? Bo nie mam za bardzo ochoty jechać na żywioł, jeszcze zginę i co będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 koncertownik wiesz jak jest wieczorem Ci napisze jak bedzie.;] ja tez sie pisze na to spotkanie bo jednak nie jade na maraton.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 nom czyli termin(y) to od 28-do 1września jeszcze się zobaczy na pogode. w sumie chyba najlepiej tego 1szego. czyli wstępnie : 1. Aga 2. Paweł (szczęsny) 3. Marcin 4. trroy 5. Tanner 6. Omen a jaka traska? proponuje góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 mi jest obojetne jak traska.;] mam takie pytanie czy ktoś z Was miałby chile czasu żeby w środe w okolicach południa przejechać sie na przegibek?? Bo jutro wyjeżdzam do Jeleśni a w środ wraz z kumplem będziemy wracać do Siebie. trase mamy z Jelesni przez żywiec, potem wspinamy sie na Żar, stamtąd zjeżdżamy czerwonym szlakiem i zaczynamy kolejna wspinaczkę na Chrobaczą łąke z której zjeżdżamy na przegibek. Chcemy jechać przez Bielsko i następnie kierować sie w stronę tych, tylko boimy sie możemy sie trochę pogubić i stad moja prośba. Mógłby ktoś poświecić na trochę tak cennego czasu?;] pozdrawiam Omen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 no mi też pasuje po 28sierpnia ale szczerze wole przez tydzien niz na sobote czekac.. soboty i niedziele to takie magiczne dni sa... a co do Przegibka niestety Ci nie pomogę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 jakoś sobie poradziłem. ale dzieki za dobre checi.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 co z tym spotkaniem?? ustalony jakiś termin?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 jestem otwarty na każdy.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.