Skocz do zawartości

Kampinos,Sochaczew,Żelazowa Wola,Teresin

Kviki

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, ja już gdzieś pisałem ze jestem z tych okolic, ale co tam. Najbliżej mam to do Teresina chyba ze 7 km, a Kampinos to prawie zawsze odwiedzam jak jade sobie pośmigać po KPN-ie, ale on oddalony jest odemnie o 15km.

Iras a to skad jestes ?? Podaj gg to ustawimy sie któregos dnia.

Eeee Żyrardów nie jest tak wcale daleko. To jakies 45 min drogi rowerem odemnie takim srednim tempem. Czasem sobie przejezdzam przez Zyrardow jak jade np do Grodziska do sklepu rowerowego :)

A co do wspolnego wypadziku to ja nie mam nic przeciwko jesli tylko bedzie pogoda :blush:

ja to sobie myślę żeby pojechać tak: Kampinos nasępnie niebieskim potrm czerwonym szlakiem do Roztoki ,potem zielonym, czeronym i czarnym do cm. Palmiry nastepnie czarnym do Janówka i dalej asfaltem przez Truskawkę i w Wierszach zjechać na czerwony szlak biegnący do Roztoki dalej zielonym do Górek nasępnie do Kampinosu. dystans to ok. 75 kmm podobną trasą jechałem w ostatni piątek.

ale to jest tylo moja propozycja.

niejestem dokładnie pewien opisu trasy bo niechce mi się sięgać po mapę ale wszystko powinno się zgadzać :confused:

No i jestesmy po 85 km trasie po Kampinosie;] trasa super piachy błoto itp. Tepo mielismy srednie głownie przez moja noge ale co tam nastepnym razem bedzie lepiej. Naprawde moge polecic ta trase ;] Pozdro dla Irka i bartka którzy znosili moje kaprysy zwiazane z noga :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...