qla Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 W niedziele planuje być w poznaniu rowerem jak bedzie pogoda(oczywiscie to pojecie względne) i jechać z moja dziewcyzna na cytadele, wiec jeli che sie przjechac(ale uwaga !! TEMPO SPACEROWE...moja dziewczyna nie ma kondychy) jak komus to nie przeszkadza to zapraszam oczywiscie wsyztsko sie okaze w niedziele...jaka bedzie poogoda..w poznaiu bed ok. 11...nie wiem o której wyruszymy na cytadle ale pewnie od razu..wiec mozna by sie spotkac przy cytadeli...ok 12? w niedziele mozna dzwonic pod numer 668 416 431 a tak to na gg numer 2716498 (oczywiscie mozna sie w kazdej chwili odłaczyć, ale chodiz o sam fakt spotkania i pojeżdzenia razem chociaz z pół godiznki ) Pozdro!!! w niedziele rano postaram sie dac jescz etutaj info czy sie wybieram czy nie !
Mod Team Odi Napisano 6 Września 2006 Mod Team Napisano 6 Września 2006 A może jest jeszcze ktoś z Piły ? No witam Pilanina Ja również z Piły.
RafalB Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 W niedziele jest maratonw gnieznie, uderzcie tam bedzie duzo ludzi z Poznania. Ja tez bede ze znajoma, kumplem i jego kumplem
Dziski Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 Pobiedziska - 1/2 Pomiędzy Poznaniem a Gnieznem
Diensdale Napisano 8 Września 2006 Napisano 8 Września 2006 Poznan sie melduje. Antoninek zreszta. Bylem niedawno w Pobiedziskach. Sliczne miasto
Biera Napisano 8 Września 2006 Napisano 8 Września 2006 POZNAŃ (Winogrady) ej:) Moja dziewczyna mieszka na Winogradach:) trzeba się będzie zgadać jak przyjadę następnym razem:)
jonas Napisano 9 Września 2006 Napisano 9 Września 2006 No witam Pilanina Ja również z Piły. Ich auch.
dejot Napisano 12 Września 2006 Napisano 12 Września 2006 Od piątku ja również w poznaniu :] (Piotrowo/św Roch) Pozdro dla wielkopolskich Bikerów!
TocaS Napisano 18 Września 2006 Napisano 18 Września 2006 To ja też o sobie dam znać Poznań - Sołacz Nie mam dnia bez jazdy na rowerze jednakże zacząłem pracować i trochę mi to koliduje. Nie wspomnę już o policealnej co dwa tyg. zaocznie. Pozdrower dla bikerów z WLKP
tattooman Napisano 20 Września 2006 Napisano 20 Września 2006 Grodzisk Wielkopolski! Czy jest na forum ktoś z Grodziska??? Bo z tego co widzę na ulicach to u nas chyba cieniutko z bikerami!
majster Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 ja mam to samo wrażenie w moim mieście, a na forum przewinęło się sporo bikerów z ostrowa. muszę się wybrać na masę .
Biera Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 We wrześni złapałem gumę i pamiętam że przeklinałem na dętki Dębicy które kosztowały 9 zł (!!!) ale za to macie ścieżki rowerowe pod prąd które mi się bardzo podobały:)
loser Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 cze Poznan-Wichrowe (winogrady) mowie wam super wszedzie blisko !!!!!!!
sargo Napisano 5 Października 2006 Napisano 5 Października 2006 Moją bazą wypadową jest Dopiewo - duża wieś 20 km od centrum Poznania w lini prostej. 50% moich przejazdów to droga do pracy i uczelni (po asfalcie) a 50% do jazda w terenie - głównie po Wielkopolskim Parku Narodowym, a także po Pierścieniu Poznańskim. Zapraszam wszystkich w moje okolice!
Kryniu Napisano 14 Października 2006 Napisano 14 Października 2006 Witajcie - Swarzędz-Nowa Wieś -to ta część najbliżej Poznania
mihau Napisano 14 Października 2006 Napisano 14 Października 2006 Równiez Poznań... Rataje :-) Ale jak tak czytam te wasze wypowiedzi, to się okazuje, ze byłem już rowerem we wszystkich wymienionych miejscach poza trzema:> To trzeba bedzie nadrobić, ale chyba w przyszłym sezonie bo ostatnio to zimno jak [...] :]
Rysiek Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 Ostrzeszów wita jest ktos z tej dziury na forum ?
Biera Napisano 22 Października 2006 Napisano 22 Października 2006 O, warto wiedzieć W wakacje z Majstrem i Bartkiem_1990 przejeżdżaliśmy przez Ostrzeszów. fajne miasteczko tylko pizza... bleah...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.