Skocz do zawartości

Wielkopolanie łączmy się :D

PatiS

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Jeżeli nie ma górnej granicy wieku i jakości sprzętu to jak będę czasowy to się podłączę w sobotę albo w niedzielę , bo rozumiem że termin jeszcze płynny. Pogoda może zepsuć plany?

Napisano

Ta trasa przewidziana jest na sobote. Na niedziele nie ma jeszcze planow. Przynajmniej ja nic jeszcze nie wiem. W sumie nie znam Solacza i nie wiem o jakim wiadukcie mowa....

Napisano

No tak... Fajowo będziecie miećw weekend. Ja odpadam - przyczyny obiektywne:( Bawcie się dobrze

PS. Jola, zegarek mi wrócił z serwisu więc postaram sie tę mapkę dla Ciebie przygotować. Za opóźnienie - sooorrrryy:)

Napisano

Dzięki wielkie za niedzielną wycieczkę. Pozdro dla współtowarzyszy i Pana, co "jak nie przeprawi się po drzewie przy trzecim mostku to wycieczka nie zaliczona":D Tym razem rady nie dam ;) Obowiązki wzywają i cały weekend zawalony. Pogoda czy nie... jeszcze pośmigamy :)

Napisano

tak chodzi o tamten przejazd :) najlepiej jak tą trasę byście przełożyli na niedzielę to na 100% pojadę

i w swarzędzu bym został bo jestem ze swarzedza :D

Napisano

malta mi bardzo odpowiada bo mam bliżej z domu niż na sołacz:D a trasa mniej więcej jak wyżej ???

jeszcze godzinę zbiórki trzeba ustalić

Napisano

To do zobaczenia na trasie bo z Maciejem jesteśmy umówieni na 8:40 przy oplu na Kórnickiej. Może jakoś uda nam się dotrzeć do źródełka na 10:30 albo się zdzwonimy i spotkamy gdzieś w lesie =)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Marcin czyżby wszelakie zło po ostatniej kontuzji już minęło? :) Tak patrzę za okno i nie wygląda to ciekawie. Niby na weekend zapowiadali ciepełko ale coś zbytnio w to nie wierzę. Ja pasuję. Muszę wyleczyć nogę do następnego wyjazdu srm'u.

Pozdrawiam

Napisano

Właśnie chciałem sprawdzić jak spisuje się moje kolano i biodro a przy okazji ''nowy'' hamulec i tarcza :). Może jednak jakaś ekipa się zbierze pomimo nie najlepszej pogody.

Wszyscy wymiękli ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...