Skocz do zawartości

[ludzie] bikerzy ze świętokrzyskiego

Orion50

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W tym temacie wpisujcie się ludzie ze świętokrzyskiego. Numer GG , miasto i co uważacie za stosowne.

Ja będę pierwszy :(

Orion50

GG : 6645252

Miasto : Starachowice.

Pozdrawiam :)

Napisano

Ja w Świętokrzyskim tylko lipiec-sierpień i przerwa majowa, bo na wakacjae tylko. Normalnie to ślązok jestem.

Dodatm, że to moje ulubione tereny.

Dębno/Raków , koło Staszowa/Chańczy.

I również pozdrawiam.

Napisano

Witam wszystkich ...

Bartek

Pińczów

Bartez23

gg-1814626

Od października prawdopodobnie Kielce

Ps. Swistu i Paviarotti może kiedyś zgadamy się na wspólną wyprawę ??

Pozdrawiam !

Napisano

Ja jestem otwarty na propozycje przejezdzek :) tyle że zaczęła sie teraz nauka i nie za bardzo wiem czy uda mi sie wygospodarowac wiecej wolnego czasu...

Jak by co daj znać na GG ;)

Napisano

Piotrek

GG: 1850575

Tlen: kobenh27@tlen.pl

Miasto: Sędziszów

Co ja widze, Paviarotti, ty to nawet blisko mnie mieszkasz (ledwo 20km w jedną). Pisze się na wspólne przejażdżki. Jak coś to GG/Tlen (prosiłbym o info że jesteście z forum).

Od października będę w Krakowie, a niektóre weekendy w domu.

Napisano

A jaką trasę proponujecie ?? Oczywiście taką aby każdy z bikerów do domu dojechał o własnych siłach :D ... bo niestety każda z miejscowości jest praktycznie w inną stronę :blush:

Pozdro.!

Napisano

Mialem pomysł, żeby wybrać miasto połozone centralnie i wtedy jakaś traske objechac - wtedy kazdy bedzie mial tak samo. Ale cos czuje ze innym mój pomysł sie nie spodoba :D:D [bo chyba domyslacie sie jakie miasto jest w srodku? :blush: ]

A traska zalezy od miejsca w jakim sie zacznie...

Napisano

Generalnie trasa np. Pińczów-Jędrzejów-Chęciny-Morawica-Kije-Pińczów mi pasuje. Reszta z was tzn. Ty, KoBeNH27, rObO87 moglibyście odbić np. w Kijach na Jędrzejów :blush:

Ale to moja skromna propozycja taka :D

Mapka-> mapkamt1.th.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...