Kviki Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Tak jak w temacie niech wpisza i przedstawia sie osoby z tych okolic:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Bemowo, do kampinosu z 20 minut Karol jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Siema, ja już gdzieś pisałem ze jestem z tych okolic, ale co tam. Najbliżej mam to do Teresina chyba ze 7 km, a Kampinos to prawie zawsze odwiedzam jak jade sobie pośmigać po KPN-ie, ale on oddalony jest odemnie o 15km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 4 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Siema, ja już gdzieś pisałem ze jestem z tych okolic, ale co tam. Najbliżej mam to do Teresina chyba ze 7 km, a Kampinos to prawie zawsze odwiedzam jak jade sobie pośmigać po KPN-ie, ale on oddalony jest odemnie o 15km. Iras a to skad jestes ?? Podaj gg to ustawimy sie któregos dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Można się ustawić któregoś wekendu czemu nie , a nr. gg jest w moim profilu, od momentu zalogowania na Forum. Ja w najbliższą sobote albo niedziele coś kombinuje by pojeździć sobie po kampinosie ale to zależy do pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 no to ja tez sie wpisze, chociaz mieszkam troche dalej -> Żyrardów. oczywiscie jestem chetny na wszelkie wspolne wypady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Eeee Żyrardów nie jest tak wcale daleko. To jakies 45 min drogi rowerem odemnie takim srednim tempem. Czasem sobie przejezdzam przez Zyrardow jak jade np do Grodziska do sklepu rowerowego A co do wspolnego wypadziku to ja nie mam nic przeciwko jesli tylko bedzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 a kto napisal, ze jest "tak daleko" ;] najchetniej wybral bym sie na jakas wycieczke do kampinosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to Iras i Ty i juz mamy 3 osobowa grupke osob któe sa chetne na wypadzik Teraz trzeba tylko dogadac szczegóły no i liczyc na pogode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 mozliwe ze zabiore kogos z soba. planowanie trasy zostawiam wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ja mam przewodniki po szlakach rowerowych w koło puzsczy ale w puszczy nie zabardzo wiem jak sie poruszac. Kurde jak bedzie tak wiało jak teraz to to bedzie cholernie meczaca wycieczka nawet w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 pogoda szykuje sie ladna. ma nie wiac jak teraz. trzeba dogadac sprawe, bo ja sie juz napalilem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Napiszcie do mnie na gg 7049345 to sie dogadamy jak chcecie to zrobie zdjecia mapek i wysle do was albo moze lepiej zapodac je tutaj co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ja to jestem otwarty na propozycje trasy, kampinos mam cały objeżdżony wzdłuż i wszerz, szlaki i inne drogi. W końcu jóż 2 lata jak jeżdżę po puszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No to ja mysle ze nie bedziemy ukladac trasy teraz tylko jak sie spotkamy. Ja proponuje spotkanie na stacji w teresinie co bo i tak bedziecie pewnie jechac przez teresin ?? O której sie spotykamy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ja to ustawił bym się na drodze Teresin- Kampinos, na piewszym przystanku autobusowym zaraz za Utratą (taki żółty na skrzyżowaniu ) o godzine 11.00 w sobotę bo do Teresina trochę mi nie podrodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No spoko mi to pasuje wiem gdzie jest ten przystanek. Niech inni sie wypowiedzą czy im pasuje to miejsce i godzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip79 Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 witam serdecznie.Tydzień temu robiłem traskę z Roztoki zielonym szlakiem do Granicy i powrót niebieskim a potem czerwonym do Roztoki.W sumie ok 30 km,polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ja to sobie myślę żeby pojechać tak: Kampinos nasępnie niebieskim potrm czerwonym szlakiem do Roztoki ,potem zielonym, czeronym i czarnym do cm. Palmiry nastepnie czarnym do Janówka i dalej asfaltem przez Truskawkę i w Wierszach zjechać na czerwony szlak biegnący do Roztoki dalej zielonym do Górek nasępnie do Kampinosu. dystans to ok. 75 kmm podobną trasą jechałem w ostatni piątek. ale to jest tylo moja propozycja. niejestem dokładnie pewien opisu trasy bo niechce mi się sięgać po mapę ale wszystko powinno się zgadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2006 No spokow mozna zrobic taka trase mi pasuje. Tylko nie wiem czy po całym togodnu grania w noge dam rade. Ale pewnie dam. Wiec spoko sobota o 11 sie umawiamy;] Pisac kto chce jechac zemna i z Irasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 5 Września 2006 Udostępnij Napisano 5 Września 2006 oby pogoda dopisała a trasa jest wmiarę łatwa, droga powrotna to asfalt i w znacznej większiści utwardzone szlaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2006 No i dzis pogoda juz robi sie piekna od samego rana swieci słonce wiec mam nadzieje ze w sobote bedzie równie łądnie;] A to wreszcie jedziemy tylko we dwoch?? Nikogo chetnego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 jak nikogo, ja dzis dowiem sie, czy zabieram kogos z soba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 9 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2006 No i jestesmy po 85 km trasie po Kampinosie;] trasa super piachy błoto itp. Tepo mielismy srednie głownie przez moja noge ale co tam nastepnym razem bedzie lepiej. Naprawde moge polecic ta trase ;] Pozdro dla Irka i bartka którzy znosili moje kaprysy zwiazane z noga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 9 Września 2006 Udostępnij Napisano 9 Września 2006 ;] moj dystans byl nieco dluzszy - 120,5 km. dobra trasa i piekne tereny. trzeba to powtorzyc, ale tym razem moze w wiekszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.