omen Napisano 24 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 no niby jest festiwal.;] ale dzem był u mnie w piekarach tydzien teamu i jakoś tak wole w góry pojechać.;] wiec kto jeszcze chetny? koncertownik szukaj odp na PW.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 24 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 nio,nie byłam jeszcze na zadnym koncercie gdzie Dzem gral wiec chce sie sama przekonac a ze muzyka w mojej piramidce wartosci jest.... od niej wazniejsze sa chyba tylko 3.rower 2.gory i ..... 1.(o zgrozo!) Szczęsny a jak mogę się pochwalić to dziś mija nam 10 miesięcy p.s. przepraszam ze tak nierowerowo sie wtracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 24 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Ale w tym roku na Ryśku niewiele atrakcji moim zdaniem, w zeszłym roku była Coma, Ptaky, a w tym? Dla samego Dżemu nie opłaca mi się iść, bo już chyba ze sto razy byłem... Ma się te przywileje mieszkania w Ryśkowym mieście (w Tychach)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 aga to jechałabyś z Nami?;] tempo rekreacyjne badz dostosowane do wszystkich.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 24 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Aga się papierami nie zajmie bo Agi za siostrę nie chcą a za automatyczną szmatę do roweru robić nie będę !! xD(a poza tym w sobotę i niedzielę jest Tyski festiwal ;> ) Nie szmate, a myjke, szmata moze sie niepoprawnie kojarzyc A papierami nikt sie nie moze zajac bo na pon maja byc gotow, a i kasa na szose musi byc Ale gdyby nie to... a jak mogę się pochwalić to dziś mija nam 10 miesięcy p.s. przepraszam ze tak nierowerowo sie wtracam Moje gratulacje A w weekend jest tez Operacja Poludnie, wolalbym na to isc niz na Tyski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 UWAGA: mam dosc dziwne pytanie- mialby ktos z Bielska pozyczyc bagaznik rowerowo-samochodowy na 2 tygodnie? A juz zupelnie najchetniej Thule FreeWay 968 Albo jakis inny byle do Corolli '06 Napiszta cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 aga to jechałabyś z Nami?;] tempo rekreacyjne badz dostosowane do wszystkich.;] niestety,odpada.... a bagaznika to sama ostatnio poszukiwalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Z bagaznikiem nie pomoge (mam samochod wielkopojemny ) ale... moge powiedziec jak bylo dzis na Pilsku, istny harrcore! Do Miziowej jeszcze pogoda byla w miare, tylko silny wiatr ale zatrzymalismy w schronisku sie na mala przerwe i w miedzyczasie do wiatru doszedl deszcz... temp niby ok 12-14 ale odczuwalna jakies 5st! Jakos wdrapalismy sie na to Pilsku i tu maly zonk, nie mam kluczykow od samochodu... Kumple pojechali wiec dalej sami w kierunku przel. Glinne i ja w slimaczym tempie wracalem po wlasnych sladach i o dziwo kluczyk sie ZNALAZL! Zostal w zamku!!! Grrrrr.... A ja stracilem piekny zjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 to na razie jade ja, mrówa i blue od chrobaczej. ktoś jeszcze sie pisze?;] mrówa juz nie jedzie.;/ wyjazd stoi pod znakiem zapytania?? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Jak czas pozwoli i zdrowie to jadę z wami, ale ja wyjeżdżam na chrobaczą od porąbki. Kurde mam nadzieję że tym razem nie odpadnę. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 26 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Poratujcie... Nikt nie ma samochodowego bagaznika na rower pozyczyc? Biedny biker nie wytrzyma 2 tygodni bez bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam panowie. wiec na razie wyjazdu nie odwołuje.;] pojadę tym pociągiem http://rozklad.pkp.pl/bin/traininfo.exe/pn...1185481450& Ja jadę z Katowic i przy dworcu będę sie czaił od jakoś 6 rano. Wychodzę na bielsko białej głównej. W Tychach najprawdopodobniej dołączy do mnie koncertownik.;] tam będziemy jakoś do 8:30 a potem ruszamy na przegibek. I dalej.;D Jeżeli ktoś byłby jeszcze chętny się dołączyć to zostawiam mój nr kom 692556177. Jedziemy oczywiście w sobotę rano czyli 28.07.07. Trasa tak jak wcześniej podawałem Bielsko - przegibek - tam odbijamy na szlak niebieski w stronę Gaiki - następnie skręcamy w lewo i z niebieskiego szlaku zjeżdżamy na czerwony w stronę Chrobaczej Łąki - stamtąd zjeżdżamy "asfaltem" do miedzybrodzia i następnie atakujemy na Żar czerwonym szlakiem. Z Żaru zjeżdżamy asfaltem i potem każdy w Swoja stronę.;] Ja jadę na śląsk, koncertownik też pewnie ze mną duża cześć pojedzie. Jak reszta to niewiem, bo niewiem kto może jeszcze pojechać. Pisał sie Blue wiec czekamy na jego decyzje oraz mjack. Ja czekam dalej.;] z tego co widzę na http://meteo.icm.edu.pl/ pogoda powinna być w sam raz na bika.;] pozdrawiam.