Rrothh Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 W rowerze wyprawowym, koleżka jedzie z Niemiec do chin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Dodają to do niektórych Dahonow. Można też kupić za pierdylion euro a to tylko kawałek peszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimir Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Hmm, a jak to działa? Bo jeśli do tego peszla nasypie się piachu (nawłazi błota) to nie wiem przed czym taka osłona ma chronić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
render Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 nie wiem czy to ciekawe, ot kawałek peszla na łańcuch po pierwsze będzie podczas jazdy ocierać, po drugie jak już odpada ten patent przy przerzutkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Gość raczej ma przekładnie planetarną, to sobie może pozwolić Poza tym nie wiem, czy to obraca się razem z łańcuchem, czy nie, ale musi solidnie irytować. Tak naprawdę wolałbym wozić przy sobie wielorazową trytytkę i nogawkę spinać by nie wciągnęło, niż coś takiego mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Kręci się razem z łańcuchem i robi to bezgłośnie. Jej zadaniem nie jest osłona łańcucha przed błotem tylko spodni sprasowanych w kant przed łańcuchem, np w metrze, windzie czy niosąc po schodach złożony rower. Jaka była intencja osoby zakładającej to do wyprawówki... pewnie to wie tylko ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi