Skocz do zawartości

Wielkopolanie łączmy się :D

PatiS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Strzeszyn Grecki!!!:) tak btw, szukam kogoś chętnego na przejażdżki/wycieczki/wyprawy weekendowe:) Super sportowcem raczej nie jestem, ale powinienem ogarnąć:D mam 24 lata - hehe, trochę to jak anons brzmi:P

Napisano

Niemłody, ale też nie stary, z fajnym kaskiem, z pięknymi oczyma skrytymi za okularami z ramy w kingkrossie, poszukuje nie za szybko jeżdżącej w odpowiednim wieku Rowerzystki. Szybko jeżdżące proszę nie zgłaszać swoich akcesów, z powodu, po pierwsze, że jak mi się spodobasz, a ja Tobie nie, to nie będę mógł Cię dogonić, po drugie, jak ja spodobam się Tobie, a Ty mnie nie, to nie będę mógł Ci uciec :icon_arrow:

oczywiście żartuję apropo's nawiązania do anonsu przez kolegę Saymona :icon_arrow:

Wita Pyradox z Poznania warty poznania :icon_arrow:

Napisano

Witam tak jak kolega wyżej pochodzę z południowej wlkp tylko z małą róznica bo z Ostrowa Wielkopolskiego a nie Rawicza pozdrawiam :wallbash:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam, jestem z Ułanowa gmina Kłecko, powiat Gnieźnieński, w naszych okolicach i gminie to chyba tylko dwóch rowerzystów:( w Wągrowcu już kilku poznałem, jest ktoś może z moich okolic? okolica to dla mnie ok 30/40 km :)

Napisano

Witam, jestem Poznania. Ale często bywam i jeżdżę na rowerze w Zaniemyślu i jego okolicach. Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...