daVe Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 No to chyba nie będziemy mieli wyjścia, żeby się nie spotkać kiedyś na rowerach Chwilowo jestem trochę przeziębiony, ale jak już dojdę do siebie to się odezwę. Tymczasem kończymy ten off-topic. Pozdrawiam
kathon Napisano 1 Kwietnia 2009 Napisano 1 Kwietnia 2009 No proszę ilu bikerów przemierzających piękną Zielonkę się na forum znalazło. Pewnie nie raz i nie dwa mieliśmy okazję się mijać, a może uda się zorganizować mały zlot zielonkowych forumowiczów??
mlevy Napisano 7 Kwietnia 2009 Napisano 7 Kwietnia 2009 o. to ja się wpiszę. Liban/Dry Forest. najczęściej Malta/WPN/Zielonka. czerowny el nino na rebie/dziwny szosowy singiel
Bazz93 Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Kalisz a dokladnie 5 km od kalisza ;] KW Proponuje zrobic ankiete i kazdy zaznaczy skad jest wtedy bedzie lepiej widac z ktorego miasta najwiecej ludzi ;]
Damix Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Poznań , Wilda . Najczęściej jeżdże w okolicach Malty ;]
Dun Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 Poznan Grunwald, czarny Cannondale, czesto mozna mnie spotkac w lasku marcelinksim gdy krece interwaly ;>
ased Napisano 14 Czerwca 2009 Napisano 14 Czerwca 2009 Jest nas zaledwie kilku, lecz chcemy zarazić Was pasją, jaką jest jazda rowerem W okolicy GMINY DOPIEWO jest wiele atrakcyjnych miejsc, do których najłatwiej można dotrzeć rowerem nie płosząc zwierząt i nie zanieczyszczając środowiska. Ułatwiają nam w tym wyznaczone liczne szlaki rowerowe jak "PIERŚCIEŃ DOOKOŁA POZNANIA" umożliwiające rowerzyście możliwie bezpieczny sposób podróżowania. Umawiamy się telefonicznie w sobotę, niedzielę lub dni powszednie, nie wyznaczamy stałych terminów dni i godzin. Jeździmy dla przyjemności przy okazji poznając walory WIELKOPOLSKI. Trasy, jakie pokonujemy wynoszą od 30 do 120 kilometrów, w zależności od kondycji i zaawansowania naszych kolegów. Podczas takich kilkugodzinnych wypraw (2 - 8 godz.) robimy oczywiście przerwy na jedzenie lub herbatę. Jeśli chcesz spróbować przejrzyj galerie i napisz maila. Najważniejsze: "NIE DAĆ SIĘ ZWARIOWAĆ", "NIE PATRZEĆ NA KOŁO", "JEŹDZIMY DLA PRZYJEMNOŚCI I ZDROWIA"!!! http://www.######muzyka.pl/?id=rower ######muzyka@######muzyka.p.win.pl
wokulsky Napisano 19 Czerwca 2009 Napisano 19 Czerwca 2009 Poznan.. Wilda .. do zoba na szosie/ szutrze :]
tomek9871 Napisano 24 Czerwca 2009 Napisano 24 Czerwca 2009 melduje się pierwszy rowerzysta z Zaniemyśla ok36km od poznania
widzim Napisano 25 Czerwca 2009 Napisano 25 Czerwca 2009 Poznań Naramowice a trasy najczęściej to: Pń - Biedrusko (skąd pochodzę ) Pń - Czerwonak i ogólnie Winogrady, Piątkowo, czasami Malta
TocaS Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Jest tu kto ze Wrześni ?? Interesuje mnie droga z Wrześni do Kostrzyna w strone Poznania. To zabudowana okolica czy same pola ? Bo jadąc z Gniezna idze wyłapać wiatr jak wjeźdzam w zabudowania to zauważyłem, że jest ok. I tak samo do Ciebie kolego Krzywo ciekawy jestem drogi z Konina do Wrześni z górki pod górkę ?? Pola, zabudowa ? No i mam na myśli szose.
TocaS Napisano 10 Sierpnia 2009 Napisano 10 Sierpnia 2009 ...ale Wy tu gadatliwi jesteście.... Wielkopolanie nie widać was !!
Przeor Napisano 12 Sierpnia 2009 Napisano 12 Sierpnia 2009 Jest tu kto ze Wrześni ?? Interesuje mnie droga z Wrześni do Kostrzyna w strone Poznania. To zabudowana okolica czy same pola ? Bo jadąc z Gniezna idze wyłapać wiatr jak wjeźdzam w zabudowania to zauważyłem, że jest ok. I tak samo do Ciebie kolego Krzywo ciekawy jestem drogi z Konina do Wrześni z górki pod górkę ?? Pola, zabudowa ? No i mam na myśli szose. Z Wrześni do Kostrzyna można jechać drogą nr92. Masz wtedy ładny asfalt, raczej bez zabudowań (od czasu do czasu coś się pojawia) no i jadąc w stronę Poznania na 99% będziesz miał w mordewind. Droga raczej ruchliwa ale do Kostrzyna masz przez cały czas (no prawie) pas awaryjny, dosyć szeroki po którym samochody nie jeżdżą. Parę razy tak jechałem ale szczerze się przyznam, że nie należy ta trasa do przyjemnych. Można też bokami ale to już tak łatwo się nie wyjaśnia:-) Wtedy jest troszkę dalej ale za to zdecydowanie bezpieczniej i przyjemniej
TocaS Napisano 12 Sierpnia 2009 Napisano 12 Sierpnia 2009 Kurde z tym w mordewindem z Gniezna wracałem to samo, tak dostałem w tyłek, że się w głowie nie mieści, w zabudowanych okolicach ten wiatr jest mniejszy. Co do jazdy głównymi drogami jestem przyzwyczajony i nie odczuwam żadnego lęku, nie rusza mnie to nie mniej jednak nigdy nic nie wiadomo. Jutro się okażę czy pojadę w stronę Wrześni potem mam plan odbić na Gniezno i jechać w stronę Trzemeszna tam jest miejscowość Jankowo Dolne prześpię się popływam, wezmę łódź w niedziele powrót. Jeśli nie będzie wolnych miejsc to pojadę do Mierzyna w stronę Międzychodu przez Pniewy. Tu też co prawda nie wiem jak z wiatrem, ale pewnie też bedzie.
Absolute Napisano 20 Sierpnia 2009 Napisano 20 Sierpnia 2009 A ja jestem z Poznania, dokładnie to z Kiekrza Pozatym to jestem nowy na forum więc witam wszystkich!!
maurycy89 Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 Wiatm, jestem tez nowy na forum, tez z kiekrza(poznań zachód). Jezdzi ktos nie raz na poligonie w biedrusku? Kiedy wróce do formy bardzo chętnie pojezdziłbym sobie z kimkolwiek po tamtejszych terenach. Mateusza pozdrawaim, znamy sie?
Jakob Napisano 29 Sierpnia 2009 Napisano 29 Sierpnia 2009 Witam! Poznań rulezzzz ... Kiedys Wilda, potem Rataje, pozniej Grunwald, jeszcze pozniej okolice Malty, a na starosc - Stare Miasto ... Chetnie podczepilbym sie pod jakas mniej lub bardziej zorganizowana grupe celem uskuteczniania mniej lub bardziej cyklicznych wycieczek. Kiedys na goralu, teraz jednak - na starosc - na trekkingu. Pozdrawiam! Jakob
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.