Saab Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ponoć ktos jest w pobliżu ale jak przyjdzie co do czego to nie ma nikogo. Może ktoś się znajdzie bo tak samemu jeździc to już czasem nudno. (tylko górale, szosówki odpadają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekBora Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja jestem z Komorowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaweŁQ Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 łał a gdzie jest lezy(miejscowość) Podkowa Leśna [jak sama nazwa wskazuje podkowa leży w lesie ale nie o to mi chodzi] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saab Napisano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2006 łał a gdzie jest lezy(miejscowość) Podkowa Leśna [jak sama nazwa wskazuje podkowa leży w lesie ale nie o to mi chodzi] Daleko od Piaseczna ale nie aż tak daleko żeby tam dojechać (jak z Powsina wracam to tamtędy śmigam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nastySX Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 miwszkalem w komorowie, teraz w milanowku zyje :] znacie jakies ciekawe trasy (moze tor jakis) w okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 w błoniu jakiś tor jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.