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 No niestety stało się, co nie miało się stać i również niestety koncertownik odpada z puli na jutrzejszą wycieczkę w okolice Bielska. Przepraszam za zamieszanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 no to wycieczkę odwołujemy. szkoda. może w innym terminie sie jakoś zgadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 28 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Shadow, przerabiałem niedawno bagażniki, jak Thule FreeWay 968 to dodatkowa tablica swietlna i rejestracja - bagażnik zasłania swiatła i blache, policja Ci sie doczepi. Jak juz zmontujesz dodatkowe światła (thule 119zł, polskie 69zł) to musisz je jakoś podłączyć - musisz mieć wyprowadzoną instalacje na tył. No chyba, że już ją masz, ale to znaczyłoby, że masz również hak. No a jak hak to bierzesz bagażnik na hak a nie na klape i koło sie zamyka Bierz coś na dach, niskie auto masz wiec spoko, bagażnik na relingi zamocujesz raz i zdejmiesz dopiero na zimie żeby łatwiej Ci sie dach odśnieżało, za to auta z bagażnikiem na klapie raczej na parkingu nie zostawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 28 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Z tym ze cala baza na dach i bagaznik sa duzo drozsze niz te na klape... A i ograniczenie chyba do 80km w predkosci jest Haka nie stwierdzono, instalacji tym bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanner Napisano 28 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Tansze niz ten na klape + mandat :] Aha, a z rowerami z tylu pojedziesz 90? Bez jaj Przejedź się na Wapienną (za lider pricem w lewo jadąc krakowską do góry) i po lewej masz myjnie, wejdź tam, na zapleczu jest sklep THULE, facet ma dość duży wybór, pogadaj z nim, przymierz bagażnik itp, na pewno dobrze doradzi. Ma też inne firmy, np TREVISO (jest taki model podwyższany, co nie zasłania świateł i tablicy, za 260 chyba), ale imho lepsze niższe modele thule niż troche lepsze mniej znanych firm. Thule ma 5l gwarancji a Treviso chyba tylko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 28 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 jak tak czytam te wasze rozważania, doradzania.. Ja bym już chyba wolała podróż pociągiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 28 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Taaaa Aga, nad morze i z powrotem na pewno tansze niz klapa i mandal, a co do Thuli to maja gware na 150 km/h wiec spoko by bylo W sesie te na klape, a podwyzszanych nie chce Pojade i pogadam, a jak nie to zapytam w Twomatku czy nie mogli by sciagnac Dzieki Tanner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Shad pojechał i cicho.... wszyscy gdieś na wyjeździe jesteście? ja Was żegnam na tydzień !! zamieniam rower na płetwy i do jeziorka do zobaczenia(mam nadzieje na jaiejś gorce) jak się znów zbierzemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 jedzie ktos do michałowic na maraton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczesny Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Co tak ucichło? moze zaczniemy planować Ustawke tak na koniec wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjack Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Hello ziomki, mam do sprzedania siodełko ze scotta scale '06 stan idealny! i hamulce scott comp z średnio wytartymi klockami. Piszę tutaj bo nie chcę się bawić w wysyłanie, a z Wami to można się umówić gdzieś np w bielsku, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 myślę że dobry pomysł ze spotkaniem się jeszcze w te wakacje moze tym razem w liczniejszym gronie (np z rodzina shada ) znajac nas chyba fakttycznie trzeba sie zacząć umawiac powoli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 ja bym sie pisał na takie spotkanie.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.