iras Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Chętnie ustawie sie na ten wekend, ale ja mam w sobote robotę więc tylko niedziela mi zostaje. O zapomniał bym dodać fajne te fotki z ostatniej wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 mi rowniez bardziej pasuje niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Nam z Rycerzem, póki co, wszystko jedno - ergo: na dzień dzisiejszy może być niedziela . Pozdrówko zgodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Mi tez jest wszystko jedno jaki to bedzie dzień moze byc i niedziela ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 czyli rozumiem, ze niedziela jaki plan? o ktorej i gdzie? standardowo przy zoltym przystanku? w sumie jestem jeszcze troche chory, ale chec jazdy jest wieksza ;] tym razem dojade do Teresina samochodem, bo bede w kiepskiej formie po chorobie. PS. nie zlinczujcie mnie za brak kasku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 My - jak zwykle - będziemy dojeżdżać z Wawy, więc dobilibyśmy do was jakoś np. w Roztoce, jak ostatnio. Roztoka to dobre miejsce na ustawki . No, chyba, że ktoś ma inny pomysł, gdzie moglibyśmy się spotkać na trasce ("ktoś" = Irek , bo zapewne on będzie miał najwięcej do powiedzenia względem przebiegu trasy)... Pozdrówko wyczekujące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 My - jak zwykle - będziemy dojeżdżać z Wawy, więc dobilibyśmy do was jakoś np. w Roztoce, jak ostatnio. Roztoka to dobre miejsce na ustawki . No, chyba, że ktoś ma inny pomysł, gdzie moglibyśmy się spotkać na trasce ("ktoś" = Irek , bo zapewne on będzie miał najwięcej do powiedzenia względem przebiegu trasy)... Pozdrówko wyczekujące ... O której możecie być w Roztoce, ew. w innych punktach pośrednich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Myślę, że jak poprzednio: między 11.00 a 12.00 (Roztoka). Chyba, żeby coś poszło niezgodnie z planem :glare: ... ale w razie czego mamy telefony . Będziemy jechać czerwonym szlakiem od Dziekanowa. Wcześniej mijamy np. Rurę :wink: ... Pozdrówko optymalizujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Myślę, że jak poprzednio: między 11.00 a 12.00 (Roztoka). Chyba, żeby coś poszło niezgodnie z planem :glare: ... ale w razie czego mamy telefony . Będziemy jechać czerwonym szlakiem od Dziekanowa. Wcześniej mijamy np. Rurę :wink: ... Pozdrówko optymalizujące To jeszcze o której możecie być przy Rurze i w Dziekanowie? Jak mi się uda to bym się dołączył, tylk jeszcze nie wiem czy z domu na rowerze, czy później dojadę gdzieś samochodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Pod Rurą najpóźniej o 9.00 (8.45-8.50 zapewne); w Dziekanowie przed 10.00 (ostatnio byliśmy tam o 9.30). Przy czym pod Rurą się nie rozsiadamy . Chcielibyśmy być w Dziekanowie podobnie, jak ostatnio - czyli przed 10.00. Im wcześniej, tym lepiej. Najlepiej byłoby się zgadać telefonicznie: o której dokładnie startujemy i w związku z tym o której spodziewamy się być w umówionym miejscu. Ile czasu zajmuje ci dojazd pod Rurę/do Dziekanowa :question: Pozdrówko precyzujące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Pod Rurą najpóźniej o 9.00 (8.45-8.50 zapewne); w Dziekanowie przed 10.00 (ostatnio byliśmy tam o 9.30). Przy czym pod Rurą się nie rozsiadamy . Chcielibyśmy być w Dziekanowie podobnie, jak ostatnio - czyli przed 10.00. Im wcześniej, tym lepiej. Najlepiej byłoby się zgadać telefonicznie: o której dokładnie startujemy i w związku z tym o której spodziewamy się być w umówionym miejscu. Ile czasu zajmuje ci dojazd pod Rurę/do Dziekanowa :question: Pozdrówko precyzujące ... Pod Rurę to ze 20-30 min. Do puszczy na ogół jeżdżę do Łomianek (z domu ok. godziny) a potem czarnym szlakiem, lub