Skocz do zawartości

Wielkopolanie łączmy się :D

PatiS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Turek wita , nie wiem czy wie ktos gdzie to jest ? Ale jak by co, to jest tylko 140 km od poznania no i oczywiscie jest to wielkopolska :) Kilka razy jechalem do Poznania na rowerze , pozdrawiam .

Napisano

Wiadomo ze znamy Biedrusko. Mam na poligon 10 minut jazdy i bardzo lubie tam pojezdzic, tylko jak nie jest az tak mokro w tych drogach czologowych.

Napisano

Jest tylko Poznań! Oh ho!

Jest tylko Poznań! Oh ho!

Jest tylko Poznań! Oh ho!!!

Jest tylko Poznań heja ho!!

Strzeszyn Grecki, melduję się :D

JA też strzeszyn gracki! :)

na jekiej ulicy mieszkasz?? Ja- Horacego 17 :)

Biedrusko się kłania:) Zapewnie niejeden biker zna poligon w Biedrusku :)

He he a kojażysz może taką grupke kolarzy w zółtych strojach :P wszyscy koło 16 :P jeśli tak to nie raz mnie widziałeś :PP

• 7 miesięcy temu...
Napisano

Odkurzę temat - ekipo z Wrześni - może jakaś wyprawa rowerowa, bo ja jestem z Miłosławia (w roku akademickim - Poznań).

Napisano

To ja zapytam kogo widziałem dzisiaj z forum na Malcie z samego rana i się kąpał. Kątem oka zauważyłem (wielkie chyba) naklejkę XC-ZONE na goleni amorka. Jechałem z bratem i jak zrobiliśmy kółko to już nikogo nie było, więc nie miałem okazji potwierdzić swoich przypuszczeń.

Napisano

Witkowo wita również.

Mad Max: skoro mowa o wyprawie to proponuję 300km w ciągu dnia. Zapraszam!

Napisano

Bax21 nie wiem czy dam rade tyle... Może na początek ze 150-200? Poza tym, na razie mnie zostaje tylko weekend, bo w tygodniu mam praktyki, ale jak ktoś jest chętny to ja weekend mam wolny? Czekam na propozycje :) Sobota - Niedziela, ze wskazaniem na niedziele (ah, ta kosiarka...)

Napisano

spox, wszystko to tylko kwestia czasu. <_<

Jeśli chodzi o weekend właśnie nie wiem czy nie będe wtedy jechał tych 300km. Ale możemy się wybrać kiedyś na trochę krótszą trasę. Wystarczy spotkać się w połowie drogi i jazda! ;)

Napisano

No to daj znać, jak będziesz kręcił 300km to najwyżej nie będę jechał z Tobą cały czas. Oderwę się gdzieś jak nie dałbym rady. Odezwij się do mnie na GG 5531215 :)

Napisano

ORZECHOWO WITA ;) 14 km do Miłosławia- 25 do Wrześni :)

Bax21 bez przesady z tymi 300km ;P Taks samo jak Mad Max tyle nie zrobię. Chyba ze sie później gdzieś rozdzielimy. Z resztą uzgodnimy wszystko na PW lub gg (4781194). POzdro

Napisano

Spoko, ja pewnie nie będe miał nawet czasu na 300km, wiec na pewno się odłączę, ale z przyjemnością pojadę kawałek z kolegą z forum ;)

Napisano

Może nie siedzą na tym forum, Gniezno ma dość silną ekipę, znam jednego gościa z tamtejszej drużyny MTB, był u mnie we wsi na zawodach, poza tym organizował (był jednym z organizatorów dokładnie :) ) w zeszłym roku Maraton Skoda MTB w Gnieźnie.

Napisano

Stęszew się kłania...

dla orientacji...

przechodzi tędy południowo zachodni odcinek pierścienia wokół Poznania

zachodni skraj WPNu...

droga krajowa nr5 Poznań - Wrocław

:)

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Środa Wielkopolska, ~30km od Poznania, 25 od Wrześni, często bywam tam na torze, może ktoś mnie widział? Czerwony Hexagon V6, najczęściej strój Krossa. I czy jest ktoś może okolic Środy ?

• 2 tygodnie później...
Napisano
Środa Wielkopolska, ~30km od Poznania, 25 od Wrześni, często bywam tam na torze, może ktoś mnie widział? Czerwony Hexagon V6, najczęściej strój Krossa. I czy jest ktoś może okolic Środy ?

Ja jestem z Miłosławia. Chyba Cię kiedy świdziałem, jak jechałem samochodem do Środy, na trasie Miłosław - Środa Wlkp. W każdym razie przed Środą ,jakiś gość w stroju (chyba Krossa) jechał bez kasku! :) Nie wiem czy to Ty, ale możemy się kiedyś razem przejechać np. Zaniemyśl i te klimaty. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...