Skocz do zawartości

[ludzie] bikerzy ze świętokrzyskiego

Orion50

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Myślałem, żeby jeszcze zrobić tą przejażdżkę, ale widać sporo ludzi się rozjechało (studia). Bo ja w sumie jeszcze jeżdzę. Ostatnio z grupką 4 osób zrobilismy sobie tour 70 km (Pińczów, Michałów i tamte okolice) i było bardzo fajnie.

• 3 tygodnie później...
Napisano

No nie mów, że kończysz sezon? ja dzisiaj tam śmigałem sporo w tym ok 5 km w baaardzo cięzkim terenie (błoto 20 cm ;)) i jak się odpowiednio ubrać to idzie przetrwaćB)

Napisano

Nie mam teraz zbyt wiele czasu na tego typu rzeczy... Nie chcę robić sobie smaku na jazdę ;) Poczekam do wiosny, chyba wtedy padnę z radości, gdy wsiądę na moje 2 kółka :P

Napisano

Ja dziś testowałem (choć krótko) rower na nowej ramce, jeździ się świetnie

To ni to co kelly's, ramka jest bardziej zwrotna i mimo niskiej masy 1530 g bardzo sztywna.

Pozdrowerek forumowicze ze świętokrzyskiego

Mało nas ;) a tu takie piękne tereny ;)

• 3 tygodnie później...
Napisano

W dniach 2/3 grudnia (chyba prędzej 2) może będzie trójosobowa (jak na razie) wycieczka po Pińczowie :(

Kto chętny to pisać :)

Aktualnie chętni: ja, Bartez i mój kolega spoza forum.

Napisano

Paviarotti ja będziesz coś wiedział (dokładna godzina etc.) o wyjeździe daj znać :)

ps. a jak Wam lepiej pasuje ??

sobota czy niedziela ?

dla mnie bez żadnego znaczenia

pozdrowerek B)

• 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Ja prawdopodobnie w poniedziałek sie przesiadam na Krossa Level A8,takze chętnie sie podczepie pod jakąś wycieczke :PP

pozdro

Pepsi2005

GG : 9490629

Miasto : Kielce

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Gość FF|putek
Napisano

cos tu bieda niestety jest z naszym wojewodztwem;/ wakacje sie zblizaja, cos by sie czlowiek umowil z ludzmi na jazde a tu nie ma z kim;/

Napisano

W Nowinach są fajne trasy, tam gdzie ostatnio zawody były. Tylko trzeba wziąć pod uwagę, że jeszcze trochę do 18 mi brakuje i wydolnością mogę komuś dorosłemu nie dorównywać ;-)

Napisano

No przecie my nie takie stare byki są :) ale ja to teraz sobie muszę dłuższe traski pośmigać na slickach bo wytrzymałość troszku mi leży. Ale kiedyś czemu nie? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...