Skocz do zawartości

Wielkopolanie łączmy się :D

PatiS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widziałem tu kilka osób z Ostrowa Wielkopolskiego...

Szukam towarzyszy do wycieczek rowerowych

Mam crossa i lubię jeździć dłuższe trasy na razie max 60km bo to początek sezonu (mile widziane trasy leśne, łąki, pagórki - ale tych u nas mało)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dzielny byłeś a powrót "technicznym" no cóż, nie miałeś wyjścia. Wyjazd jeden z weselszych jakie odbyłam w gronie rowerowym.

Co do pasowania to niedobrze bo chciałam wieczorem wyskoczyć na kilka kółek na maltę i wyskok do lasku ale jak nie masz czym to pojadę sama. W końcu mam lampkę, kellys'a-wiadomo :laugh: :laugh:

haha ja zawsze jestem dzielny :D no a powiec mi gdzie znajdę zdjęcia z rajdu ? mogę Ci e mail podać i mi prześlesz :)

tej a ja mam cross'a :D:D :D

Napisano

Znów ja się odezwę :)

Masz na myśli najbliższy weekend 7-8 maja, tak?

Czy plany odnośnie wyjazdu, konkretnie godzina "odlotu" i tempo pozostały bez zmian od ostatniego razu czy może jesteś bardziej elastyczny?

Napisano

tak, dokladnie ten weekend :) co do godziny to mysle, ze ok 9 byloby akurat, no a tempo... ja się dostosuję:)

potrzeba by tylko kogoś ogarniętego, bo nie chce mi sie jechac z mapa/gps'em ;p

Napisano

Dam jeszcze odpowiedź ostateczną. Wszystko zależy od natłoku innych spraw. Na tę chwilę jadę :icon_wink:

Precyzyjniej, preferujecie sobotę czy niedzielę, bo ja osobiście sobotę? Chyba, że w ogóle weekend zaczynacie wcześniej, to może być piątek :icon_wink:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam, wybiera się ktoś z Poznania i okolic na 3 zlot forum rowerowego ??

Może jakiś wspólny transport wykombinujemy ;)

A jak nie to pojedziemy jak w tamtym roku całą ekipą pociągiem :D

Napisano

Może jakaś wyprawa w ten weekend ?? Ktoś chętny ??

Witam, potrzebuje pożyczyć pompkę do amortyzatora dosłownie na 5 minut w celu napompowania Reby.

Poratuje ktoś ??

Napisano

Ja się wybieram + 1, czyli jak na razie będzie nas 3.

Mam nadzieję że ktoś jeszcze będzie jechał.... i stworzymy sporą "reprezentację" z WLKP

Napisano

Witam

mam drobne pytanko dla tych co jezdza w okolicach Malty... Czy woda ze slynnego zrodelka maltanskiego nadaje sie do spozycia? Kiedys pamietam, ze tak, potem wywiesili kartke o jakis badaniach, ktore cos tam wykazaly, potem znowu otwarli... potem wywiesili tabliczke, ktora potem ktos zamalowal, no i ostatnio tabliczka znow straszy tych, ktorzy przyjechali sie napoic (smiesznie jeden patrzy na drugiego czy pijemy czy nie... :D)

Moze brzmi to malo powaznie, ale pytam serio, thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...