Skocz do zawartości

Wielkopolanie łączmy się :D

PatiS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie no Tocas, dramatu nie ma. Tylko trzeba patrzeć 50m przed siebie :) Miejscami jest lipa ale ogólnie da radę jezdzić. Byle nie po ścieżkach udeptanych przez pieszych - wiadomo, same dziury. Po Zielonce może być ok. Jak jechaliśmy z Wronczyna do Jeżykowa, to w lesie jechało się fajnie. Mało dziur i średnio lub całkiem zamarzniętych połaci

Napisano

Pojechałem sobie dziś tą samą trasą co wczoraj. :) Mimo większego wiatru, ukręciłem trochę większą średnią.

Rower o wiele bardziej obłocony, bo duża ilość śniegu roztopiła się.

Napisano

Cześć. "tej" ;) a wy to krajoznawczo jeździcie czy jakieś treningi sobie urządzacie? bo ja chętnie rekreacyjnie bym się po jakiś ładnych trasach byle nie drogach samochodowych wybrał, tyle że od co najmniej 5stopni C w górę:) (podziwiam osoby które w takie zimno jeżdżą - respect).

Darek.

Napisano

sobota/niedziela, jacyś chętni na >100km :D?

Mam plany na +100 ale muszę się wkupić w kilometry więc te pierwsze dwie setki z mojej strony będą kiepskie. Nie mniej polecam się na przyszłość w zeszłym roku trochę setek pokręciłem.

Napisano

Jutro będę wiedział, muszę się pobawić z hamulcem przednim i zrobić zakupy. Jeżdżę teraz non stop na delegacje, a to się wiąże m.in. z % więc trochę jestem osłabiony;)

Napisano

Jedziemy z Bartkiem na rundkę ok 100. Trasa nie jest ustalona - dogadamy się na miejscu, czyli niezawodnie w sobotę przy zródełku na Malcie w południe. Jeśli ktoś ma ochotę niech dołączy :)

Napisano

Jedziemy z Bartkiem na rundkę ok 100. Trasa nie jest ustalona - dogadamy się na miejscu, czyli niezawodnie w sobotę przy zródełku na Malcie w południe. Jeśli ktoś ma ochotę niech dołączy :)

Mysle, ze sie zjawie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...