PatiS Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Witam! Czyżby nie było tu nikogo z Wielkopolski? Udowodnijcie, że się mylę i wpisujcie się, haha Ja w każdym razie jestem z Poznania Pozdr Patrycja
DuzyMarek Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Jest tylko Poznań! Oh ho! Jest tylko Poznań! Oh ho! Jest tylko Poznań! Oh ho!!! Jest tylko Poznań heja ho!! Strzeszyn Grecki, melduję się
verul Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Strzeszyn grecki? To blisko mnie bo ja na podolanach
Wesoly Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 no to kiedy dziewczęta i chlopaki wspolna przejazdzka? na razie pogoda syfna ale jak sie cos wyklaruje to mozna by posmigac razem po poznaniu
pyootr Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Ostatnia ostoja Wielkopolski, czyli najbardziej wysunięty powiat na Północy tego województw. ZŁOTÓW ZAPRASZAMY Dla mniej zorientowanych w geografii 32 km od Piły na północny-wschód
sebekfireman Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 wschodnia część wielkopolski - koło Gniezna - a dokładniej Trzemeszno. Kto spragniony górek w wielkopolsce to zapraszam w moje okolice U mnie nie jeździ się jak po stole
qla Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Sady sie meldują (wieś połózona na zachód od Poznania przy Trasie A2 w kierunku na Świecko, jakieś 15 km od rodna kaponiera do mnie jest
Biera Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Krotoszyn (100 km na południe od Poznania) Ale w Poznaniu mam dziewczynę więc bywam tam dość często - to kiedy zabiorę ze sobą rower jest tylko kwestią czasu:) kiedyś się trza zgadać
wojtasin Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Dopiszę się, bo jak na razie mieszkam w wielkopolsce, ale pewni mało myślący panowie chcą powiat jarociński i inne z południowej Wielkopolski włączyć do nowego województwa.
Biera Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 wojtasin: nowe nie nowe, ale na razie siedzimy w wielkopolsce i tak mo być kiedyś się trzeba zgadać na jazdę
szymonk Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Poznań - Rataje, od poczatku studiów juz 4lata wcześniej koło Koła
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.