Skocz do zawartości

Wielkopolanie łączmy się :D

PatiS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Pojeździłem wczoraj po Malcie i Cytadeli , warunki były ok. Wiatr troszkę dmuchał na otwartych przestrzeniach ale jak był plecowy to było ok.. Teren sobie odpuściłem ponieważ jest tam dość mokro. Jeśli tylko będzie mniej błota chętnie wybiorę się do p. Zielonki. Ogólnie moja forma po zimie kiepska :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

W sumie po tych calych odwilzach teraz, jak od paru dni scisnal mroz byly najlepsze warunku do jezdzenia w terenie, lodu nie bylo, drogi twarde, fajnie sobie dwa dni pojezdzilem po Morasku i Zielonce. Szkoda ze za pare dni ma sie pogoda popsuc i spasc snieg...

Napisano

Aż miło jak jedziesz 40kmh bez większego wysiłku a wiatru nie słychać :) Tylko kto będzie kręcił w drugą stronę :( Trzeba na maksa wykorzystać okazje, bo tak jak kolega pisze za chwilę znów będzie biało

Napisano

Ygrek i Miskov dzięki za jeżdżenie. Jechaliśmy asfaltem; teren tylko Wronczyn - Jeżykowo i Biskupice - Gruszczyn. Miskov byś widział jak poległem na gołym lodzie w Biskupicach :) rower po upadku niezbyt chętnie chciał się zatrzymać. Najważniejsze, że pacjent cały

Napisano

Czyli w terenie nieciekawie, na bocznych asfaltowymi drogach, jest podobnie. Pozostało sypać głównymi jutro planuje coś pokręcić, zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...