Skocz do zawartości

Wielkopolanie łączmy się :D

PatiS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

od 4 do 6 ale mogę się mylić. Zapraszamy wszystkich chętnych ;) .

Piotrek jak możesz to weź ze sobą trochę smaru do łańcucha i kasety bo ostatnio czyściłem cały napęd i trochę susza się zrobiła a oliwa którą posiadam nie wiele pomogła :/

Napisano

Eh... Niestety nie będę mógł pojechać (choć bardzo chcę), ponieważ muszę się zaopiekować jutro młodszymi braćmi. :thumbsup:

Może następnym razem się uda :icon_lol:

Napisano

Późno ?? zależy jak dla kogo :o ja zazwyczaj wstaje ok 10-11 więc dla mnie w sam raz :) a poza tym o tej godzinie jest na pewno cieplej niż o 8 czy 9 rano. Pamiętajcie wszyscy chętni mile widziani, zbiórka o 13:00 przy źródełku na malcie !!!

I 60 km pękło z małą niespodzianką, na starcie było nas 3 a po paru km zostało 2. Nie wytrzymałem tempa kolegi Rafała i straciliśmy go z oczu.

Dziewicza góra "zdobyta" i sezon letni zakończony :(. Pora na sezon zimowy :) , przygotowania już ruszyły. Pozdrowienia dla Piotrka i Rafała :) !!!

Napisano

To ja może się przedstawię, gdyż jeszcze tego nie zrobiłem.

Mam na imię Tomek mam 16 lat. Dopiero w tym roku złapałem rowerowego bakcyla. :P Mieszkam blisko malty, więc tutaj też najczęściej jeżdżę.

Mój "wierzchowiec" to Kelly's Quartz :P

Pozdro

Napisano

Może w następny weekend przy dobrej pogodzie uda się zorganizować wyjazd w większej grupie. Może ktoś ma jakieś propozycje co do terminu i kierunku wyprawy ???

Napisano

Co do wyprawy to ja się od razu zgłaszam :P

Może w sobotę?

Co do kierunku to nie będę się wypowiadał, bo mało znam tereny wokół Poznania.

Napisano

Może dla odmiany śmigniemy do wielkopolskiego parku narodowego (okolice Puszczykowa, Mosiny) ???

A tak przy okazji to można również spotkać się na masie krytycznej w piątek o godz. 18:00 na starym rynku.

Co wy na to ??

Napisano

Zaglądajcie na forum GROWI:

http://www.growi.cp5.win.pl/forum/viewforum.php?f=11

Nie zawsze, nie w każdy weekend, ale często (jak jest czas) umawiamy się tam na wspólne wypady. Wycieczki raczej powyżej 50km (bywa, że i 120). Tempo ZAWSZE dostosowane do najwolniejszych. To nie wyścigi, tylko miło spędzony czas na rowerze w gronie ludzi dzielących tę samą pasję. Jesteśmy otwarci na wszystkich rowerzystów. Zapraszam!

Napisano

Ok, więc zbieramy ekipę na wyprawę !!! Godz. 14:30 na malcie przy źródełku, trasa ok 50km. Czakamy max 10 minut na spóźnialskich !!!

Serdecznie zapraszamy !!!!!!!!!!!!!!!!!1

Jest nas już 3 Ja, Piotrulek84, Ygrek, ktoś jeszcze ???

No i znowu 60km pękło :P w doborowym towarzystwie :thumbsup: . Dzięki chłopaki za wspólnie przejechane kilometry !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...