Skocz do zawartości

[ludzie] bikerzy ze świętokrzyskiego

Orion50

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mi pasuje jak na dzisiejszy dzień Sobota, najlepiej z rańca ... bo popołudnie musze wieć wolne na spotkanie z kobietą :)

Moja furka jest w podpisie.

A co do wyglądu, cecha charakterystyczna okulary korekcyjne i ogólnie chudy koleś :):D w pomarańczowej lub białej koszulce rowerowej :)

Napisano

Czyli jak cos to za tydzien weekend SOBOTA lub NIEDZIELA.

To juz moze w tygodniu sie zmówić dokładnie który dzien, bo z tygodniowym wyprzedzeniem to nie kazdy wie co bedzie robil :)

I pozostaje godzina. Z ranca to raczej mi nie pasi (najwczesniej mysle ze 12?).

Napisano

Sobota może być. Godzina 12 też. A jak mnie rozpoznacie? Ano duży jestem :), rower: Gary Fisher (srebrno-granatowy), tytanowy Giro Indicator, białe buty (nie spd), koszulka i spodenki cywilne (kolarskich nie mam). Jak ktoś chce koniecznie zdjęcie to w galerii (link w podpisie).

Napisano

Czyli spotykamy się w Jędrzejowie na rynku (przed Muzeum Zegarów? :) ) i robimy pętelkę ~30 km?

Oprócz mnie, ktoś z Was nie ma jeszcze kasku? (wstyd mi :) , ale jego kupno to kwestia czasu)

Napisano

No niestety koledzy ja w Sobotę nie dam rady,m ponieważ musze jechać do szkoły oddać promotorce pracę dyplomową do podpisu ... :029:

Czy pasuje wam niedziela ??

Pozdro.

Napisano

Niedziela OK ale o 12 trochę za wcześnie - obiad mam, a do J-owa dojechać muszę (~30km - ~1h 20min). 14:00 - 14:30 OK ale powalczę o wcześniejsze wydanie posiłku :) i dam znać później.

Napisano

Sprawdzałem pogodę na niedziele (dla Kielc). Wychodzi że może padać. Temperatura 23*C, wiatr 21 km/h SE. I tu moje pytanie. Jedziemy bez względu na pogodę? U mnie nie ma problemu.

Napisano

Wiadomość z ostatniej chwili !!!

Dziś około godz. 14 zagadała do mnie na g jakaś nieznajoma, wiem, że ma na imię Paulina i jest z Pińczowa. Która przeczytała ten temat i zadeklarowała swą chęć do jazdy z nami w niedziele.

Pyta czy może ... hehe sądze, że z tym nie będzie problemu .. co chłopaki :D płęć piękna w naszym towarzystwie :D

Czekam na odpowiedzi TAK lub NIE

Pozdro.

Napisano

Ja już sam nie wiem. Te prognozy zmieniają się jak w kalejdoskopie. Raz mówią, że deszcz później, że słońce. No nic, zobaczy się, w każdym bądź razie ja jadę.

Ja nie mam nic przeciwko. Trza szerzyć cyklozę :D

Napisano

To jutro jedziemy? kto chętny i jutro pojedzie na pewno? bo nawet nie wiem ile osób by było chętnych.

PS. Zaraz ide po bezyne do sklepu - czyszcze i smaruje naped zeby wstydu nie było :twisted:

Napisano

Niestety ja odpadam z jutrzejszego wyjazdu :)

Podczas czyszczenia roweru odkryłem luzy na piaście. Zdjąłem tylne koło z zamiarem wyregulowania. Odkręciłem szybko zamykacz i to co zobaczyłem mnie trochę zaszokowało. Wyciągnąłem go razem z osią piasty ;) a właściwie to z jej częścią. Pękła przy samym konusie.

Do jutra nie mam szans tego naprawić. B)

Napisano

Nie mam gdzie kupić. :) Jak na razie znalazłem jedną oś. Wszystko by było ok ale skok gwintu jest inny a konusy muszą zostać oryginalne (tak mi się przynajmniej wydaje). Jak uda mi się przełożyć oś to będę jutro. Wieczorem napisze jak wyszło.

Napisano

No i nic z tego. Osi nie mam. Wszystkie które znalazłem mają inny gwint. Nie mogę nawet przełożyć całej osi z nakrętkami bo konusy są różne. :angry:

Po oględzinach zauważyłem że szybko zamykacz też mam skrzywiony.

Widze że nie tylko mnie nie będzie :D

Napisano

Ekipka się rozpadła niestety. Nastepnym razem trzeba bedzie wszystkich zmówić, co blisko mieszkają :D

Ale nie żebym się smucił - w sumie to mi pasuje bo musze przysiaść przy geografii....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...