Skocz do zawartości

Wielkopolanie łączmy się :D

PatiS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W niedziele planuje być w poznaniu rowerem jak bedzie pogoda(oczywiscie to pojecie względne) i jechać z moja dziewcyzna na cytadele, wiec jeli che sie przjechac(ale uwaga !! TEMPO SPACEROWE...moja dziewczyna nie ma kondychy) jak komus to nie przeszkadza to zapraszam :D oczywiscie wsyztsko sie okaze w niedziele...jaka bedzie poogoda..w poznaiu bed ok. 11...nie wiem o której wyruszymy na cytadle ale pewnie od razu..wiec mozna by sie spotkac przy cytadeli...ok 12? w niedziele mozna dzwonic pod numer 668 416 431 a tak to na gg numer 2716498 (oczywiscie mozna sie w kazdej chwili odłaczyć, ale chodiz o sam fakt spotkania i pojeżdzenia razem chociaz z pół godiznki :D )

Pozdro!!! w niedziele rano postaram sie dac jescz etutaj info czy sie wybieram czy nie !

Napisano

To ja też o sobie dam znać <_<

Poznań - Sołacz

Nie mam dnia bez jazdy na rowerze jednakże zacząłem pracować i trochę mi to koliduje. Nie wspomnę już o policealnej co dwa tyg. zaocznie.

Pozdrower dla bikerów z WLKP

Napisano

ja mam to samo wrażenie w moim mieście, a na forum przewinęło się sporo bikerów z ostrowa. muszę się wybrać na masę:) .

Napisano

We wrześni złapałem gumę i pamiętam że przeklinałem na dętki Dębicy które kosztowały 9 zł (!!!) ;) ale za to macie ścieżki rowerowe pod prąd które mi się bardzo podobały:)

Napisano

Moją bazą wypadową jest Dopiewo - duża wieś 20 km od centrum Poznania w lini prostej.

50% moich przejazdów to droga do pracy i uczelni (po asfalcie) a 50% do jazda w terenie - głównie po Wielkopolskim Parku Narodowym, a także po Pierścieniu Poznańskim.

Zapraszam wszystkich w moje okolice!

• 2 tygodnie później...
Napisano

Równiez Poznań... Rataje :-)

Ale jak tak czytam te wasze wypowiedzi, to się okazuje, ze byłem już rowerem we wszystkich wymienionych miejscach poza trzema:> To trzeba bedzie nadrobić, ale chyba w przyszłym sezonie bo ostatnio to zimno jak [...] :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...