miskov17 Napisano 30 Sierpnia 2009 Napisano 30 Sierpnia 2009 Zapraszam na co niedzielne wycieczki: http://www.growi.cp5.win.pl
Adam620 Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 Środa Wielkopolska, ~30km od Poznania, 25 od Wrześni, często bywam tam na torze, może ktoś mnie widział? Czerwony Hexagon V6, najczęściej strój Krossa. I czy jest ktoś może okolic Środy ? Ja jestem z Środy Wielkopolskiej;D Miasto niskich podatków i Ludzi aktywnych zaprasza!!
stigzak Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Witajcie. Jestem z Murowanej Gośliny. Ulubiona okolica to oczywiście Puszcza Zielonka łącznie z Dziewiczą Górą Preferowana trasa to kombinacja trasy Mini z MTB Powerade Marathon z własnymi, leśnymi kątami.
TocaS Napisano 12 Września 2009 Napisano 12 Września 2009 Witoj Trzeba będzie kiedyś zebrać Poznań i okolice by zrobić jakiś wypad, np Poznański Ring.
kosciczek Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 Witam! Jestem z Chodzieży i zapraszam wszystkich do "Szwajcarii Chodzieskiej" gdzie naprawde można posmigać. Jeśli ktoś chce z nami pojezdzić zapraszam na stronę www.chtr.pl
mickey1502 Napisano 25 Września 2009 Napisano 25 Września 2009 Witam, jestem ze Zbąszynia, rowerkiem zacząłem jeździć w tym roku... Zbąszyń leży 80km na zachod od Poznania pozdro.
leszg Napisano 26 Września 2009 Napisano 26 Września 2009 Czy jest ktoś z Ostrzeszowa lub okolicy na tym forum ?
mako7 Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 Witam, może jest ktoś z Obornik? Bardzo Bliska Okolica Obornik Pozdrawia...
TocaS Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Wczoraj prawie tam dotarłem, ale zawróciłem w Bogdanowie. Pozdrawiam
BorysCh1 Napisano 11 Października 2009 Napisano 11 Października 2009 Witam, ja jestem z Lubonia... Często trenuję w o okolicach Stęszewa, Mosiny, Kórnika... Jak ktoś ma ochotę to możemy pojeździć razem...
ludwik997 Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 Witam i pozdrawiam z Krotoszyna może sie gdzieś dogadamy na jazde?
Biera Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 w Krotoszynie jest mała ekipa, ale raczej pracująca. pewnie w okolicy lata coś będziemy jeździć, bo póki co ja wszystkie rowery mam w Poznaniu.
ludwik997 Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 no wiem. właśnie mam w planach pojezdzić z kimś z większym doświadczeniem bo jak na razie aby z jednym ziomkiem jezdzimy reszta ekipy z krotoszyna to chłopaki w moim wieku <18 lat tagże każdy woli jezdzić po mieście nie dalej niż 35km. cieżko ich zmotywować do jazdy, troche smutne to no ale bywa nic ... trzeba sie zbierać na rower chodź zimno -15*C z tego co tata tu mi mówi
TocaS Napisano 20 Grudnia 2009 Napisano 20 Grudnia 2009 No proszę ktoś się tu w ogóle odezwał bo przecież na tym forum Wielkopolska to cicho jak makiem zasiał.
trekkOSW Napisano 27 Grudnia 2009 Napisano 27 Grudnia 2009 w krotoszynie przy pttk sa rowerzysci.bylem z nimi na setce jesienia.extra jazda.w sumie wyszlo 125km.a po jezdzie prosto na nocke do pracy pozdrawiam z ostrowa wlkp
Pako1 Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 Witam AAA ja ze Strzeszyna Greckiego na koniec roku jeszce bym gdzies pojechał
TocaS Napisano 28 Grudnia 2009 Napisano 28 Grudnia 2009 a czy ty czasami nie jeździsz Lutycką rano ??
Mod Team michuuu Napisano 29 Grudnia 2009 Mod Team Napisano 29 Grudnia 2009 Witam! Poznań rulezzzz ... Kiedys Wilda, potem Rataje, pozniej Grunwald, jeszcze pozniej okolice Malty, a na starosc - Stare Miasto ... Chetnie podczepilbym sie pod jakas mniej lub bardziej zorganizowana grupe celem uskuteczniania mniej lub bardziej cyklicznych wycieczek. Kiedys na goralu, teraz jednak - na starosc - na trekkingu. Pozdrawiam! Jakob Witam wszystkie pyry z Poznania i Wielkopolski a szczególnie smakoszy dużego jasnego u pani Halinki nad Rusałką. Jakob co to jest starość?
trekkOSW Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 szukam mapy ze szlakami rowerowymi okolic pyzdr
Przeor Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 Bardzo ładne tereny, po prostu uwielbiam tam jeździć. A najlepszy wg mnie jest szlak czerwony z Białobrzegów do Lądu (ale omijając Zagórów). Kupa piachu, błota , szuwarów i krzaczorów, łatwo zabłądzić, co nieraz mi się przydarzyło. Ja te tereny poznawałem najpierw za pomocą atlasu drogowego o takiej skali (zeskanować sobie odpowiednie strony, print i wio - polecam ten sposó, żeby były widoczne wszystkie ścieżynki, a potem to już się zapuszczałem gdzie popadnie. Teraz to już się tam nie zgubie No chyba, że na wspomnianym czerwonym szlaku, cały czas mnie zadziwia
keramp Napisano 4 Stycznia 2010 Napisano 4 Stycznia 2010 Mam takie coś "WIELKOPOLSKA atlas turystyczno-drogowy" skala 1:75000. Atlas jest z TOPMAP-y (topmapa.pl)"Zasięgu" nie podam cała Pyrlandia (plus cosik) Wyszła tez taka mapka "POWIAT Wrzesiński mapa turystyczna" tam tez jest kawałek wokół Pyzdr, mapa sięga kawałek poza granice powiatu.Też z TOPMAP-y. "Zasieg" wyznaczaja linie przebiegające przez: południe się kończy na linii Boguszyn(Chocicza)-Żerków-Gizałki, zachód Brzeźno(za Neklą)Boguszyn (Solec, Chocicza), wschód lotnisko wojskowe pod Powidzem-Słupca-Nowy Toporów, północ Czerniejewo-kilometr pod Witkowem. Na obu papierowcach są szlaki pozaznaczane, kilka opisów co warto i gdzie(według autorów). Zdrówka
trekkOSW Napisano 5 Stycznia 2010 Napisano 5 Stycznia 2010 dzieki wlasnie w tym atlasie znalazlem okolice pyzdr i zaskoczyla mnie duza ilosc znakowanych szlakow.ale szukam cos jasniejszego i z opisem.napisalem maila do starostwa we wrzesni moze podesla jakies foldey itp. zapraszam w moje okolice.powiat ostrowski czeka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.