Tassajara21 Napisano 11 Maja 2016 Napisano 11 Maja 2016 Planujemy objechanie Pilska rowerem w najbliższy weekend. Wjazd z Korbielowa na Pilsko; powrót przez Rysiankę, Romankę i Kotarnicę do miejsca startu. Jeżeli ktokolwiek zna te okolice proszę o przejrzenie naszej trasy i ewentualne uwagi: ulepszenia, utrudnienia, na co zwrócić uwagę, czego nie przegapić. Z góry dzięki za wszelkie uwagi i sugestie.mapa planowanej trasy
beskid Napisano 11 Maja 2016 Napisano 11 Maja 2016 Od wielu już lat jak mam jechać na Pilsko to tylko od strony Słowackiej bo jest najmniej z buta w tym rewelacyjne ostanie 1,5km. Reszta jest optymalna. Po ostatnim zjeżdzie jesienią ubiegłego roku nie mam miłych wspomnień z odcinka przed i po Kotarnicy bo zrywka solidnie zdemolowała szlak ale to już zaczyna być normą więc nie ma tematu.
MartinH Napisano 11 Maja 2016 Napisano 11 Maja 2016 Od Słowacji wypychu jakby mniej, a przede wszystkim, dużo łagodniej Wjazd od Sopotni niebieskim z kombinacją szutrówek i już jesteście na przeł. Pawlusiej, Z Koternicy będzie dużo wypychu. Rozważyłbym zjazd zielono-niebieskim na Słowację, wyskakuje się na asfalt i do granicy jest jakieś 3-4 km, a szlak jest pierwsza klasa
Tassajara21 Napisano 12 Maja 2016 Autor Napisano 12 Maja 2016 ...to tylko od strony Słowackiej... Jeździsz z Glinne czy z Białej Farmy?
beskid Napisano 12 Maja 2016 Napisano 12 Maja 2016 Tak po prawdzie to przerobiłem każdy wariant włącznie od strony Mutnego a najwięcej od strony Białej Farmy.
Tassajara21 Napisano 29 Maja 2016 Autor Napisano 29 Maja 2016 Wyprawa doszła do skutku, chociaż zupełnie inną trasą. relacja w innym wątku Też było fajnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.