kombinacją czarny, żółty, zielony. Gdyby udało mi się wybrać to będę dzwonił, ale zależy to od planów innych domowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Zielony jest teraz paskudnie piaszczysty - w przeciwieństwie do czerwonego, którym jedzie się bardzo fajnie (w obu przypadkach mówię o odcinku wschodnim, do Roztoki). OK, w takim razie będziemy czekać na jakiś sygnał. Zostaw nr tel. na miom privie - będziemy się w razie czego komunikować . Pozdrówko w fazie ustaleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no to teraz czekamy na przewodnika, zeby ustalic czas oraz miejsce naszej zbiorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 bialykom, Kviki to ustawimy się na przystanku jak ostatnio, o godzinie 10 rano w niedziele , myślę że do 11 spokojnie dotrzemy do Roztoki. To tylko 17 km asfaltu. Tak sobie myślę żeby jechać od Roztoki zielonym i niebieskim szlakiem aż do Famułek Brochowskich, żółtym rowerowym do, Famułek Królewskich :arrow: szlak czerwony :arrow: niebieski przez wydmy w Starej Dąbrowie do żółtego nim do zielonego i do Roztoki. Będzie to ok 60 km. Jeżeli ktoś ma inny pomysł na trasę to niech pisze, ewentualnie trasę uzgodnimy na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no to do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Jak dla nas wstępnie może być . W Roztoce i tak siądziemy jeszcze nad mapą ... Ale "niebieski szlak" obowiązkowo . I inne podobne doń fragmenty puszczy jak najmilej widziane :030: ... Pozdrówko pofałdowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 A czy jechaliście tak: z Roztoki czerwonym szlakiem niespełna kilometr i w miejscu gdzie odbija po skosie w lewo, dalej jedziemy na wprost. W ten sposób przedzieramy się przez liczne pasy wydm. I tak aż do żółtego szlaku biegnącego z Granicy na północ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Tak właśnie jechaliśmy ostatnio . Pozdrówko deja vu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2006 No dobra ja sie pisze jak tylko pogoda bedzie ok i wszystko wypali to jedziemy. Białykom o której w Teresinie sie umawiamy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 kolo 9.40 tam gdzie ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Moze byc tam gdzie ostatnio to o 9:40 bede czekal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 i po ptokach u mnie 102,5 km. przygody typu "zagubiony lancuch" swietne towarzystwo i piekny kampinos tak mozna jezdzic czekamy na zdjecie grupowe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Moje biedne nogi u mnie cos koło 90 km wyszło. A akcja zgubiony łancuch była kocacka:P Czekamy na zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Września 2006 Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Oto i fotki (na tle pozostałości średniowiecznego grodziska): Niepozowana (chłopak w niebieskiej koszulce schodzi, ponieważ został zaangażowany jako wykonawca fotki poniżej ); Pozowana :030: (cała ekpia w komplecie dzięki uprzejmości chłopaka w niebieskiej koszulce ) I więcej nie ma, bo nie było czasu pstrykać ! Traska super (dzięki dla irasa i dla Kajmana, który przeprowadził nas od Wilkowej Góry do Wólki Węglowej fajnym miksem szlaków i bezdroży ). Na liczniku 140 km (bez paru metrów); z czego po terenie - odjąwszy cały asfalt - wyszło min. 85km. To lubimy Czekamy na powtórkę ... Pozdrówko w najwyższym stopniu usatysfakcjonowane PS. bialykom: jeszcze raz dzięki za spinkę do zguby :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Mi wyszło 149 km (dom-dom). Jeszcze nigdy tyle nie przejechałem. Dziwnie dobrze się czułem pod koniec wycieczki i wieczorem w domu. Ale rano nogi były jakieś takie miękkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.