Endrjuu Napisano 13 Maja 2016 Napisano 13 Maja 2016 Hey mam do wyboru dwa rowery, oba rocznik 2015. Scott za 2200 Kellys za 2400, lepszy osprzęt ma Gate 10, markowo pewnie lepszy Scott! Proszę o poradę ktory wybrać?
Rulez Napisano 13 Maja 2016 Napisano 13 Maja 2016 Usiąść przymierzyć i wybrać ten który bardziej pasuje, na pewno pozycja na tych rowerach nie jest taka sama ...
Endrjuu Napisano 14 Maja 2016 Autor Napisano 14 Maja 2016 Oba sprawdzałem, ale krótko bo pogoda nie pozwołila na wiecej, przez ten krótki czas różnicy znacznej nie zauważyłem, zaznaczam, że mój poprzedni rower to pseudo rower komunijny. Trochę bardziej skłaniam się do Kellys - lepszy osprzęt i kółko 29. Dzisiaj będę testował inne marki! Jakieś propozycje rowerów w tym przedziale cenowym?
Mod Team adamos Napisano 14 Maja 2016 Mod Team Napisano 14 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.