Karhu Napisano 14 Maja 2016 Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Cześć. Planuje z rodzinka 4 dniowy wypad na Ukraine przekraczając przejście w Dołhobyczowie. Dziennie planujemy przejechać jakieś 50-70km. Wycieczka ma odbyć się na początku Lipca.Ktoś tam był? Co można zwiedzić? Gdzie spać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perepin Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Gdzie was tam niesie, przecież to jest niebezpieczne Zapraszam w góry aby wypocząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karhu Napisano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Niebezpieczne? Człowieku nie było cie tam... Dla nas Polaków to czysta przyjemność, wojny nigdzie niema. W zeszłym roku byłem w Odessie za śmieszne pieniądze. W restauracji za obiad z dwóch dań piwem i deserem płacisz do 10zł....Niesie mnie tam dlatego że tanio.. i to bardzo tanio... Może w Kijowie jest wojna ale tutaj? Gdyby nie te groby we Lwowie na cmentarzu wątpię że ktoś by się połapał że tam wojna jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 15 Maja 2016 Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 @@perepin,Nieźle zaczynasz przygodę z tym forum... Piszesz w 4 tematach to samo... Według ciebie wszędzie jest niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlazzmen Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 byłem w Czarnobylu w tym roku i mogę opowiedzieć jak wygląda sytuacja w obwodzie Kijowskim granice przekraczaliśmy w Dorohusku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karhu Napisano 17 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 To opowiadaj wszyscy chętnie posłuchamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.